16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Mancini döneminde ua köpeklerinin kimler tarafından mamalandiklari malum. Satılık şerefsizler.

Satılmış kahpe Ua

Aysal ve Mancini'ye neler yapıyorlardı

Bugün istifa bile demediler şerefsiz hainler
yüzsüz köpekler bugün ezeli rakibin çığlıklarını duydum ya bunlar bitti artık

Biz taraftar olmadan karanlıkta rakibin sahasında kupa kaldırdık sizin gibi satılmışlara ihtiyaç yok

Bu forumdan dahil Galatasarayın olduğu her yerden yok edilmesi gereken haysiyetsizler

Derbi maci oynuyorsun, sezonun en onemli maci, neye dayanarak 3 5 2 oynuyorsun be tudor

Podolski sene sonu bi zahmet gitsin, oyle kupada erzincanlara atmayla olmuyor, sen o golu atamazsan hangisini atacaksin

Sneijder de fener macinda attigi 2 fuzeden sonra 2 yildir top oynamiyor, ne kaleye sut cekiyo, ne ofansif katki sagliyo, buyuk maclarda degilde hangi maclarda iyi oynayacaksin

Ahmet'e 2.5m, Rodrigues'e 3.5m, toplam 6m, neden yedekte oturuyorlar, niye aldin ozaman kardesim

Tolga Cigerci'nin de ceyhun'dan farki kalmadi, daha ayaginda top tutamiyor

Sene sonu iyi bir temizlik şart, ama bu baskan gitmedigi surece bos oyuncu almaya devam ederler

Sag bek desen yok

Stoper desen hepsi birbirinden kotu

Orta saha desen traktor

Ne kornerden gol atiyoruz, ne duran toptan gol atiyoruz, hic birseyi iyi yapamiyoruz

Bruma'yi bu takimdan cikart, zar zor kaleye gideriz malesef

Bari ikinci bitirelim de sampiyonlar liginde playoff oynama hakki kazanalim

Son düzenleme:
Kahpe ultraslan 15sn yönetim istifa diyebildi.

tapatalk

Derbi maçtır onur macıdır takım belki refleks verir dedik ama aynı tas aynı hamam. 29 yaşındayım bjkyi 2 sezon maglup edemedigimizi görmemistim hic onuda gördüm ve hic bu kadar mala bagladigimiz bir derbi olmamıştır formanın ağırlığını bile hissettiremedik adamlara

o çevik kuvvetin içinde gs li adamlar vardır umarım

Kahpe ultraslan 15sn yönetim istifa diyebildi.

tapatalk
Onu da bence uadan bağımsız diğer tribünler demiştir onların o şekilde bağırdığını hiç sanmıyorum

Ciddi manada dursun'un satın aldığı şerefsiz haysiyetsiz bir oluşum şuanda

Dursun'la beraber o hainlerde istifa etmeli defolup gitsinler

Anca ''Ama biz deplasmana gidiyoz yeaaa'' deyip kendilerini bu kadar salak bi şekilde savunmaya çalışırlar

Galatasaray'ı anadolu kulübünü bırak 2.lig seviyesi bir ezikliğe sokan başkana tek laf etmezler satılmışlar

Bizim ruhsuzları Florya'ya gondermeden direk evlerine gönderirler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. Şampiyonluk şansımız çok azaldı. Beşiktaş'ın işi kolaylaştı."

ha bi bu eksikti
Ciddi anlamda bu ligin artık ayarlı olduğunu düşünüyorum

Ünal aysal'ı yediler

Bir dönem Galatasaray
Bir dönem diğerleri

Devlet bu sipastik dursun u bjk şampiyonlukları için atamış 1 sezon daha iyi giderler sıra fb'ye geçer allah belasını versin böyle düzenin

TapaTalK

jem.webp

Pavyoncu kılıklı dursun ve satılmış ultraslan el ele hep beraber cehenneme

Ciddi anlamda bu ligin artık ayarlı olduğunu düşünüyorum

Ünal aysal'ı yediler

Bir dönem Galatasaray
Bir dönem diğerleri

Devlet bu sipastik dursun u bjk şampiyonlukları için atamış 1 sezon daha iyi giderler sıra fb'ye geçer allah belasını versin böyle düzenin

TapaTalK

Rıdvan'ın TFF başkanlığına aday olması falan tesadüf değil,olacak olan o.Bjk 3 sene üst üste şampiyon falan olamaz,bu sene de olurlar sonra sıra Fener'in.2019'a kadar şampiyonluk yok bize.

Geri
Üst Alt