16/17 H:21 | Fenerbahçe 0-0 Kasımpaşa | MS | 19 Şubat

C5BsmbXW8AAx3VJ.jpg

fenerin müthiş şutörleri kasımpaşa kalesini bombardımana tutmak için sahaya çıkmışlar :asd:

Adam gibi bir yönetim olsa,hakemler bizi katletmese haklısın da,her şey futbol da değil bence.Puan farkı 1-2'ye de inebilir bazı haftalarda ama bu şampiyonun kim olacağını etkilemez bence.Ben geç de olsa anladım şampiyonluğun Bjk'ye peşkeş çekildiğini.Sana da umutlanma derim.Ligi 3. bitirirsek fena değil.

Nerden baksan hakem hataları ile en az 5 puanımız çalındı o konuda hemfikirim. Beşiktaş şampiyon yapılmak isteniyo ondada hemfikiriz.

Ama çokta sırt dönme takıma, tudor'un etkisi ileriki maçlarda hissedilecektir önemli olan önümüzde ki hafta final maçını kazanman sonra akışına bırakalım neler olacak.

He ayrıca bu sene şampiyon olamasakta dünyanın sonu değil Türkiye'nin açık ara en çok şampiyon olan takımısın istersen 10 sene olma yine yetişemezler o ayrı. Tudor bana heyecan veriyo, 13 maç sonunda takıma oyun düzeni oturtup disiplin getirsin gelecek sezon için umutlu olalım yeterlidir.

Nerden baksan hakem hataları ile en az 5 puanımız çalındı o konuda hemfikirim. Beşiktaş şampiyon yapılmak isteniyo ondada hemfikiriz.

Ama çokta sırt dönme takıma, tudor'un etkisi ileriki maçlarda hissedilecektir önemli olan önümüzde ki hafta final maçını kazanman sonra akışına bırakalım neler olacak.

He ayrıca bu sene şampiyon olamasakta dünyanın sonu değil Türkiye'nin açık ara en çok şampiyon olan takımısın istersen 10 sene olma yine yetişemezler o ayrı. Tudor bana heyecan veriyo, 13 maç sonunda takıma oyun düzeni oturtup disiplin getirsin gelecek sezon için umutlu olalım yeterlidir.

Takıma sırt dönmedim ki zaten,10. olsak bile izlerim maçları desteklerim Galatasaray'ı.Bu ayrı bir konu,şampiyon olacağımız veya olamayacağımız ayrı bir konu.Olamayacağız bu gerçek.Başka konularda da yazdım,sene sonuna kadar adam gibi futbol sergileyelim yeter,puan hesabı gibisinden bir beklentim yok artık.

Fener'in 19 şampiyonluğu var,nasıl yetişemezler?Diğer her alanlarda açık ara öndeyiz (Avrupa,Türkiye Kupası,Süper Kupa vb.) ancak ligde bir türlü zinciri kırıp Fener'le farkı 2'ye çıkartamadık.Bu sene şampiyonluğu bundan dolayı da çok istiyordum.Ama olmadı ne yapalım,haklısın dünyanın sonu değil ancak çok büyük bir kayıp.Avrupa yok bir şey yok,şampiyon olunmalıydı bu sene.

Gelecek sene de olamayız muhtemelen,2019'u bekleyeceğiz.

Takıma sırt dönmedim ki zaten,10. olsak bile izlerim maçları desteklerim Galatasaray'ı.Bu ayrı bir konu,şampiyon olacağımız veya olamayacağımız ayrı bir konu.Olamayacağız bu gerçek.Başka konularda da yazdım,sene sonuna kadar adam gibi futbol sergileyelim yeter,puan hesabı gibisinden bir beklentim yok artık.

Fener'in 19 şampiyonluğu var,nasıl yetişemezler?Diğer her alanlarda açık ara öndeyiz (Avrupa,Türkiye Kupası,Süper Kupa vb.) ancak ligde bir türlü zinciri kırıp Fener'le farkı 2'ye çıkartamadık.Bu sene şampiyonluğu bundan dolayı da çok istiyordum.Ama olmadı ne yapalım,haklısın dünyanın sonu değil ancak çok büyük bir kayıp.Avrupa yok bir şey yok,şampiyon olunmalıydı bu sene.

