16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Tudor: "Bugün Beşiktaş daha iyi bir takım görüntüsü çizdi, buna odaklanmalıyız."

en azindan bos konusmuyor

Seneye bu takimda sabri, balta, carole, selcuk oynamaya devam ederse yine birsey degismez. Takimda forvet yok, defans her mac gol yiyor ama hâlâ ayni oyuncular oynuyor.

Kimse mevkisinde oynamiyor. Balta sol bek ama stoper oynuyor, semih stoper ama sag bek oynuyor(gerci stoper oynasada boş ya), carole fransa ikinci lig oyuncusu, orta saha kaplumbağa gibi, herkes sneijdere endeksli ki Snejder de hakettiginden fazla deger aliyor (Hagi'nin golleriyle büyüyen nesil anlar), takim kanat oyuncusuyla dolu ama adam gibi bir forvet yok. Sinan, Bruma, Rodriguez, Yasin, Podolski hepsi ayni tip oyuncu.

Anlamiyorum arkadas, biz bile transfer yapsak takima en kötü böyle olur! Scout ekibi ne iş yapar bu takimda, alinan oyuncular fossss, Tolga nasil futbolcu olmus anlamak zor, ne tip kontrolu var, ne pas verebiliyor ne de şut çekebiliyor. Arada bir top kapiyor o da ayakta durabilirse.

Neyse geçmiş olsun herkese, ama işin kötü yanı bu sene hâlâ derbi kazanamadık..

Hatamiz derken,haci sen beni yonetimde felan mi saniyorsun anlamadim ki ,en.basindan beri Alman Td istiyorum diye yazan uc bes kisiden biriyim ona ragmen Tudor u elestirmeyecegim kendi takimini kurana kadar,secildigi ilk gunden beri dursuna saydiran benim ama unalci da olmadim,ama siz bir grup arkadas adeta dua ediyorsunuz adam her mac puan kaybetsin de kovulsun diye sonra cikmis burada zirt pirt td degistiriyoruz yaziyorsun ya haddi be,uğraşamam isim gucum var

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hataniz derken JOR a beden egitimcisi felan diyenleri kastediyorum rdas...

Bende 50x dere gecilirken at degistirilmez dedim, aliskanlik haline getirdiniz her sezon 2-3 td degistirmeyi dedik... Neymis beden hocasiymis imparaTudormus zartmis zurtmus... Dedik Tdor degil Mourinho, Conte helse hatta FT gelse birsey yapamaz JOR yine iyi gidiyor elindekine nazaran diye ama dinletemedik... Basta Ismail Gulduren arkadasimiza ve daha nicelerine... Bizi linc etmeye kalktilar neymis beden egitmeniymis... Kina yaksinlar artik avrupa da hayal!

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Igor Tudor: "0-0'lık bir maçtı. Rakibin şans golüyle 0-1 bitti. Ne olursa olsun tebrik ediyoruz."

çok yanlış oynattı bu takımla basid 4-2-3-1 v.s dışında herhangi bir sistem diziliş deneyemezsin ya çıkıp bam bam bam oynatıcaksın yada rikering gibi arkaya adam sarkıtma taktiğini kullanıcan o taktikdede böyle içerde maç kazanamıyorsun işte yok abi bitmiş gs

Hahah sampiyonluk sansimiz bitmedi diyor nazif

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. Şampiyonluk şansımız çok azaldı. Beşiktaş'ın işi kolaylaştı."

ha bi bu eksikti

sen değilmisin ultraslan için ölüp biten? sen utanmiyormusun böyle bir maçtan sonra bunları yazmaya? lan oyuncular ruhsuz bunu biliyoruz ama siz sanki çok iyi bir haltsınız.

Stad istifa sesleri ile inlemesi gerekirken Ezeli rakibin taraftarı sevinç çığlığı attı lan sevinç çığlığı insan buraya gelip yazmaya utanır.

Bu adamlar Galatasaraylı falan değil. yazmaya deymez.

Oyuncu kadrosuna gelirsek ruhmuş, hırsmış bunlar palavra.Adamlar YETENEKSİZ, YETERSİZ, BU TAKIMDA OYNAYACAK ÇAPDA DEĞİL. Yahu hırs olsa ne olacak. Bu adamların çoğu zaten yapısı gereği soğğuk adamlar, sessiz adamlar.(selçuk,semih, balta).Bu kadar tepkiye rağmen onlarda en az bizim kadar kazanma isteği olmaması mümkün müdür.Yahu adamlardan imkansızı istiyoruz. Yapılacak iş çok basit hepsini göndereceksin. Böyle kaptan olmaz deyip kaptanlığını alacaksın.

Nazifoğlu: "Penaltı pozisyonunu izledim. Çok net bir penaltı. Beşiktaşlı futbolcular da penaltı olduğunu gördüler. Her hafta olan şey oldu."

:d

Hoca değişikliği bizi 2-3 hafta geriye götürür ne demek ? Hangi akılla bu aciklamayı yapabiliyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne baskan ne oyuncu ne td bize Traftar lazim traftar ölu suyu gibisiniz konusmaya gwlince bi.numarasiniz hicraate gelince bi numaraniz yok ozaman hic konusmayacan oturacan oturdugun yerde

Nazifoğlu: "Hoca değişikliğinin bizi 2-3 hafta geriye götüreceğini söylemiştim. Direncimiz arttı ama organizasyon olarak hala iyi değiliz."

kes

Sampiyonlukta zaten gozum yoktu geecegi konusalim yenildik tamam bitti gitti.
Hakem, dursun, oyuncular falan hala sovuyorum yediremiyorum.
Su andan itibaren asil amacimiza donmeli 2. Olmaliyoz o s.ligi pastasi tek basina besiktasa verilmeyecek 10 sene olmustur eleme oynamayali gececeksek biz geceriz orayi ama bu oyuncular, ozellikle baskan ve ekibiyle degil en tepe once bi s.olup gitmeli.

Net olan tek şey kötü Riekerink ile şampiyonluk potasındaydık ne olursa olsun, artık değiliz.
Beterin beterini bulmakta üstümüze yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Satılmış kahpe Ua

Aysal ve Mancini'ye neler yapıyorlardı

Bugün istifa bile demediler şerefsiz hainler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt