16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Ali Sami Yen'e küfür eden onun bunun çocuklarını sevindirdiniz ya, Allah belanızı versin. Hakkım varsa helal etmiyorum.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligi tersine çevirecek maçtı yazık oldu bu kadar leş üretmeyen bir orta saha tarihimizde hatırlamıyorum

Sneijderinde Poldinin amina sokayim. Serefsizler tonla para aliyor anadolu topcularindan farklari yok

Benim icin tek gercek Galatasaray

Yildiz dedigin Hagi olur , Hakan Sukur olur , Bulent Korkmaz , Hasan Sas , Arif , Ergun vs. olur bunlar mi yildiz?

Bunlar yarrak bile degil

Sent from my iPhone using Tapatalk

C5sZmfrWMAQuMjW.jpg

3. yildiziniz hayirli olsun, güle güle götünüze sokabilirsiniz.

JOR rizeyi yener bu macada en azindan bu kadar korkak cikmazdi ;)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Ya hala jor bor derdindesiniz.bakin ben.burada bir tek yerde Tudor u ovmedim,ama.sizin gibi ikinci.mactan sonra kaybetsede laf soksak diye karanlikta da beklemedim Tudor degil Mourinho gelse de ayni taktigi izlerdim Tudor veya baskasi mucize yaratamaz.ama.jor takimi calistirmamis bu kesin,Tudoru ancak gelecek sene over ya da eleştiririm

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sokarim stadina bu saatten sonra. Yatin uyuyun. Besiktas 2-3 sene daha sampiyon olur. Bizim sene sonu iyi bir hocayla yeni bir yapilanmaya gitmemiz lazim. Hatta bence simdiden hocayi bulsunlar. Sene sonuna kalmadan
Bu yonetimle ne yapilanmasindan bahsediyorsun? Bu serefsizler gitmeden bize rahat yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim kadrodan bir bok olmaz. isterse Mourinho gelsin. adamlar 2 metre yanındakine pas atamiyor. böyle basit 10 tane kayıp yapmisizdir.

once yönetim ardından da bu topcularin yüzde 80i gönderilmeli

Maçta gol yedikten sonra muhtemelen biraz oyuncuların reaksiyonu ile alışıldık yere geçince Sneijder ve Bruma birkaç pozisyonu bulduk. Yoksa Tudor'un gol atma üzerine planı yok. Adam gol nedir, nasıl atılır, Galatasaray nasıl kulüptür, puan durumu nedir, futbolda beraberliğe kaç puan veriliyor haberi yok.

Muslera dışında herkes defolsun gitsin. Ayhan Bruma Sneijder vs hepsi defolsun. Levent, Özbekler vs bellediniz takımı.

Sene sonu Muslera dışında yönetim, futbolcu, teknik ekip ve 2 dakika yönetim istifa diye bağırmaya dahi tenezzül etmeyen taraftarlar da dahil olmak üzere herkes gidebilir Sneijder de dahil.

Ben böyle bir rezalet ne gördüm ne duydum. Yani Tudor bey falan dedikte bu kadarını Riekerink de yapardı. Hele o Nazif ve Dursun denen bilmem ne çocuğu şarlatanlara diyecek hiçbir lafım yok. O hainler gitmeden bize gün yüzü yok.

Geri
Üst Alt