16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

o degilde arkadas 2 0 bulmadan geri yaslanma.
örgenemediler bitürlü sunu.
2 0 bulamadan rahat mac oynayamasin.
neyse sampiyonluk gitti zaten bu saaten sonra ögrenseler ne olur.
öne dogru tek pas yapabilen josueyi mactan aliyorsun yanlis, seluck de jong cikabilirdi.
neyse artik.

Sorun ne Riekerink'ti ne Tudor çare olur bu sene içinde..
Abicim oyuncuların tamamına giydikleri formanın Galatasaray forması olduğunu,derbiler hariç her maça favori çıktıklarını her zaman rakip kaleye yakın oynamaları gerektiğini,1-0
2-0 gibi skorların bile kimi zaman kesmeyeceğini,her zaman akıllarında gol atmak olması gerektiğini,gol yemekten korkmak gibi bir düşüncenin olmadığını fark ettirmek ve o kalitede oyuncularla anlaşmak..
Podolski'yi 1 kere tehlikeli alana soktuk mermi gibi çaktı..
Kaç tane Rodriguez ve Yasin aptallığı izledik sayamadım bile..
Bu kadar futbolculuktan yoksun olunmaz ki..

Kimse hocayı savunmasın. Takımın EN EN EN tehlikeli futbolcusuna 15 dakikayı çok görüyorsan suçlusun!!!

Sen kimsin, neyi ispat etmeye çalışıyorsun bunlar sorulacak elbet!

selçuk-tolga ve yasin-bruma(kadroda olsaydı) değişikliği ile toparlardık bence.
hoca kendi elleriyle verdi maçı malesef. tamam oyuncular yetersiz de etkili Linnes i neden çıkarıyorsun. Linnes çıktıktan sonra iyice çakıldık savunmaya. halbuki oyunu önde kabul etmek gerekirdi. defansın gömülmesini de anlamıyorum.

levent çıktı. bruma oğlum gibi, ama böyle şeyler yapmayacak. hocamızın arkasındayız. hoca birazdan anlatacak dedi

Burda yorumlara bakıyorumda biz çok daha hoca değiştiririz hala sorunun hocada olduğunu zanneden futbol cahilleri var. He ag berabere kaldık bütün suç tudorun yeni bir hoca daha alalım belki kazanırız o zaman
Tamam da tolgayi oyuna niye soktu ? Linnesi cikarip semihi sol beke aldi ? Rize ye karsi oyunu korumaya niye gitti ? Yasini niye 90 dk oynatti gibi bir suru hatasi var ilk maci diye soylemeyelimmi bi suru bjk fb li arkadasim aradi adamlar bile degisikliklre guluyolar

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de şu var takım o kadar kondisyonu düşük bir takım ve yaş ortalaması yüksek ki..
İlk yarı canla başla oynadılar 2.yarı piller bitti..
Tudor buna çare olarak kapanalım dedi ama takım kendi kendine gol yedi resmen..
Tolga'nın yaptığı tam bir aptallık ulan zaten adamların duran top dışından gol atma şansı yoktu ki korner olsa Chedjou her topa vurdu bugün ama öyle bir yerden sırtı dönük adama faul yapmak nedir ya..
Gerçekten acemilik başka birşey değil..
Bu arada attığımız golün ofsayt gerekçesiyle kesildiğini unutmadım yan hakemin ta amk..

Deplasman maclarda gol ve assist yapan, pozisyon yaratan bruma'yi kadroya almazsan boyle olur...

su yasini görünce brumayi aramadim degil.
kanatlarda bruma rodrigues oynamasi lazim.

Levent Nazifoğlu: ''Bruma benim oğlum gibi. Daha çok genç. Bu hataları yapacaktır. Ama uzatmaması lazım.''
Levent Nazifoğlu: ''Hocamızın kararının arkasındayız. Önümüzdeki günlerde daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum."
Levent Nazifoğlu: ''Beşiktaş maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizler, futbolcular gidicidir. Kalıcı olan onlar."
Levent Nazifoğlu: ''Şampiyonluk yarışında kalmak istiyorsak Beşiktaş maçını kazanmak zorundayız."

Noldu ya ? Tudor da tudor diyordu bazilari , izliyorum dikkatle bakalim kim neler diyordu simdi neler diyor

madem tudor dediniz , elestiremezsiniz bugun puan gidince , sozunuzun arkasinda durun yoksa yonetimdekilerden farkiniz kalmaz

Sana mi soracaz ulan elestirip elestirmeyecegimizi. Hangi kafanin ürünü lan bu? Istedigimiz gibi elestiririz. Fazla tatava yapma. Senin gibi kongre üyeleri oldugu sürece bu dursun serefsizi daha cok durur. Satin oyunuzu satin, sirf hükümet yalakasi oldugu icin dursunun. Bugün oyunu satan yarin colugunu cocugunu satar, anasini avradini da.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bruma saygisizlik yapmis ise tudor a , bilmiyoruz ama oyle gibi , o zaman bruma nin kadro disi birakilmamasi oyuncuya dayali duzeni iyice desteklemek olmaz miydi ?

yalnız sneijder ve bruma olmayınca bildiğin anadolu takımı olduk. bu takım nasıl gol atacak hissi oluştu bende

115 maçta 9 gol atabilen bir futbol çöpü frikikten gol atıyor ve 1 GÜNLÜĞÜNE DE OLSA RİZE İÇİN HAYAT GÜZELLEŞİYOR...
böyle sansın ta...:mad:

Sana mi soracaz ulan elestirip elestirmeyecegimizi. Hangi kafanin ürünü lan bu? Istedigimiz gibi elestiririz. Fazla tatava yapma. Senin gibi kongre üyeleri oldugu sürece bu dursun serefsizi daha cok durur. Satin oyunuzu satin, sirf hükümet yalakasi oldugu icin dursunun. Bugün oyunu satan yarin colugunu cocugunu satar, anasini avradini da.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bosa nefes tuketme

boyundan buyuk isler bunlar , aklin ermez

Geri
Üst Alt