Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
eğer ultraslan organizasyonu ise sakın gitmeyin sizi orada bir sucuğa satarlarPeşindeyiz@PesindeyizApp
GELİYORUZ! #TaraftarFloryaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer ultraslan organizasyonu ise sakın gitmeyin sizi orada bir sucuğa satarlarPeşindeyiz@PesindeyizApp
GELİYORUZ! #TaraftarFloryaya
yav beşiktaş hiç bişey oynamadı biz verdik maçıHerseye katiliyorum bir farkla.
Bence Fatih terim bu maci kazanirdi. Besiktas yenilmeyecek takim degil.
Hataniz derken JOR a beden egitimcisi felan diyenleri kastediyorum rdas...Hatamiz derken,haci sen beni yonetimde felan mi saniyorsun anlamadim ki ,en.basindan beri Alman Td istiyorum diye yazan uc bes kisiden biriyim ona ragmen Tudor u elestirmeyecegim kendi takimini kurana kadar,secildigi ilk gunden beri dursuna saydiran benim ama unalci da olmadim,ama siz bir grup arkadas adeta dua ediyorsunuz adam her mac puan kaybetsin de kovulsun diye sonra cikmis burada zirt pirt td degistiriyoruz yaziyorsun ya haddi be,uğraşamam isim gucum var
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Igor Tudor: "0-0'lık bir maçtı. Rakibin şans golüyle 0-1 bitti. Ne olursa olsun tebrik ediyoruz."
belki ebesinin liginde bitmemiş olabilirHahah sampiyonluk sansimiz bitmedi diyor nazif
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen değilmisin ultraslan için ölüp biten? sen utanmiyormusun böyle bir maçtan sonra bunları yazmaya? lan oyuncular ruhsuz bunu biliyoruz ama siz sanki çok iyi bir haltsınız.
Stad istifa sesleri ile inlemesi gerekirken Ezeli rakibin taraftarı sevinç çığlığı attı lan sevinç çığlığı insan buraya gelip yazmaya utanır.