16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Almaktan başka çaremiz yok. Dün bir arkadaş güzel yazmış.
Tuttuğu takımın farkında olmayan arkadaşlar var.

"Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır!" Jupp Derwall

Puan farkının 7 olması bir şeylerin bittiğini göstermiyor. Alacağımız bir galibiyet sonrası fark 4'e düşecek ve zaten tutuşacaklar.
Daha önce kiminle şampiyonluk yarışına girdiysek hepsi tutuştu biliyorsunuz. Tek yapmamız gereken stada giderek takıma destek olmak ve tinercileri o sahaya gömmek. Sneijder oynarsa bundan şüphem yok. En az 2 farklı galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

İş bundan sonrasına kalıyor. Bu gaz ile arka arkaya zorlu 3 maça çıkacağız. Antalya deplasmanında kayıp vermezsek içeride Gençlerbirliği'ni deviririz. Trabzonspor deplasmanında da galibiyetle çıkarsak artık işimiz kolaylaşır. Bu maçlardan sonra tek zorlu maçımız Başakşehir ve Osmanlıspor maçları kalacak. Başakşehir deplasmanını iç sahaya çevirdikten sonra o maçı da alırız. Zaten düşüşe geçtiler Avcı bir kıyak geçer bize. İçeride ki Fenerbahçe maçını saymıyorum. Bu da bizim gözüyle bakabilirsiniz.

Beşiktaş cephesine baktığımızda alacakları mağlubiyet sonrasında iki kere iç saha maçına çıkacaklar. İki riskli takımdan birine moral bozukluğuyla puan kaybetme ihtimalleri bulunuyor. Bu 2 maçta puan kaybetmeseler bile arka arkaya Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarını yapacaklar. Bu maçlardan en az 2'sinde puan kaybedecekler.

Yani şampiyonluk hayal değil. Bitime son 4-5 hafta kala liderliğe bile oturabiliriz. Erken pes etmek yok.

yeneriz demek isterdim ama son maçtaki işe yaramayan hücümlarla işimiz zor.

Uzun uzun konuşmaya gerek yok sneijder oynarsa yenme ihtimalimiz var sneijder yoksa yenme ihtimalimiz yok

Bu lig 22. hafta bitmez bu maçı alırız bir şekil de ama bu takım ASLA şampiyon olamaz hala ümitli olmak takıma inanmak bence daha komik kendinizi fazla üzmeyin artık, tren geçen hafta kayseri maçın da kaçtı 11 puanlık maçı alamazsan üzülmeyeceksin...

şampiyonluk yarışında ki biz de dahil hiç bir takım iyi değil.en az tökezleyen şampiyon olacak ama bejeke nin hata yapma lüksü var diğerlerinin yok artık.
ben Rize maçını izlemedim bu maçı da izlemeyi düşünmüyorum,kendimi dışarıda bırakayım belki o zaman düzelir durum

Tudor'un iyi analizi , ligi maç maç düşünmesi , BJK maçında sahada farklı bir takım göreceğiz gibi iddialı konuşması , beni galibiyete inandırıyor ; rez alın skor veriyorum , 2-0 kazanacağız!

Maçla ilgili içimde en ufak bir heyecan yok,galibiyetten ne kadar eminsem şampiyon olamayacağımızdan da o kadar eminim.Bizim milyonluk eşşekler 3 puan farkla çıkmayı başarabilseydi bayram yeri olurdu buralar.

Boyle oynarsak kazaniriz:

Eren - Podolski
Bruma - Sneijder-Yasin
De Jong
Carole - Chedjou - Calik- Sarbi

Bu lig 22. hafta bitmez bu maçı alırız bir şekil de ama bu takım ASLA şampiyon olamaz hala ümitli olmak takıma inanmak bence daha komik kendinizi fazla üzmeyin artık, tren geçen hafta kayseri maçın da kaçtı 11 puanlık maçı alamazsan üzülmeyeceksin...

