16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Çöp kadromuzla beceriksiz rezalet yönetimimizle satılmış pasif taraftarımızla resmen bitmiş bir kulübüz.tebrikler dursun abv!!!

Hala td diye aglananlari Allah akil fikir versin

Td mi diyor oyunculara basma , hirs yapma diye birakin bunlari gecin bunlari

Sent from my iPhone using Tapatalk

ikinci devre uyuduk lan, hatta maç boyunca uyuduk. bjkyi çözecek hiç bişi yapamadık. tudor takıma defansif bir oyun oynattı, bilmiyorum bu kimya bize tutarmı emin değilim. riki kötü bir hocaydı ama ofansif düşünüyordu hep. bize defansif sistem gitmiyor pek

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten bu maca kadar sampiyonlugun en guclu adayıydık her mac beser gol atiyorduk ama bugun defans oynadik atamadik iyi iste sevinmissindir , o degilde merak ediyorum kimi istersin ?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas ezigini iceride yenebilmek icin sampiyonlugun en buyuk adayi mi olmak gerekiyor???? Korkak Ezik bir futbol oynayarak yenildik. Besiktas bir ara 80 pas yapip tasak gecti. Hic risk almadik. Gecen sene biz iceride bu eziklere yine yenildik ancak bu kadar ezik degildik. Tudor hem yenildi hem ezik futbol oynatti. Yenil ama ezik olma. Eziklik en tehlikelisi. Besiktas anadolu takimi muamelesi yapti bize. Yenilmek onemli degil ancak ben bu kadar ezildigimizi hic gormedim bir derbide

Evet.. Bu sezon da boyle biter. Herkese gecmiş olsun..

Umarım bugunden itibaren Tudor gelecek senenin planlamasını yapar.

Basta Selçuk, Sabri, Semih, H.Balta gibi oyuncular olmak uzere buyuk bir temizlik lazım.

Defansın ikilinin berbat, ortada sahan vasat, forvetin yok lige başlıyorsun. Daha en az 2 sene Beşiktaş şampiyonluk olur.

selçuk-sneijder-podolski-chedjou'dan kalacak yaklaşık 14 milyon euro maaş boşluğuyla adam gibi 5-6 tane dinamik adam almak lazım.leş gibi kadro var.tabi önce şerefsiz dursun'un defolup gitmesi lazım.

Şu tinercilere yenilmek o kadar ağrıma gidiyor ki futbolcu müsveddeleri gram üzülmüyordur eminim.lanet olsun

tapa
a
l
k

Noldu şimdi rejkering gidip tudor gelince ne değişti ? Bundan daha kötü bir durumda olamazdık herhalde. 2.lik bile hayal artık

Podolskinin formasi 3 yildizliymis , yonetim ve sportif idari kadrolar sacmalamakta rekor tazeliyorlar

beyinsizler sürüsü.
su podolski gibi inek varmi birdaha it.
en azindan topu durdur sonra sansini dene.
yürege azina gelmis gol atacam diye.
bukadar les bjk yenemiyorsan sampiyonluktan bahsetme tabiki.
forvet stoperin yok ancak buraya kadar bunu sezon önceside dedik olmadi ara transferde.
tudor karabük ile bile yendi bjk demeki adamlari bizim hiyarlardan cok daha istekli.
bütün takim degismeli yoksa birseyin degisicegi yok hekeli yönetim.

İlk defa Galatasaray'lılığımdan utandım! Yazıklar olsun! Bu yönetim defolup gitmeden bize gülmek haram! Tinercilerin maskarası olduk!

İki sene üst üste Arena'da şu şerefsizlere yenildik. Şaka gibi.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gercek yildiz toplulugu gorun

3493a1bc23182572cdff1133c54a2ca6.jpg

Selcuk , Sneijder , Poldi ve Bruma yildizmis... pehhhhhhhh

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lig tv'yi iptal etmeyen kalmasin. Kotu takimiz fakat haftalardir hakkimiz yendi.

Geri
Üst Alt