- 20 Haziran 2011
- 61.202
- 69.795
- 4.758
Kumpas davasina odaklanalim SaykiFutbol matematiğini bilmeyecek kadar futbol cahili bir yönetim yalakası olduğunuz için üzgünüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kumpas davasina odaklanalim SaykiFutbol matematiğini bilmeyecek kadar futbol cahili bir yönetim yalakası olduğunuz için üzgünüm.
Kumpas davasina odaklanalim Sayki
Renktas 4 mac 18 Puan? Matematik?Futbol matematiğini bilmeyecek kadar futbol cahili bir yönetim yalakası olduğunuz için üzgünüm.
Renktas 4 mac 18 Puan? Matematik?
Renktas 4 mac 18 Puan? Matematik?

Bu maç özelinde beni ençok rahatsız eden konu, TFF tarafından maçın pazartesiye alınması..
Maddi-manevi taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir maçın hafta içi oynanmasından kulup olumsuz etkilenecektir.
Bunun tersini söyleyen net geri zekalıdır yada baska kulup taraftarıdır..
Bu macin pzt olmasi sacma da olsa bjk-GS gecen seneki mac da pzt oynanmis, bir de fb-bjk maci pazartesi oynanmis
iki ezeli rakip de birer derbiyi pazartesi oynamisken bizim cazgirlik cikarmamiz manali olmazdi
Derbi maçı daha önce pazartesi oynandı mı bilmiyorum. Oynandı ise o haftanın şartlarına bakmak lazım.
Bu derbi pazar günü oynanmalıydı. Beşiktaş için 3 gün yeterli ve makul bir süre.
Kulup bayagı ciddi bir gelir kaybına ugrayacak ve tribun desteğinden mahrum kalacak.
Zaten hakemlerin tavırları ortada.. Bir de bu maçın pazartesiye alınması.. Sanki hersey Beşiktaş şampiyonluğu için kurgulanmış gibi..((
Sizce defans dörtlüsü
Sabri Chedjou Ahmet Linnes mi olur
Linnes Chedjou Ahmet Carole mu. Umarım 2.si olur.
hakem ve bize karsi tff nin senelerdir tutundugu tavir dolasiyla dusuncene destek veriyorum ama evet bjk de fb de pazartesi derbi oynamislar , hatta bjk ninki olimpiyatta