Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha bişey daha yazayım trollüğüne de olsa heyya heyya yazanlarda gitsin beşiktaş taraftarı ile sevinsinlerburdaki ultraslan için ölüp bitenler maç sonunda beşiktaş taraftarının sevinç çığlıklarını duyduk ya size yazıklar olsun.
Ultraslan lehine yazdığınız herşeye buraya yazmasamda içimden ana avrat küfür edeceğim size
ha bişey daha yazayım trollüğüne de olsa heyya heyya yazanlarda gitsin beşiktaş taraftarı ile sevinsinler
bir cümlede burda ki yönetime.. Eğer bu forumdan bu ultraslan denen yönetimin köpeklerinin herşeyini silmezseniz sizede yazıklar olsun
Kusura bakma ama sen GALATASARAY TD si isen Rize macini 8 defansif oyuncuyla bitirip bu maca gol yemeyeyimde atarsam atarim bitane taktigi ile cikarsan sende de suc vardir... JOR zamaninda en azindan bu kadar ezilmiyorduk...Ben orasini bilmem,izleyiciyim sadece ve bu yonetim basarisiz bu futbolcular bu ve bir onceki yonetimin futbolculari ,Tudor iyidir kotudur diyemem daha cok erken ama en az suclu su an icin Tudor
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başımızda pavyoncu kılıklı pislik biri ve tribünlerde ultraslan gibi haysiyetsiz pislikler varken gayet normal bunlarmac sonu bjklıler dans etsın dıye kopmalık sarkı calındı kenancıgım nasıl karsılıyorsun
Beklerim kardeşim, okumak isterim. O gün ne kadar üzüldüğümü anlatamam.Onun adı operasyon neden olduğunu yazıcam detaylıca konu açıcam
sen değilmisin ultraslan için ölüp biten? sen utanmiyormusun böyle bir maçtan sonra bunları yazmaya? lan oyuncular ruhsuz bunu biliyoruz ama siz sanki çok iyi bir haltsınız.Kimisi gece alemlerinde
Kimisi sinema peşinde
GALATASARAY RUHU yok hiçbirinde
Düşmüşler paranın peşine
Söyleyin çok mu şey istedik?
Formanın hakkını ver dedik
Biz yeri geldi 14 sene bekledik
Sizin gibi RUHSUZ görmedik
Sizin gibi RUHSUZ görmedik
Kadronun kötü olmasıyla oyun rakip sahaya yıkılmışken forvet alıp forvete pas atacak Sneijder'i çıkarmanın ne alakası var 1 Allahın kulu anlatabilir mi inanılmaz derecede merakla bekliyorum. Herkes ezberlemiş bir kadro kötü biz sanki Barcelona dedik amk. Adam 2 haftada 2 maç verdi hala kıvırmalar falan.