16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Sizce defans dörtlüsü

Sabri Chedjou Ahmet Linnes mi olur

Linnes Chedjou Ahmet Carole mu. Umarım 2.si olur.

İşin ilginç yanı biz bu tinercileri yenersek Başakşehir'de bunların peşine takılacak.
Bakın görürsünüz BJK'nin 3-4 hafta sonra çöküşü yaşanacak. Telaş üstüne telaş binecek adamlara. Tabii ki Başakşehir, Osmanlı'yı geçebilirse. Zor görünüyor.

basaksehir ve fb nin aynen bizim gibi cokmesi akil alir sey degil , ki bjk yaklasma firsati da verdi , vermese anlarim da gittiler karabukte 3 biraktilar , onu gectim 63 puanda 16 kayiplari var , az buz degil 21 hafta icin

demek ki baya baya kotu geri kalan 3 takim

bjk ne telaşı yaşayacak. Bilic teklif gelince gevşedi, o sene bocaladılar şampiyonluğu hediye ettiler. Geçen sene şampiyon oldular. Bu sene de fark yapmış durumdalar. Netice itibari ile tecrübe edindikleri için özgüven sıkıntısı yaşamaları artık zor. Ha bir de hakem desteği var arkalarında.

Bir kaç sene önceki Galatasaray olsaydı şu geride kalan 4 maçtan 4 değil 12 puan çıkarır bjkyi de yenerek şampiyonluğa rahat bir şekilde giderdi. İsterse tüm enerjin bitsin eğer şampiyonluk istiyorsan can havliyle varını yoğunu ortaya koyarsın son dakikalarda. Rize bizden daha çok istedi maçı. Bizim için tren kaçtı, bjk müthiş şekilde saçmalasa son haftalara önlerinde girsek bile bizim için garanti 3 puan diyebileceğimiz herhangi bir maç yok sezonun geri kalanında.

ikinciliği niye küçümsüyorsunuz yahu. Eleme oynayacaksan ona göre yatırım yapacaksın ş.ligi pastasını tek başına beşiktaşa kaptırmayacaksın. Hayır 20. şampiyonluk primi ıvır zıvır derken aradaki fark sadece bir adet şampiyonluk eklemek oluyor. Adam gibi taraftarınla birleşirsin kaybını da minimuma düşürürsün şu 2lige öcü gibi yaklaşmak çok saçma

UNutmamalı ş.ligi formatı değişti daha gçsüz takımlar olacak ön elemede

Bu maç özelinde beni ençok rahatsız eden konu, TFF tarafından maçın pazartesiye alınması..

Maddi-manevi taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir maçın hafta içi oynanmasından kulup olumsuz etkilenecektir.

Bunun tersini söyleyen net geri zekalıdır yada baska kulup taraftarıdır..

Bu maç özelinde beni ençok rahatsız eden konu, TFF tarafından maçın pazartesiye alınması..

Maddi-manevi taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir maçın hafta içi oynanmasından kulup olumsuz etkilenecektir.

Bunun tersini söyleyen net geri zekalıdır yada baska kulup taraftarıdır..

Bu macin pzt olmasi sacma da olsa bjk-GS gecen seneki mac da pzt oynanmis, bir de fb-bjk maci pazartesi oynanmis

iki ezeli rakip de birer derbiyi pazartesi oynamisken bizim cazgirlik cikarmamiz manali olmazdi

http://tr.beinsports.com/mac-merkezi/besiktas-galatasaray?id=111117573

http://tr.beinsports.com/mac-merkezi/fenerbahce-besiktas?id=111117645

Son düzenleme:
Bu macin pzt olmasi sacma da olsa bjk-GS gecen seneki mac da pzt oynanmis, bir de fb-bjk maci pazartesi oynanmis

iki ezeli rakip de birer derbiyi pazartesi oynamisken bizim cazgirlik cikarmamiz manali olmazdi

Derbi maçı daha önce pazartesi oynandı mı bilmiyorum. Oynandı ise o haftanın şartlarına bakmak lazım.

Bu derbi pazar günü oynanmalıydı. Beşiktaş için 3 gün yeterli ve makul bir süre.

Kulup bayagı ciddi bir gelir kaybına ugrayacak ve tribun desteğinden mahrum kalacak.

Zaten hakemlerin tavırları ortada.. Bir de bu maçın pazartesiye alınması.. Sanki hersey Beşiktaş şampiyonluğu için kurgulanmış gibi..:(((

Derbi maçı daha önce pazartesi oynandı mı bilmiyorum. Oynandı ise o haftanın şartlarına bakmak lazım.

Bu derbi pazar günü oynanmalıydı. Beşiktaş için 3 gün yeterli ve makul bir süre.

Kulup bayagı ciddi bir gelir kaybına ugrayacak ve tribun desteğinden mahrum kalacak.

Zaten hakemlerin tavırları ortada.. Bir de bu maçın pazartesiye alınması.. Sanki hersey Beşiktaş şampiyonluğu için kurgulanmış gibi..:(((

hakem ve bize karsi tff nin senelerdir tutundugu tavir dolasiyla dusuncene destek veriyorum ama evet bjk de fb de pazartesi derbi oynamislar , hatta bjk ninki olimpiyatta

Sizce defans dörtlüsü

Sabri Chedjou Ahmet Linnes mi olur

Linnes Chedjou Ahmet Carole mu. Umarım 2.si olur.

sabrinin oldugu defans hic olmasin
En iyisi aslinda üc bes bir bir ama söyle bir problem olusuyor benim gözümde
Chedjou Ahmet Carole (defansin ortasinda fena degildi)
Linnes / yasin (maca göre degisir) Tolga De Jong Josue bruma (bruma ne kadar ileri geri calisir orasi muamma)
sneijder
podolski / eren

b1ed634753c01912111fbaa6d97433c2.jpg

Kalan biletleri götlerine sokarlar artık beyinsiz herifler.
Maç pztesi takımın durumu ortada ve bilet fiyatları bu şekilde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakem ve bize karsi tff nin senelerdir tutundugu tavir dolasiyla dusuncene destek veriyorum ama evet bjk de fb de pazartesi derbi oynamislar , hatta bjk ninki olimpiyatta

Ftnin ilk sezonunda fener ile çarşamba oynamıştık.
3-1 lik maç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt