16/17 H:21 | Fenerbahçe 0-0 Kasımpaşa | MS | 19 Şubat

C5B3zFMWEAAk8As.jpg

Yıl olmuş 2017 3.yıldız için kavgalar bilmemne :D Beşiktaş'ı ipleyen yok gerçek bu.

Gelecek sene lige ağırlığımızı koyarız öyle düşünüyorum

Valla bu yonetimle gelecek sezonda bi muamma benim icin... Kadro silbastan olmasi lagzimki bunlari copleri yollar ardindan kadroyu yeni coplerle doldururlar... Sezon baslangicinda mr 99% ne demisti? Baskan CL kazanacak kadro kur dedi demisti sonra ne oldu? Garry ile Ahmet Calik hayirli olsun, hani CL kazanacagiz ya ;)

Valla bu yonetimle gelecek sezonda bi muamma benim icin... Kadro silbastan olmasi lagzimki bunlari copleri yollar ardindan kadroyu yeni coplerle doldururlar... Sezon baslangicinda mr 99% ne demisti? Baskan CL kazanacak kadro kur dedi demisti sonra ne oldu? Garry ile Ahmet Calik hayirli olsun, hani CL kazanacagiz ya ;)

Tudor 13 maç sonunda iyi giderse ( Umuyorum öyle olacak) transfer konusunda kendisine güvenmemiz gerekir. Çöpleri doldurmayacaktır takıma, istediği adamları almazsa zaten bu ortamda çalışmaz öyle biri duruyo kendisi.

şikeciler sezonu bitirmisler adamların stadına 5 bin kisi bile gelmiyor ama kargalar bu aksam mal tolunayı hakemlede beraber kevgire cevirirler

Tudor 13 maç sonunda iyi giderse ( Umuyorum öyle olacak) transfer konusunda kendisine güvenmemiz gerekir. Çöpleri doldurmayacaktır takıma, istediği adamları almazsa zaten bu ortamda çalışmaz öyle biri duruyo kendisi.

Yönetim yine yerli çöpleri veya Anadolu'dan alınacak yabancı çöpleri önerir para yok diyerek,Tudor kabul ederse kalır kabul etmezse çok para istiyordu veya başka bir kulüple görüşüyor gibi bir yalan bulunup kovulur.Yerine yönetime kafa sallayacak başka bir adam gelir.Bu yönetimle Galatasaray biraz zor şampiyon olur.

Yönetim yine yerli çöpleri veya Anadolu'dan alınacak yabancı çöpleri önerir para yok diyerek,Tudor kabul ederse kalır kabul etmezse çok para istiyordu veya başka bir kulüple görüşüyor gibi bir yalan bulunup kovulur.Yerine yönetime kafa sallayacak başka bir adam gelir.Bu yönetimle Galatasaray biraz zor şampiyon olur.

Sarper renktaşımız bile bu kadar umutsuzluğa düştüyse bu takımdan umut kesmeliyiz Dursun-Riko ikilisi varken bile adamın umudu vardı şimdi Tudor gibi bir isim gelmesine rağmen bu halde.

Seneye tff başkanı ridvan olursa fb yükselecektir şüphesiz.

Bu hamleyi gören ihtiyarlar abdurrahimin baskanligini onaylarlar mi bilmiyorum.

Bu yönetimi allah kahretsin.

Tek umudum İgor Tudor'dur.

Şu an Galatasarayıma güvenmemin tek nedeni bu adamdır.

Bu adamı medya yemeye çalışıyo yedirtme Galatasaraylı.

13 maç hocamızı destekleyelim, sonra duruma göre kendi içimizde eleştirimizi yapıp değerlendirme yaparız.

Sarper renktaşımız bile bu kadar umutsuzluğa düştüyse bu takımdan umut kesmeliyiz Dursun-Riko ikilisi varken bile adamın umudu vardı şimdi Tudor gibi bir isim gelmesine rağmen bu halde.

Ben eskiden Dursun'a sadece beceriksiz,işbilmez gözüyle bakıyordum.Ona rağmen şampiyon olabiliriz diyordum.Şampiyonluğu sırf iktidara yaranmak için Bjk'ye peşkeş çeken bir hain olduğunu sonradan anladım.Bu adam işbilmez,beceriksizden önce bir hain bana göre.Seneye şampiyonluğu kime peşkeş çekecekler bakalım.

Bu yönetimi allah kahretsin.

Tek umudum İgor Tudor'dur.

Şu an Galatasarayıma güvenmemin tek nedeni bu adamdır.

Bu adamı medya yemeye çalışıyo yedirtme Galatasaraylı.

13 maç hocamızı destekleyelim, sonra duruma göre kendi içimizde eleştirimizi yapıp değerlendirme yaparız.

Hocayla gram alakası yok dediklerimin,ben de arkasındayım Tudor'un.Futboldan öte şeyler var,hiçbirimizin bilemeyeceği şeyler belki de.

InsaAllah diyelimde benim bu yonetimden gercekten 0 umudum var...

Maç gösteri maçına döndü orta saha denen bir şey kalmadı iki takımda da.Volkan Şen kendini yere ata ata bir hal oldu :D

Ohaa Fernandao malı dokunamadı

Volkan büyük mallık yaptı Paşa'lı geç uyandı

Geri
Üst Alt