16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Sabri semih ve selçuk
Bu sefil üçlüsü olduğu sürece hoca kim olursa olsun diğerleri ne kadar götlerini yırtarsa yırtsın mutlaka bir tanesi yüzünden gider maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnesin cikmasini bi aciklasin ona gore sovucem

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

josue - tolga degisikligi epic faildi.

orta sahaya direnc lazimdi ama takimin en cok kosan oyuncusunu ve takimi tek yonlendiren oyuncusunu cikarip tolgayi almak sacmalik. hele hele de jong ve selcuk ruh gibi dolasirken.

arti linnesin cikmasi (sakatlik yok ise) ikinci bir epic faildir.

son olarak mac bir sifirken, rize saldirirken ve tonla bos alan varken poldi yerine sinanin girmemesi ucuncu epic faildir.

ben gerçekten şoktayım sen ilk yarı önde basarak rakibe top gösterme ikinci yarı maçı rakibe ver hemde saçma sapan değişiklikler yüzünden

Arkadaşlar hoca da suç aramayın. Forvetsiz maç oynuyorsun, forvetin yok, hoca neyapsın. Selçuğun yerine ikinci bir forvet olsaydı emin olun onu alırdı oyuna. Koskoca GSyın yıllardır olan problemi, rakiplerde en az 3 forvet varken, biz tek forvetle kadro kuruyoruz. Olacak iş değil. Forvetin olmazsa, son dk daki pozisyona Yasin beceriksizi kafa vurur doğal olarak.

Son düzenleme:
Benim link bi ara dondu, hemen firsatta istifada tudor linnesi oyundan almis, sonra semihle sol bek falan oynadi. Illa sövelim mi ilk mactan tudor? Yine riekerink bi kac hafta sonra sacmalamaya baslamisti. Bu herif ilk haftadan basladi. Sabri ne ulan?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hata yapti iste kabul edin yahu. Su takimda topu ileri tasiyan 2 adamdan biri Bruma. Kayseri macindada bence ayakta kalan 2-3 oyuncudan biriydi. Olmadi Tudor. Hic olmadi. Mac baslamadan da yazdim. kazansada kaybetsede yanlis yapmistir diye. Bruma gibi bir adamin varsa sende de boyle les bir kadro varsa kullanacaksin aga.

İlk yarı nasıl da ümitlendim takım halinde oynuyorduk dedim bu maç kesin bizim..
2.yarı bir başladı sanki başka takım geldi oynuyor..
Nasıl yani anlayamıyorum koskoca Galatasaray Rize maçını korkak gibi 45 dk gol yemeyelim hadi beyler diye oynar mı ya..
Ulan çıkıp korkutursun rakibi ilk yarı her topa 4 kişi basıyordu ne oldu o takıma!!
2-3 atarsın son 10 dk herkes geriye gelir..
İşi bitirmeden iş bitmiş gibi oynanır mı ilk defa mı top oynuyorsunuz it oğlu itler..
Ayıptır ya..

Takımda kondisyon yok bunu çok iyi gorduk, bu tudorun suçu değil tabiki. Maç başındaki presi izleyince ikinci yarı yorulacagimizi anlamistim acikcasi

Linnes neden çıktı? Tolga neden girdi? Tudor bunun cevabını vermek zorunda. İkinci yarıdaki rezalet oyun onun isteği ile mi oynandı yoksa takım onun direktiflerinin dışına mı çıktı yani pili mi bitti? Bunların cevabı önemli.

Özgür Çek: "Galatasaray'ı hayatımda hiç bu kadar kötü görmemiştim. Hikmet hoca vur vur vur diyordu. Vurdum sonunda."

Bu takımın en büyük problemi orta saha göbeği, agresif desen agresif değil, teknik desen teknik değil, hızlı desen hızlı değil, kağnı gibi ağır, Sürekli pas hatası. İsteyen her takım üzerimize rahatlıkla gelebiliyor.

Maalesef genel futbolcu kalitemiz muslera Sneijder Bruma çıkınca tipik Anadolu takımı...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse artik sezondan tek beklentim iki $ikeciyide bir sekilde yenmek ve takimda ne kadar cop varsa bunlarin tamamen temizlenmesi (cenk, sabri, hakan, semih, cavanda, selcuk, de jong, yasin, vs.)

Geri
Üst Alt