16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Bakin hala diyorum Galatasaray melo ile birlikte karakterini satmistir. O gun bayram eden afedersiniz
orospu cocugu
Dursun ve hamza sizin o gun siritan suratinizi
sikeyim

Ünal Aysal için "Galatasaray'ı batırdı" diyorlar ya.. Keşke kulübü yakıp kül etseymiş de şu günleri görmeseymişiz!

burdaki ultraslan için ölüp bitenler maç sonunda beşiktaş taraftarının sevinç çığlıklarını duyduk ya size yazıklar olsun.

Ultraslan lehine yazdığınız herşeye buraya yazmasamda içimden ana avrat küfür edeceğim size
ha bişey daha yazayım trollüğüne de olsa heyya heyya yazanlarda gitsin beşiktaş taraftarı ile sevinsinler

bir cümlede burda ki yönetime.. Eğer bu forumdan bu ultraslan denen yönetimin köpeklerinin herşeyini silmezseniz sizede yazıklar olsun

kendi sahamızda biz ne zaman ezeli rakibin taraftarının sevinç çığlıklarını bu derece net duyduk pislik herifler

Son düzenleme:
Bir gercek var oda bir takimin en onemli pozisyonu yonetimdir. Gerisi geliyor zaten

Fikoyu sevmem ama basarisini gormeyecek kadar kor degilim. Adam ince ince yavas yavas sifirdan yaratti bu takimi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hala teknik adam konuşan ağır beyinsizdir! Kadromuz çöp çöp çöp! bunu anlayın artık! conte gelse bi şey değişmez! yönetim istifaaaa!

ha bişey daha yazayım trollüğüne de olsa heyya heyya yazanlarda gitsin beşiktaş taraftarı ile sevinsinler

bir cümlede burda ki yönetime.. Eğer bu forumdan bu ultraslan denen yönetimin köpeklerinin herşeyini silmezseniz sizede yazıklar olsun

mac sonu bjklıler dans etsın dıye kopmalık sarkı calındı kenancıgım nasıl karsılıyorsun

Tek bir şeye üzüldüm yönetim istifa diyecek taraftarımız bile yok onlar bile satılmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben orasini bilmem,izleyiciyim sadece ve bu yonetim basarisiz bu futbolcular bu ve bir onceki yonetimin futbolculari ,Tudor iyidir kotudur diyemem daha cok erken ama en az suclu su an icin Tudor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakma ama sen GALATASARAY TD si isen Rize macini 8 defansif oyuncuyla bitirip bu maca gol yemeyeyimde atarsam atarim bitane taktigi ile cikarsan sende de suc vardir... JOR zamaninda en azindan bu kadar ezilmiyorduk...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Kadronun kötü olmasıyla oyun rakip sahaya yıkılmışken forvet alıp forvete pas atacak Sneijder'i çıkarmanın ne alakası var 1 Allahın kulu anlatabilir mi inanılmaz derecede merakla bekliyorum. Herkes ezberlemiş bir kadro kötü biz sanki Barcelona dedik amk. Adam 2 haftada 2 maç verdi hala kıvırmalar falan.

Tayyip sevici yoneticileri alirsan boyle olur sirf emlakkonuta arazileri hediye etmek icin. Bunlarin spor ile alakasi yok.

Kimisi gece alemlerinde
Kimisi sinema peşinde
GALATASARAY RUHU yok hiçbirinde
Düşmüşler paranın peşine

Söyleyin çok mu şey istedik?
Formanın hakkını ver dedik
Biz yeri geldi 14 sene bekledik
Sizin gibi RUHSUZ görmedik

Sezon özeti yediğimiz gol mü Podolski'nin kaçırdığı mı yoksa öküzün topa basması mı karar vermekte güçlük çekiyorum.

Gerçekten istisnasız hepiniz MİLYONLUK EŞŞEKSİNİZ

farketmez hepiniz gönderilebilir

@Zeki sucukcu gel Alan buraya hesap ver hesap SUCUKCUUU

Beyler ben demedim demekten nefret ediyorum ama puan alma sansımız bile çok düsüktü

Kimisi gece alemlerinde
Kimisi sinema peşinde
GALATASARAY RUHU yok hiçbirinde
Düşmüşler paranın peşine

Söyleyin çok mu şey istedik?
Formanın hakkını ver dedik
Biz yeri geldi 14 sene bekledik
sen değilmisin ultraslan için ölüp biten? sen utanmiyormusun böyle bir maçtan sonra bunları yazmaya? lan oyuncular ruhsuz bunu biliyoruz ama siz sanki çok iyi bir haltsınız.

Stad istifa sesleri ile inlemesi gerekirken Ezeli rakibin taraftarı sevinç çığlığı attı lan sevinç çığlığı insan buraya gelip yazmaya utanır.

Kadronun kötü olmasıyla oyun rakip sahaya yıkılmışken forvet alıp forvete pas atacak Sneijder'i çıkarmanın ne alakası var 1 Allahın kulu anlatabilir mi inanılmaz derecede merakla bekliyorum. Herkes ezberlemiş bir kadro kötü biz sanki Barcelona dedik amk. Adam 2 haftada 2 maç verdi hala kıvırmalar falan.

Sneijder 70 dakika ne yapti allahini seversen?

Karabük'ün hocasını getirirsen 7 puan gerideyken kendi sahanda bile ha babam defans yapar.
Zaman kaybetmeye devam ediyoruz.

Geri
Üst Alt