16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Biz Fatih Terim'i nasıl medyanın gazıyla yedik o gün işte kendi bacağımıza sıktık. İyi yada kötü işleyen tekere çomak sokmayacaksın. Aynı hayatı şimdi BJK yapar mı?Önlerinde kocaman bir örnek varken, hiç zannetmiyorum. Ne olursa olsun Ünal Aysal ın ve terimin ego çarpışmasından çıkan sonuç bizi bu günlere getirdi. Yazık.

her yer yönetim istifa diye inlemeli huzur vermeyin bunlara yeter 1 sezonu daha bu mallarla cope atamayız

Noldu gecen hafta poldi ye 2.7 bile cok diyenlere demediginizi birakmadiniz

Kardeş çok ama çok kötü bir taraftarımız var. Maçtan maça değişen keskin yorumlar falan..
Bu taraftara dursun özbek gibi yöneticiler çok bile..

Şu penaltı pozisyonu o kadar net ki o şerefsiz hekemi baskı altına bile alamadık. Bu konuda her hangi bir anadolu takımı kadar olamıyoruz. Bu durum her sene böyle .Büyükler içinde şampiyon olduğumuz dönemlerde dahil en çok bizim hakkımız yenmiştir.Ama hep başımızdaki çapsız başkan ve yöneticiler yüzünden sessiz kalmışızdır.
Adamlar ufacık bir hatada ortalığı ayağa kaldırıyorlar.

2 senedir 7 derbi maçında 3 beraberlik 4 mağlubiyet almışız

rezalet

Milyon liralık çöpler kadrosu bir tane adam yok adam akıllı
Onca para heba
Tudor bjk maçına kadar bekleyin bakalım iyimi kötümü belli olur dedim
Jor=tudor

C5sacufWcAE9TPF.jpg

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 7 derbiyi de kazanamadı ve bu maçların 4'ünde gol atamadı. (via @OptaCan)

Dursun varken kazandığımız derbi var mı?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şubat ayında şampiyon yaptik küçük sikecileri

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadroyla FT'de Mou'da Guardiola'da kim gelse de değişebilecek hiç bir şey yok

Kimi oynatsa el kalıyor o hamle

Gireni ayrı çıkanı ayrı geri zekalı

Takımda dinamizm,atletiklik sıfır hiç bir isyan yok

Herhalde topa basın isyan etmeyin diye hoca demiyor hele böyle hırslı agresif bi hoca yani

3 kupa aldığımızda bile bu kadroya büyük değişim,radikal kararlar alınması şarttı dedik ama hala o değişiklik gelmedi

O rezil kadronun üzerine daha da rezilleri eklendi bu kadroyla 3.sırada olmamız bile ligin iğrenç halde olmasından dolayı

Gecen sene besiktas cok daha iyi bir takimla geldi. Biz ise rezalet bir takimla ilk yari ozellikle sahayi dar ettik besiktasa. Yenildik ama ezilmedik. Bu sene bizim takim gecen seneden iyi. Besiktas ise gecen seneden kotu . Sonuc ezilen bir Galatasaray

Belkide hayatımda gördüğüm en saçma sapan en kötü Galatasaray

hakem penaltıyı kullandırsa skor şimdi 1-0 ve bu yazılanların tam aksi yazılacaktı
tamamen algı yanlışlığı
bu ipne kargalar hiçbişey oynamadı şıllık gibi ortada pas yaptı attıkları gol balın danişkası
tamam bizim takımı eleştirin ama bu ak şikeci kargaları övmeyin
Yanlis daha ilk dakikalardan isyan baslamisti daha cok gol yememeyi dusunuyoruz diye

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Su konusmasi cidden yuregimi burktu ilk okudugum zaman

3d81f383c38c87452fbe75b50a1ed368.jpg

Her zaman bizim buyuk baskanimiz olacaksin. Sen ve Terim bu camianin efsaneleridir. Keske bu ego savasi olmasaydida bugunleri gormeseydik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya hala jor bor derdindesiniz.bakin ben.burada bir tek yerde Tudor u ovmedim,ama.sizin gibi ikinci.mactan sonra kaybetsede laf soksak diye karanlikta da beklemedim Tudor degil Mourinho gelse de ayni taktigi izlerdim Tudor veya baskasi mucize yaratamaz.ama.jor takimi calistirmamis bu kesin,Tudoru ancak gelecek sene over ya da eleştiririm

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FT gelsin diyenler var bide

Gelsin de göriyim bu kadroyla nasıl rezil oluyor o da

FT görevdeyken Melo,Elmander,Ujfalusi vs savaşçı isyan eden karakterler vardı şimdi kim var?
Emre Ç ve Engin gibi orta saha özellikleri olan iyi oyuncularda vardı ileride bu şekilde çok enerjik takım oluyorduk.
Şimdi leş ötesi leş bir oyuncu grubu var.

Galatasaray'da yedek olamayacak heriflere 2 milyon vererek seneyi hiç etti Dursun

20 milyon euro harcadı ortada hiç bişey yok

Esas sorun yönetim onları göndermek için her şey yapılmalı ama hala TD savarlık peşindeyiz yazık

Teknik direktöre sıra gelmez bile yönetim ve kadro esas sorun (Muslera,Bruma hariç)

Kadroyu bu kadar para harcayıp bu hale getiren yönetim olduğuna göre tek başlıca sorunumuz yönetim demek oluyor bu

TD yemeye bizde devam edersek esas sorunun görmezden gelmiş oluruz

Ama o satılmış ua sayesinde bu yönetim kendi istemediği sürece asla o görevden ayrılmaz

Ua'yı satın aldıkları için 2 tane cılız istifa sesi harici hiç bişey yoktu

Dursun ve satılık uA istifa etsinler beraber

Biz Fatih Terim'i nasıl medyanın gazıyla yedik o gün işte kendi bacağımıza sıktık. İyi yada kötü işleyen tekere çomak sokmayacaksın. Aynı hayatı şimdi BJK yapar mı?Önlerinde kocaman bir örnek varken, hiç zannetmiyorum. Ne olursa olsun Ünal Aysal ın ve terimin ego çarpışmasından çıkan sonuç bizi bu günlere getirdi. Yazık.

Onun adı operasyon neden olduğunu yazıcam detaylıca konu açıcam

Dursun Özbek yönetimi geldiğinden bu yana Süper Lig'de derbi galibiyeti göremedik. (0/7)

Emre Arslan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçektenutandım bu takımdan liin geri kalan derbi maçlarına çıkmamıza gerek yok gerçekten razıyım hükmen mağlup olmaya Dursun Başqan olduğundan beri deerbi maçı kazanamadık zaten kazanamıycazda

Geri
Üst Alt