Bence ezilme oldu. Soyle ki Besiktas 1 puana ciktigi icin istedigi oyunu oynadi. Bence ezilmek sadece 10 tane pozisyon vermek degil. Biz oyun olarak anadolu takimi gibi oynadik. Besiktas bizden buyuk takimmis gibi oynadik.
Geçen sene kitlemeye gelmediler bu sene ise kitlemek için oynadı onlarda
Açık oynasalardı geçen sene ki gibi güzel oynuyo gibi gözükebilirdik bizde
Strateji hatası oldu ona ben de katılıyorum ve bir daha olmaması lazım
3-4-3 güzel taktik ama doğru oyuncularla, şimdi uygulanması hata oldu
Sadece Bruma'nın ayağına bakan bir kadro mühendisliği var kim gelirse gelsin bu kadroyla hiçbişey yapamaz
FT zamanında melo gibi çok çok kaliteli bir orta saha vardı,Elmander vardı,Ujfalusi,Emre Ç,Engin vardı
Şimdi cidden hiç kimse yok
FT gelsin bu kadroyla o da rezil olur aynı milli takımda olduğu gibi
3 kupalı sezon cidden çok bela bir sezon oldu. Şampiyonluk geldi diye sorunları halı altına süpürdüler,oysa o zamanda bu kadro değişmeliydi
Yönetim + tüm futbolcular(Bruma-Muslera hariç) gitse yeridir o derece bi değişim şart
Ve bunlar yapılmazsa her 3-5 ayda bir hoca gönderir dururuz, ama bu kötü durumun esas sorumlusu futbolcular ve yönetim orada kalmaya devam eder
Ben Tudor'u eğer kalırsa seneye kendi transferleri sonrası ağır şekilde eleştiririm anca,şuanda adaletli olmaz
Aynı durum Fener'de de geçerli o leş kadroyu kuran Aziz ve Vitor salağı ama tek transferi olmayan Advocaat eleştiriliyor ve sorumlu gösteriliyor ama alakası yok
Fener ve Galatasaray'ın durumları çok benzer başkanlar o kadar leş bir oyuncu grubu yapmış ki kimse o b.ku temizleyemez açıkçası
Anca çok büyük bi neşter vuracaksın ufak dokunuşlar bile kesmez.