cok guzel yazmissin , kisa ve net . onumuzdeki 4 maclik periyoda bak

besiktas
antalya deplasman
genclerbirligi
trabzon deplasman

senin bu 4 macta 10 puana bile tahammulun yok ,12 almak zorundasin .. ayrica sunu diyim besiktas puan kaybeder uzerine yorumlar yapiyoruz , tamam da ya kaybetmezse ? o zaman ne yapacaksin ? fener sike mike ama 18 de 17 yapmadi mi

biz kalli sezonu hamza sezonu 6 da 6 yapmadik mi ? adamlarin maglup bile olsa 4 puan kredisi var , sen bu yazdigim deplasmanlari basaksehiri , osmanliyi ,feneri herkesi yeneceksin uzerine bjk sana yenilip bir de 4-5 puan senden fazla kaybedecek

komik kelimesi yazmissin ,katiliyorum , komik resmen

besiktas
antalya deplasman
genclerbirligi
trabzon deplasman

senin bu 4 macta 10 puana bile tahammulun yok ,12 almak zorundasin .. ayrica sunu diyim besiktas puan kaybeder uzerine yorumlar yapiyoruz , tamam da ya kaybetmezse ? o zaman ne yapacaksin ? fener sike mike ama 18 de 17 yapmadi mi

biz kalli sezonu hamza sezonu 6 da 6 yapmadik mi ? adamlarin maglup bile olsa 4 puan kredisi var , sen bu yazdigim deplasmanlari basaksehiri , osmanliyi ,feneri herkesi yeneceksin uzerine bjk sana yenilip bir de 4-5 puan senden fazla kaybedecek

O zaman genel kurulda gerekeni neden yapmadın diye sorarlar adama , desteklediğin yönetimin yaptıkları komik değil ; büyük Galatasaray taraftarı inancını kaybetmeyince mi komik , bırakın bu işleri.

benim sahada gördügüm muslera dısında sampiyonlugu isteyen 2.bir adam yok.

Maçla ilgili içimde en ufak bir heyecan yok,galibiyetten ne kadar eminsem şampiyon olamayacağımızdan da o kadar eminim.Bizim milyonluk eşşekler 3 puan farkla çıkmayı başarabilseydi bayram yeri olurdu buralar.
Kayseri karabuk ve rizeyi yenseydik ,kalan 13 macin 5 inde puan kaybetsek bile sansimiz olurdu bjkyi yenmek kosulu ile.

besiktas
antalya deplasman
genclerbirligi
trabzon deplasman

Bjk kesin kaybeder ama biz onlardan daha fazla kaybederiz.

Kayseri karabuk ve rizeyi yenseydik ,kalan 13 macin 5 inde puan kaybetsek bile sansimiz olurdu bjkyi yenmek kosulu ile.

O bile değil reis,şu derbiye 3 puanla çıkmak bile yeterdi.Yenip bunların önüne geçtik mi şampiyonluk meşaleleri yanardı.Ben Galatasaray'ın 22.,23. haftada bu kadar geri düşüp de çevirdiği bir sezon hatırlamıyorum.1997-1998'de 9 puandan geri geldik ancak 16. haftadaydı o,seri galibiyetlerle de toparlanıp farkı 2'ye indirmiştik 2-3 hafta içinde.Şikeli sezondan sonra da 7-8 puandan çeviren takım hiç olmamış.Şampiyonluk içerde kaybedilen maçlarda gitti.

Bjk kesin kaybeder ama biz onlardan daha fazla kaybederiz.

sampiyon olamayacagimiz gercegini kabullenip 2 inciligin de cok degerli oldugunu gozden kacirmamamiz gerekiyor , bunun 2 tane gecmis ornegi var

2014 sezonunda salsaydik , sampiyon olamadik diye , bjk bizi gecmek uzereydi 2-0 dan 3-2 ye cevirdik gencler macina ve bjk fb yi yenemedi , o sayede CL ye gittik

Gecen sezon ilk 5 gidince kupa degerli hale geldi , kupa olsa ne olur olmasa ne olur ama kazaninca avrupa cezasini doldurduk

Simdi de evet sampiyon bjk ama 2 inci olmak ve belki elemelerde seri basi olmak ya da eleyebilmek cok degerli . ozellikle maddi acidan devler ligine cok ihtiyacimiz var

bjk maci bu acidan daha onemli , basaksehiri gecmek fb ye yakalanmamak icin

besiktas
antalya deplasman
genclerbirligi
trabzon deplasman

Dursun bugün istifa etsin, şu 4 maçtan 18 puan çıkarırız. Çünkü FB bitti zaten şike yapamıyor, BJK'nın da şuan çok büyük telaşı var dokunsan altlarına edecekler. Ama Dursun varken 12 maçta 3 puan ancak çıkar.

