16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Linnes ne yaptı da kadro dışı kaldı. Carole yine gol yediriyor du adamda takip yok çünkü. Hakan Balta her topu aldığında küfür ettim. Selçuk etrafında dönerken 1 dk geçiyor. Ahmet Çalığı aldıysan oynatacaksın bu kadar basit. Semih Harikaydı Sağ bek de. Taktik mükemmel. El birliği ile koca Galatasaray ımızın düştüğü durum ortada. Riekerink i de kimse savunmasın 10 puanlık maçta kendi evinde yenildi.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: Her hafta penaltılarımız verilmiyor. Bunlara alışmamız lazım. Şu lafın daha üstüne laf var mı ? Adamlar resmen takım hakem kararı falan umrumda değil aldığım komisyona bakarım alışın bunlara diyor.

Bunara alismamiz lazim ne kardesim adami cildirtip floryayi mi yaktirmak istiyorlr amaciniz ne sizin

Selçuk
Dejong
Semih
Sabri
Podolski

Bu adamların ssss gitmleri lazım artık yeter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Podolski 90 dakika yürüdü bir daha bu formayi giymesin

⏮▶⏹⏭

Tolga Ciğerci + Selçuk Inan + Nigel De Jong 1 tane Felipe Melo etmez.

Hirvat çetesi kurulsun birde gelecek yıl

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

vay be sadece 5 saniye yonetim istifa tezahurati geldi.

bir resmen bitmisiz.

kadir çetinçalı bomba soru sormuş şaşırdım

takımın omurgası ligin en çok para kazanan doymuş temposiz bitik oyuncuları dedi

gelecek sezon için sistemden ziyade değişmesi gereken başka şeyler olduğunu düşünüyor musunuz dedi

enteresan

Yok arkadaşım yok hangi teknik direktörü getirirsen geti başarılı olma şansı yok. Bu basiretsiz yönetim gitmediği sürece başarı hayal bunların derhal kovulması lazım.

kadir çetinçalı bomba soru sormuş şaşırdım

takımın omurgası ligin en çok para kazanan doymuş temposiz bitik oyuncuları dedi

gelecek sezon için sistemden ziyade değişmesi gereken başka şeyler olduğunu düşünüyor musunuz dedi

enteresan
dursunun sucuğunu beğenmedi demek ki

Bekledigim gibi ruhsuzlar staddan evlere dağılmış

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 tane taraftar gitmiş floryaya rezaled teksasdan adam kiralasaydık keşke

Bilgisayar kasamin bu hale gelmesi suclusu dursundur!!!

49ch2p95.jpg

Ve öbür konuda küfür yasagini kaldiran Kardesime gönülden tebrik ediyorum adamsin

Geri
Üst Alt