16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Levent Nazifoğlu: ''Bruma benim oğlum gibi. Daha çok genç. Bu hataları yapacaktır. Ama uzatmaması lazım.''
Levent Nazifoğlu: ''Hocamızın kararının arkasındayız. Önümüzdeki günlerde daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum."
Levent Nazifoğlu: ''Beşiktaş maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizler, futbolcular gidicidir. Kalıcı olan onlar."
Levent Nazifoğlu: ''Şampiyonluk yarışında kalmak istiyorsak Beşiktaş maçını kazanmak zorundayız."

su lafi dediyse tudorun gitmeside yakindir.

en son riekin arkasindaydi bunlar bir hafta sonra adam gitti.

maçın özeti ilk yarı tudorun takımı ikinci yarı ayhan akmanın(dursun özbeğin) takımı

Heh.

Lafima geldiniz.

Kadro rezalet otesi dedik.

Yok Riekerink suclu dediniz. Niye bekliyor oyuncu.degisikligi icin 70 i 80 i dediniz.. Kadro rezalet dedik kimi sokucaz dedik!!

Bugun "Aslanim Tudor ne guzel de gidip Tolgayi aldi 60 ta Riek olsa 84. Dk yi bekliyordu" deyip alay ettiniz!!

Gordunuz mu Tolgayi????

Problem teknik adamlarda degil.

Tolgayi
Josueyi
Serdari
De Jongu
Cavandayi

alan ve bu takimin tum defans hattini degistirmemekte israr eden dursun ve nazif rezilleri ile biz istersek Mourinhoyu geytirelim dursun ve levent orada oldugu muddetce bizden cacik olmaz.

Son 3.5 yılda hiçbir teknik direktör Galatasaray'ın başında 1 seneyi tamamlayamadı.

C440d_qWcAAotCG.jpg

Heh.

Lafima geldiniz.

Kadro rezalet otesi dedik.

Yok Riekerink suclu dediniz. Niye bekliyor oyuncu.degisikligi icin 70 i 80 i dediniz.. Kadro rezalet dedik kimi sokucaz dedik!!

Bugun "Aslanim Tudor ne guzel de gidip Tolgayi aldi 60 ta Riek olsa 84. Dk yi bekliyordu" deyip alay ettiniz!!

Gordunuz mu Tolgayi????

Problem teknik adamlarda degil.

Tolgayi
Josueyi
Serdari
De Jongu
Cavandayi

alan ve bu takimin tum defans hattini degistirmemekte israr eden dursun ve nazif rezilleri ile biz istersek Mourinhoyu geytirelim dursun ve levent orada oldugu muddetce bizden cacik olmaz.

bu dediklerini ben de dedim , riko yerine oyunculari degistirin dedik gittiler yine td degisikliginden medet umdular

bu geldi , kim oynamasin deniyorsa yine sahada , sabri , selcuk ,semih ,ched ... hepsi oynuyor

balta sakat olmasa o da oynardi ... ee ne degisti o zaman ?

bana bak tudor efendi burası karabük değil
brumayı nasıl oynatmazsın ,galatasaray teknik direktörlüğü egoların konuşacağı yer değildir

Galatasaray 118.29 km
Rize 120.65 km

kostu

Tolga beyinsizinin bu özgüveni nereden geliyor sene başından beri. Olur olmadık yerde kaleye vuruyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga beyinsizinin bu özgüveni nereden geliyor sene başından beri. Olur olmadık yerde kaleye vuruyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yonetim ve teknik heyetler ciftlige cevirdigi icin oyuncu grubunun da bu ciftlikten medet ummasi normal , riko eski cobandi , tudor da yeni coban .

bu mu disiplin ? yasin yerden kalkmiyor , rodriguez her depari fail , podolski ayagina gelen topa vurmak disinda bir sey yapmaz , tolga dedigin gibi gordugu yerden vurur , arkasi kaleye donuk adami dusurur gol yedirtir

ciftlik en dogru kelime

Ntvyi actm Rıdvan sırıtıyor

Trtyi actim kaya oğuz sırıtıyor

Offf offff

bruma saygisizlik yapmis ise tudor a , bilmiyoruz ama oyle gibi , o zaman bruma nin kadro disi birakilmamasi oyuncuya dayali duzeni iyice desteklemek olmaz miydi ?

Millet burnundan solurken bu kadar sakin kalmak için yeteri kadar Galatasaray'li olmamak gerekir.

Mehmet Demirkol gibi başka takımı tutup kongre üyesi olmuş biri misin abi söyle ona göre sinir katsayilarimiz ile oynamayalım bizde.

İkinci olasılık troll emek için , dalga geçmek için giriyorsun demektir.

Valla 3-4 gün önce Conte,Mou,Van Gaal,Bielsa,Tuchel,Kloop bunların hepsi gelseydi belki birkaçı kazanabilir ama bu oyuncu kadrosundan şundan daha fazlası beklenemezdi 3-4 günde. Hemen karamsarlığa kapılmak istemiyorum, Tudor'a güveniyorum ama elindeki oyunculara güvenmiyorum. O frikik gol olmasaydı, verilmeyen golümüz sayılsaydı eğer 2-0 olup kopsaydı maç burdaki yorumlar ne şekilde olurdu merak ediyorum. Eleştirilecek kişiler varsa 1 yönetimdir sebebi bu aptal ordusunu takıma doldurmasıdır daha sonrada kadrodaki çöplerdir.

Mac kaybedilince veya sampiyon olamayinca sukunetimi mi yitirmem gerekiyor ? Oyun bu . Her sene basarili olamazsin , sevinc de uzuntu de olculu olacak

bu dediklerini ben de dedim , riko yerine oyunculari degistirin dedik gittiler yine td degisikliginden medet umdular

bu geldi , kim oynamasin deniyorsa yine sahada , sabri , selcuk ,semih ,ched ... hepsi oynuyor

balta sakat olmasa o da oynardi ... ee ne degisti o zaman ?

Td gondererek bu isin cozulmeyecegini bir idrak etsek.

Dursun denen capsiz habire TD kovup zaman kazaniyor. Kendi capsizligi degil de TD capsizligi gibi gosteriyor.

Dursun ve leventi yollamazsak biz sampiyonlugu ruyamizda goruruz.

Geri
Üst Alt