16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

sneijderin çıkması yanlıştır ama şunuda söyliyeyim sabaha kadar oynasak bu takım gol atamazdı bjk çok rahat şekilde yendi bizi maçı izlerken hiçbir şekilde gol atamayacağımızı anlamıştım

En azindan hatanizi anlayinda bidahaki sefer e ayni hataya dusmeyiz... Muslera bile diyor bak zirt Pirt td degistiriyoruz diye... Mok vardi sanki...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Hatamiz derken,haci sen beni yonetimde felan mi saniyorsun anlamadim ki ,en.basindan beri Alman Td istiyorum diye yazan uc bes kisiden biriyim ona ragmen Tudor u elestirmeyecegim kendi takimini kurana kadar,secildigi ilk gunden beri dursuna saydiran benim ama unalci da olmadim,ama siz bir grup arkadas adeta dua ediyorsunuz adam her mac puan kaybetsin de kovulsun diye sonra cikmis burada zirt pirt td degistiriyoruz yaziyorsun ya haddi be,uğraşamam isim gucum var

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir kargalar stadımızda şampiyon oluyor biz ne zaman bu hale geldik

Bence ezilme oldu. Soyle ki Besiktas 1 puana ciktigi icin istedigi oyunu oynadi. Bence ezilmek sadece 10 tane pozisyon vermek degil. Biz oyun olarak anadolu takimi gibi oynadik. Besiktas bizden buyuk takimmis gibi oynadik.
Geçen sene kitlemeye gelmediler bu sene ise kitlemek için oynadı onlarda
Açık oynasalardı geçen sene ki gibi güzel oynuyo gibi gözükebilirdik bizde

Strateji hatası oldu ona ben de katılıyorum ve bir daha olmaması lazım
3-4-3 güzel taktik ama doğru oyuncularla, şimdi uygulanması hata oldu

Sadece Bruma'nın ayağına bakan bir kadro mühendisliği var kim gelirse gelsin bu kadroyla hiçbişey yapamaz

FT zamanında melo gibi çok çok kaliteli bir orta saha vardı,Elmander vardı,Ujfalusi,Emre Ç,Engin vardı

Şimdi cidden hiç kimse yok

FT gelsin bu kadroyla o da rezil olur aynı milli takımda olduğu gibi

3 kupalı sezon cidden çok bela bir sezon oldu. Şampiyonluk geldi diye sorunları halı altına süpürdüler,oysa o zamanda bu kadro değişmeliydi

Yönetim + tüm futbolcular(Bruma-Muslera hariç) gitse yeridir o derece bi değişim şart

Ve bunlar yapılmazsa her 3-5 ayda bir hoca gönderir dururuz, ama bu kötü durumun esas sorumlusu futbolcular ve yönetim orada kalmaya devam eder

Ben Tudor'u eğer kalırsa seneye kendi transferleri sonrası ağır şekilde eleştiririm anca,şuanda adaletli olmaz

Aynı durum Fener'de de geçerli o leş kadroyu kuran Aziz ve Vitor salağı ama tek transferi olmayan Advocaat eleştiriliyor ve sorumlu gösteriliyor ama alakası yok

Fener ve Galatasaray'ın durumları çok benzer başkanlar o kadar leş bir oyuncu grubu yapmış ki kimse o b.ku temizleyemez açıkçası

Anca çok büyük bi neşter vuracaksın ufak dokunuşlar bile kesmez.

Son düzenleme:
3. kim olur ? Biz mi fenev mi ? Yoksa Antalya haftaya bizi yenip bir sürprize imza atar mi ? Dursun ile nazifoglu ile 3. olmak vallahi başarıdır.Gecen sene 6. zor olduk

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terimle aysalı barıştırsın şu kodumun liselileri sıçtınız galatasarayın içine şenö güneş dalga geçiyor bizle

Tolga Serdar Eren josue Ahmet transferlere bak birde verilen paraya 14-15 m bonservis 8-9 m yıllık ciddi anlamda en kötü yönetimlerden biridir tarihimizde Özbek kardeşler.

Igor Tudor: "0-0'lık bir maçtı. Rakibin şans golüyle 0-1 bitti. Ne olursa olsun tebrik ediyoruz."

Tudor: "Maç maç bakmamız gerekiyor. Neleri daha iyi yapabiliriz onlara bakmamız gerekiyor. Eksileri ve artıları söylememiz için vakit gerek"

Geçen sene kitlemeye gelmediler bu sene ise kitlemek için oynadı onlarda
Açık oynasalardı geçen sene ki gibi güzel oynuyo gibi gözükebilirdik bizde

Strateji hatası oldu ona ben de katılıyorum ve bir daha olmaması lazım
3-4-3 güzel taktik ama doğru oyuncularla, şimdi uygulanması hata oldu

Sadece Bruma'nın ayağına bakan bir kadro mühendisliği var kim gelirse gelsin bu kadroyla hiçbişey yapamaz

FT zamanında melo gibi çok çok kaliteli bir orta saha vardı,Elmander vardı,Ujfalusi,Emre Ç,Engin vardı

Şimdi cidden hiç kimse yok

FT gelsin bu kadroyla o da rezil olur aynı milli takımda olduğu gibi

3 kupalı sezon cidden çok bela bir sezon oldu. Şampiyonluk geldi diye sorunları halı altına süpürdüler,oysa o zamanda bu kadro değişmeliydi

Yönetim + tüm futbolcular(Bruma-Muslera hariç) gitse yeridir o derece bi değişim şart

Ve bunlar yapılmazsa her 3-5 ayda bir hoca gönderir dururuz, ama bu kötü durumun esas sorumlusu futbolcular ve yönetim orada kalmaya devam eder

Ben Tudor'u eğer kalırsa seneye kendi transferleri sonrası ağır şekilde eleştiririm anca,şuanda adaletli olmaz

Aynı durum Fener'de de geçerli o leş kadroyu kuran Aziz ve Vitor salağı ama tek transferi olmayan Advocaat eleştiriliyor ve sorumlu gösteriliyor ama alakası yok

Fener ve Galatasaray'ın durumları çok benzer başkanlar o kadar leş bir oyuncu grubu yapmış ki kimse o b.ku temizleyemez açıkçası

Anca çok büyük bi neşter vuracaksın ufak dokunuşlar bile kesmez.

Herseye katiliyorum bir farkla.

Bence Fatih terim bu maci kazanirdi. Besiktas yenilmeyecek takim degil.

Tudor: "Karabük'le 6-7 aydır çalışıyordum. Galatasaray'da ise 6-7 gündür çalışıyorum fark burada."

Geri
Üst Alt