Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 32.050
- 9.295
- 2.688
Utanmaz arlanmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokarim stadina bu saatten sonra. Yatin uyuyun. Besiktas 2-3 sene daha sampiyon olur. Bizim sene sonu iyi bir hocayla yeni bir yapilanmaya gitmemiz lazim. Hatta bence simdiden hocayi bulsunlar. Sene sonuna kalmadan
Ya hala jor bor derdindesiniz.bakin ben.burada bir tek yerde Tudor u ovmedim,ama.sizin gibi ikinci.mactan sonra kaybetsede laf soksak diye karanlikta da beklemedim Tudor degil Mourinho gelse de ayni taktigi izlerdim Tudor veya baskasi mucize yaratamaz.ama.jor takimi calistirmamis bu kesin,Tudoru ancak gelecek sene over ya da eleştiririmJOR rizeyi yener bu macada en azindan bu kadar korkak cikmazdi
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Bu yonetimle ne yapilanmasindan bahsediyorsun? Bu serefsizler gitmeden bize rahat yokSokarim stadina bu saatten sonra. Yatin uyuyun. Besiktas 2-3 sene daha sampiyon olur. Bizim sene sonu iyi bir hocayla yeni bir yapilanmaya gitmemiz lazim. Hatta bence simdiden hocayi bulsunlar. Sene sonuna kalmadan