Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Taktik maktik yok.
BAM
BAM
BAM
BAM
BAM
BAM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim oyuncuların bildiği bir taktik mi var yav?Bence sezon ortasinda boyle bizim oyuncularin hic bilmedigi bir taktik ile cikmaz. Ayrica Podolski -Eren ikilisi katir gibi agir.
Kafa golü yememek için, adam adama savunma ve Muslera'nın biraz daha ortalara çıkıp topları alması gerekiyor.
Neymiş efendim Igor Tudor ile havaya girip Rize ve Bjk maçlarını alacakmış ve şampiyon olacakmışız. Tudor Bey gitsin saksıya saplasın.
Bizim oyuncuların bildiği bir taktik mi var yav?
tapatalk
Neymiş efendim Igor Tudor ile havaya girip Rize ve Bjk maçlarını alacakmış ve şampiyon olacakmışız. Tudor Bey gitsin saksıya saplasın.
Sabriyi görünce kadronun bir anlamı kalmadı![]()
Oyun sol kanattan akacağı için yorulduğunu düşündüğü anda bruma&garry / podolski&eren değişiklikleri yapar diye düşünüyorum.
2 hamal forvetle çıkacağını sanmıyorum 3lü defans da oynayamayız.
en mantıklısı Sneijder'in biraz daha Gizli Forvet tarzı oynaması.
orta sahalara da inanılmaz yük binecek burada. en sıkıntılı mevkiide burası zaten tolga biraz daha sprinter kimliği ile rahat olabilir ama josue'nin kaldırabileceği bir oyun olmayacaktır keza dejong ve selçuk hiç kaldıramaz.
![]()
Oyun sol kanattan akacağı için yorulduğunu düşündüğü anda bruma&garry / podolski&eren değişiklikleri yapar diye düşünüyorum.
2 hamal forvetle çıkacağını sanmıyorum 3lü defans da oynayamayız.
en mantıklısı Sneijder'in biraz daha Gizli Forvet tarzı oynaması.
orta sahalara da inanılmaz yük binecek burada. en sıkıntılı mevkiide burası zaten tolga biraz daha sprinter kimliği ile rahat olabilir ama josue'nin kaldırabileceği bir oyun olmayacaktır keza dejong ve selçuk hiç kaldıramaz.