16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Oran şikesine göre yorumlamak gerekirse bu maç X/1 bitecektir.

Sanki Tudor Riekerinkin yardımcısıydı aynı oyuncular oynuyor diye eleştiriliyor..gereksiz eleştirileri bırakın..izleyip görecek deneyip yanılacak yeni gelmiş hoca uzaktan izleyip karar vermeye benzemez,belki oyun içi müdehaleleri ile kazanacak...bekleyelim görelim

Ben yonetimi elestiriyorum

riko denizli tudor hepsi ayni

bi doktora gozuk bro

3-1 rize

yonetim karabukten getirdigi adamida musait bi yerine sokar umarim

He he tudor cok degerli elmas gibi adam

Gorecez mactan sonra ayni adamlari oynatacak ilk 11 facia yine

msjlarında tudoru eleştirdiğin gözüküyo

sonrada yonetimi eleştiriyorum demişsin

ne diyon

Moderatör tarafında düzenlendi:
yahu daha önce söylemedik mi adamlar istediği zaman eşek gibi koşup oynuyorlar diye

göreceğiz takımda kaç tane eşek varmış

Dünya futbol tarihinde böyle birşey yok bu nasıl mantık deli ettin adamı yav
Gelsin takımı 1.maçında kurtarsın bizi barcelona yapsın nasıl mantık arkadaşım bu

Bu süreçtir ve o süre riekerink'e tanınmıştır sonucunda ise tek maçlı sistemde 2 kupa alsada lig'de başarısız olmuştur.
Tudor'unda önünde 14 maç var, 14 maç sonunda takımda gözle görülür canlılık istek mücadele olursa Galatasaray'a faydalı olmuştur deriz, yoksa başarısız deriz bu kadar net.

Yahu daha 1 gün olmuş geleli takımın en yeteneklı ve faydalı oyuncusunu kesecek. Bunu mantıklı karşılayacaksın.
Ama bir maçta iyi futbol oynatması lazım deyince mantıklı olunmuyor öyle mi...

adam 10 msj tudoru eleştirmiş sonrada ben yönetimi eleştirdim diyo

zohagha

h.turan

Igor Tudor: "Biz Galatasaray'ız. Rakibimize saygı duyuyoruz fakat buraya kazanmak için geldik."

Igor Tudor: "Defansa odaklandık. İdmanlarda özellikle defanstaki hatalar üzerinde durduk. Sadece 3 idman yaptık."

Igor Tudor: "Eksiklerimiz var ama şu anda bakıldığı zaman en iyi 11 ve en iyi 18 bu."

C49QmZjWEAI-mXE.jpg

Igor Tudor: "Bruma da, Hakan da iki önemli oyuncumuz. Pazartesi antrenmanda bizimle birlikte olacaklar. İleride işimize yarayacak isimler."

Geri
Üst Alt