16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

gayet istekliydi takım.

umarım böyle devam eder ve kazanırız.

Takım kalesiz antreman maçı yapıyor sanki.Pozisyona girmek için bir çaba yok. Her maç aynı hikaye.Boşa zaman kaybı.

Linnes e nazar degmesin insaAllah... Gercekten cok iyi oynuyor

Gözle görülür değişiklik uykum geldi normalde ilk 65 dk söverdim sonra uykum gelirdi şimdi bugün sövmeden uykum geldi iyi mi kötü mü anlamadım :)

Yalniz Rize cok kötü, insallah sacmasapan bir gol yemeyiz ikinci yari da su dandik takim biraz bastirir bizde hizli adamlarimiz ile ikinciyi cakariz.

Yeni telefona gectigimden beri orada Tapatalk da bildiri vermiyor like/alinti icin sonra PC basina gecince görüyorum hepsini. Cok alinti lik olunca arada mesajlar kayniyor :D

Ne yazmistin ki görmedim hic.

Neler yazmadım ki,bir sürü şey yazdım saf gibi cevaplarsın diye bekliyorum ben de. :D

Top semihe geldiğinde dikkat edin, ruhsuzun allahı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hücumda daha yaratıcı olmalıyız Sneijder dönünce öyle bir sıkıntımızda kalmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında o kadar iyi oynamıyoruz çokta koşmuyoruz,alanı daraltıp birbirine yakın oynuyor takım,De Jong ve Semih çok aksıyor...Haftaya Carole sol stoper çıkabilir

İlk yarı en iyi oyuncumuz kesinlikle Linnes

Sağ kanattan 2 defa geldik biri gol oldu

diğerini de Sabri auta vurdu

Sağ kanatta daha efektif olmalıyız

Oyun olarak takımda biraz canlanma var

Çünkü bizim futbolcular klasik 2-3 hafta yeni hoca gelmesi canlılığına girmişler yine

Ama Tudor hep hareketli devamlı uyarıyor kenardan

bekleyip göreceğiz ilerleyen haftalar nasıl olacak

C49kprfXAAA-gzc.jpg

İstatistik

Yasin'e sadece teknik olarak bakmamak lazım. Defansa katkısı iyi şu ana kadar Rize'nin sol bekini çıkarmadı.

Tudor beden eğitimi hocası olmadığını gösterdi
Defansı önde kurdu ve sertlik getirdi uzun boylu adama hiç kafa topu vermedi
2.gözüme çarpan ise önde baskı ama sistemli 1 kişiye 10 kişi değil alan daraltma yapmış güzel taktik
Yalnız değişmeyen ileri oynamakta sıkıntı yaşıyoruz
Bu sorunun hoca ile alakası yok tamamen orta saha tam veberan

Takım en azından toplu şekilde savunma yapmaya 3-5 günde az az alışmış. Zamanla daha iyi yerlere geliriz daha adamın geleli 1 hafta olmadan bu şekilde reaksiyon verilmesi bence gayet iyi. Bu işin toplu olarak hücumunuda yaparsak eğer şampiyonluk uzakta değil

jor döneminde kenarda uyuyan mıy mıy bezgin bir adam vardı taraftarı bile uyutuyordu

terimden sonra ilk defa isyan eden bir hoca var kenarda

İlk yarı için konuşacak olursam takım uzun bir süre sonra rakibini ısırıyor. Hırslı, istekli ve özgüvenli oynamaya başladılar. Uzun süre sonra ilk defa büyük takım gibi baskılı ve dikine oynamaya çalışıyoruz. Bu olumlu bir gelişme. Ha ikinci yarı bu durum sekteye uğrar mı bilemem. Çünkü olumlu sinyallere rağmen takımda hala sarbi ve semih gibi uyuzlar var. Bu maçta puan kaybedersek bunlar yüzünden kaybederiz zaten.

Xelçük'ü gördünüz mü xelçük'ü? :D Nasıl da it gibi ısırıyor. Pas hatası yaptığını görmedim daha :D

Geri
Üst Alt