O bile değil reis,şu derbiye 3 puanla çıkmak bile yeterdi.Yenip bunların önüne geçtik mi şampiyonluk meşaleleri yanardı.Ben Galatasaray'ın 22.,23. haftada bu kadar geri düşüp de çevirdiği bir sezon hatırlamıyorum.1997-1998'de 9 puandan geri geldik ancak 16. haftadaydı o,seri galibiyetlerle de toparlanıp farkı 2'ye indirmiştik 2-3 hafta içinde.Şikeli sezondan sonra da 7-8 puandan çeviren takım hiç olmamış.Şampiyonluk içerde kaybedilen maçlarda gitti.
Rezillik valla iceride Ts ve Kayseriye yenilmek ,Bjk ise avrupada kura sansi olursa ceyrek final gorur, ligdede puan kaybi yasayacak fiksturu zor 72 -75 puanla sampiyon olur, bizde 63-67 arasi tamamlariz bu gidisle.

sampiyon olamayacagimiz gercegini kabullenip 2 inciligin de cok degerli oldugunu gozden kacirmamamiz gerekiyor , bunun 2 tane gecmis ornegi var

2014 sezonunda salsaydik , sampiyon olamadik diye , bjk bizi gecmek uzereydi 2-0 dan 3-2 ye cevirdik gencler macina ve bjk fb yi yenemedi , o sayede CL ye gittik

Gecen sezon ilk 5 gidince kupa degerli hale geldi , kupa olsa ne olur olmasa ne olur ama kazaninca avrupa cezasini doldurduk

Simdi de evet sampiyon bjk ama 2 inci olmak ve belki elemelerde seri basi olmak ya da eleyebilmek cok degerli . ozellikle maddi acidan devler ligine cok ihtiyacimiz var

bjk maci bu acidan daha onemli , basaksehiri gecmek fb ye yakalanmamak icin

Kupaya olsa ne olur olmasa ne olur deseydik bugün çok net bir şekilde en büyük kulüp olarak anılmayabilirdik.O kupalar perçinliyor diğerleriyle farkımızı.

O sezon 2. olan direk gidiyordu ondan lazımdı 2. lik,şimdi ise olsa da olur olmasa da.Çok gereksiz pragmatizm içinde yüzüyorsun bence,hakaret olarak algılama bunu.

Rezillik valla iceride Ts ve Kayseriye yenilmek ,Bjk ise avrupada kura sansi olursa ceyrek final gorur, ligdede puan kaybi yasayacak fiksturu zor 72 -75 puanla sampiyon olur, bizde 63-67 arasi tamamlariz bu gidisle.

Ts neyse de Kayseri maçı final maçı niteliğindeydi inanılır gibi değil.O maç zaten umudumu söndürdü tamamen.

Ligde kredileri bol,bence de Avrupa Ligi'ne asılacaklar bundan sonra.İçerdeki maçları alsalar bile yeter.Nasıl olsa puan farkını kapatamayacak bir Galatasaray mevcut.

27.02.2017 Galatasaray v Beşiktaş 3
06.03.2017 Antalyaspor v Galatasaray 1
12.03.2017 Galatasaray v Gençlerbirliği 3
19.03.2017 Trabzonspor v Galatasaray 0
02.04.2017 Galatasaray v Adanaspor 3
09.04.2017 Başakşehir v Galatasaray 1
16.04.2017 Galatasaray v Fenerbahçe 3
23.04.2017 Bursaspor v Galatasaray 1
30.04.2017 Galatasaray v Kasımpaşa 3
07.05.2017 Gaziantepspor v Galatasaray 3
14.05.2017 Galatasaray v Osmanlıspor 3
21.05.2017 Alanyaspor v Galatasaray 3
28.05.2017 Galatasaray v Konyaspor 3

Tam 70 puan alırız bak görürsün,ama bir naneye yaramaz.

Dursun bugün istifa etsin, şu 4 maçtan 18 puan çıkarırız. Çünkü FB bitti zaten şike yapamıyor, BJK'nın da şuan çok büyük telaşı var dokunsan altlarına edecekler. Ama Dursun varken 12 maçta 3 puan ancak çıkar.

4 mactan 18 puan cikarabilirsek zaten sampiyon oluruz

Geri
Üst Alt