Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.877
- 10.554
- 1.088
Sezon bitti geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüzsüz köpekler bugün ezeli rakibin çığlıklarını duydum ya bunlar bitti artıkSatılmış kahpe Ua
Aysal ve Mancini'ye neler yapıyorlardı
Bugün istifa bile demediler şerefsiz hainler
Bunların herşeyini bu Forumdan silin bu görev sizin dursun, yönetim ve uA bu forumdan silinmeliKahpe ultraslan 15sn yönetim istifa diyebildi.
tapatalk
Kahpe ultraslan 15sn yönetim istifa diyebildi.
tapatalk
Çevik kuvvete gerek yok sucuk ekmek gitse yeterliydiFloryanın önüne çevik kuvvet gitmiş
-Tapatalk-
Muhtemel.Bence istifa diyenler onlar değildi onlar istifa diyenleri susturdu
-Tapatalk-
Onu da bence uadan bağımsız diğer tribünler demiştir onların o şekilde bağırdığını hiç sanmıyorumKahpe ultraslan 15sn yönetim istifa diyebildi.
tapatalk
Ciddi anlamda bu ligin artık ayarlı olduğunu düşünüyorumLevent Nazifoğlu: "Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. Şampiyonluk şansımız çok azaldı. Beşiktaş'ın işi kolaylaştı."
ha bi bu eksikti
Ciddi anlamda bu ligin artık ayarlı olduğunu düşünüyorum
Ünal aysal'ı yediler
Bir dönem Galatasaray
Bir dönem diğerleri
Devlet bu sipastik dursun u bjk şampiyonlukları için atamış 1 sezon daha iyi giderler sıra fb'ye geçer allah belasını versin böyle düzenin
TapaTalK
Ülkeden soğudumRıdvan'ın TFF başkanlığına aday olması falan tesadüf değil,olacak olan o.Bjk 3 sene üst üste şampiyon falan olamaz,bu sene de olurlar sonra sıra Fener'in.2019'a kadar şampiyonluk yok bize.
Ülkeden soğudum
Galatasarayımdan soğutacaklar en sonunda
TapaTalK