Ya hala jor bor derdindesiniz.bakin ben.burada bir tek yerde Tudor u ovmedim,ama.sizin gibi ikinci.mactan sonra kaybetsede laf soksak diye karanlikta da beklemedim Tudor degil Mourinho gelse de ayni taktigi izlerdim Tudor veya baskasi mucize yaratamaz.ama.jor takimi calistirmamis bu kesin,Tudoru ancak gelecek sene over ya da eleştiririm
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FT gelsin diyenler var bide
Gelsin de göriyim bu kadroyla nasıl rezil oluyor o da
FT görevdeyken Melo,Elmander,Ujfalusi vs savaşçı isyan eden karakterler vardı şimdi kim var?
Emre Ç ve Engin gibi orta saha özellikleri olan iyi oyuncularda vardı ileride bu şekilde çok enerjik takım oluyorduk.
Şimdi leş ötesi leş bir oyuncu grubu var.
Galatasaray'da yedek olamayacak heriflere 2 milyon vererek seneyi hiç etti Dursun
20 milyon euro harcadı ortada hiç bişey yok
Esas sorun yönetim onları göndermek için her şey yapılmalı ama hala TD savarlık peşindeyiz yazık
Teknik direktöre sıra gelmez bile yönetim ve kadro esas sorun (Muslera,Bruma hariç)
Kadroyu bu kadar para harcayıp bu hale getiren yönetim olduğuna göre tek başlıca sorunumuz yönetim demek oluyor bu
TD yemeye bizde devam edersek esas sorunun görmezden gelmiş oluruz
Ama o satılmış ua sayesinde bu yönetim kendi istemediği sürece asla o görevden ayrılmaz
Ua'yı satın aldıkları için 2 tane cılız istifa sesi harici hiç bişey yoktu
Dursun ve satılık uA istifa etsinler beraber