Gelecek sene de olamayız muhtemelen,2019'u bekleyeceğiz.

Fener'de bizim gibi kötü yönetiliyo onlarında şampiyonluğu zor. Uzun bi süre 19 şampiyonlukla kalırlar böyle yönetilirse. Bjk üst üste şampiyon olsa ne yazar yine birinci rakibimiz değil.

Fener'de bizim gibi kötü yönetiliyo onlarında şampiyonluğu zor. Uzun bi süre 19 şampiyonlukla kalırlar böyle yönetilirse. Bjk üst üste şampiyon olsa ne yazar yine birinci rakibimiz değil.

İyi yönetilmiyorlar haklısın da açık ara en çok şampiyon olduğumuz falan yok yani,hepi topu 1 şampiyonluk var. :)

Bjk bu sene oldu da seneye onların düşüş başlar,3 sene üst üste yedirmezler o pastayı.

İyi yönetilmiyorlar haklısın da açık ara en çok şampiyon olduğumuz falan yok yani,hepi topu 1 şampiyonluk var. :)

Bjk bu sene oldu da seneye onların düşüş başlar,3 sene üst üste yedirmezler o pastayı.

Yav açık ara derken kupalar filan hepsini kattım. :)

Kupa sayılarında filan 2-3 sene bütün hepsini toplasalar yetmez

Yusuf Mertol: "Yayıncı kuruluş kameramanı kırmızı mont giydiği için Fenerbahçe tribünlerinden tepki oldu. Kameraman montunu çıkardı."

:red:

Yav açık ara derken kupalar filan hepsini kattım. :)

Kupa sayılarında filan 2-3 sene bütün hepsini toplasalar yetmez

E tabi orası zaten bariz bir şey ancak sen ligde şampiyon olan takımsın yazmıştın zaten,ben de ona göre yorum yaptım. :D

Dünya gözüyle kargaların da 2 sene üst üste şampiyonluğunu gördük ya,daha da ölsem gam yemem. :D

K.pasa hocası ilerdeki o öküzü çıkarırsa şansları olabilir. Kuita mıdır nedir her topu ezdi, kjaer - skertel'in kucağında kayboldu. Adem'i forvete çekip varsa sol kanada hızlı bir oyuncu alırsa buradan galip bile ayrılabilirler.

Ulan bu Fener bizden bile kötü oynuyor şunları Arenada mahvederiz bana göre Bjkye yaptıklarını yapmaya çalışırlar ama direnemezler kolay kolay

bu kasımpaşa nasıl 4 atmış başakşehire anlayan varsa anlatsın. adamlar ofansif anlamda hakikatten bitikler. şu zavallı fenere bile pozisyona giremiyorlar

E tabi orası zaten bariz bir şey ancak sen ligde şampiyon olan takımsın yazmıştın zaten,ben de ona göre yorum yaptım. :D

Dünya gözüyle kargaların da 2 sene üst üste şampiyonluğunu gördük ya,daha da ölsem gam yemem. :D

Yıl olmuş 2017 3.yıldız için kavgalar bilmemne :D Beşiktaş'ı ipleyen yok gerçek bu.

Gelecek sene lige ağırlığımızı koyarız öyle düşünüyorum

Yıl olmuş 2017 3.yıldız için kavgalar bilmemne :D Beşiktaş'ı ipleyen yok gerçek bu.

Gelecek sene lige ağırlığımızı koyarız öyle düşünüyorum

Sıkıntı zaten bunların şampiyon olması değil bunları ipleyen yok,senelerce sustular ezildiler 2 sene sevindiler diye bizden büyük olacak halleri yok.Ancak Fener'in bu kadar kötü olduğu bir ortamda şampiyonluk stoklayıp farkı açmak lazımdı,bu açıdan kötü oldu.Son haftalara başabaş girsek her türlü ezerdik bu kargaları.

Geri
Üst Alt