16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Yahu kardesim, biz atibayi iki mac oynatsak, taraftarimiz bunu hangi semtten getirdiniz diye hesap sorar. Gökhan Inler´i kast ediyorsan, zaten istenilmedi artik, Gönül diyorsan, iki mac sonra "x den iyi degil" ciler türerler.

Bu saydigin isimlerden sorgusuz sualsiz begenilecek tek isim Talisca olur. Belki Marcelo, savunma daginikliginin kurbani olmaz ise. Quaresma wordlclass bir yetenek, ama takimin morali bozuk oldugunda (bizde genelde öyle) cekilecek bir adam degil mesela.

O zaman bu başarıyı Şenol Güneş'e yazmamız lazım dediğine göre.

Kastettiğim Gökhan Gönüldü,Renktaş haklı olduğun yerler var ama bizim takımdaki oyuncuların çoğundan daha kaliteli bulduğum çok oyuncu var Beşiktaşta örneğin Tolgay-Beck-Caner hatta Aboubakar bile bu sınıfa girer Onlar daha derli toplu ve düzenli oldukları için bunu yapıyorlar bunada katılıyorum ama bizim takımdaki oyuncuların çoğunluğu yetersizki hocalardan bağımsız olarak sürekli düşen bir grafiğimiz ve yetersizliğimiz var,Atiba gibi dayanıklı bir ön liberomuz yok şuan ha çok mu iyi değil tabi keza Marcelo formu iyi olan bir Chedjoudan iyi değil mesela ama stoperlerimizin alayı kötü ve formsuz bu yüzden rahat oynar benim kıstasım birazda buydu.

bu sezon basinda Riekerink´i Besiktas´a, Senol Günes´i de bize koy, iki takimin nasil farkli bir grafik cizdirebilecegi, sasirtir adami...

bu sezon basinda Riekerink´i Besiktas´a, Senol Günes´i de bize koy, iki takimin nasil farkli bir grafik cizdirebilecegi, sasirtir adami...

Teknik direktör farkı zaten ortada bu bir gerçek ama örnek vereyim bu takımla sene başından beri Tudorla oynamış olsak ve yine geride olsak bence kimse şaşırmazdı çünkü bitik çok oyuncu var ve dinamizm olarak takımı üste çekebilecek adamlar Tolga,Cavanda,Linnes,Rodrigues vs bunların alayıda bu seviye için güvenilmeyecek isimler bana göre hem yaşlanan hemde açıkları kapanmayan bir kadro bu.

Teknik direktör farkı zaten ortada bu bir gerçek ama örnek vereyim bu takımla sene başından beri Tudorla oynamış olsak ve yine geride olsak bence kimse şaşırmazdı çünkü bitik çok oyuncu var ve dinamizm olarak takımı üste çekebilecek adamlar Tolga,Cavanda,Linnes,Rodrigues vs bunların alayıda bu seviye için güvenilmeyecek isimler bana göre hem yaşlanan hemde açıkları kapanmayan bir kadro bu.

Bu konuda emin degilim... Bundan cok daha eksik bir kadro, cok daha daginik bir kadro Hamzaoglu döneminde sampiyon oldu, hatta ikinci sezon bile zirveye oynayip, en cok gol pozisyonu bulan takimdi ligde. Gecen seneye nazaran ise, bana göre cok daha iyi ve derin bir kadro mevcut.

Sorunsal bu ki... Sezon ortasi hoca degisiklikleri genelde, cok agir negatif etki verir.

Ilk önce Mustafa Denizli gibi yillardir elini etegini cekmis bir hoca geldi, sonra Burak gitti. Bu kadroyu dibe vurdu.

Sonra Riekerink ile yumusak bir hoca geldi. Futbolcularin, yönetimin istediklerini yapti. Iyi yaptigi islerde vardi, ama sampiyonluk icin yeterli degildi. Takimda motor ve enerji eksikti. IBB´nin 35´lok Mossoro´su deli gibi kosarken, bizim 30 üstü oyuncular eli belinde bekliyor.

Tudor konusu. Calisakan, ve hirsli bir hoca. Bir kere bu kombinasyon Galatasaray´da yegane islemis ahenktir. Keske sezon basinda, yada devre arasinda gelseydi. Ilk yari inanilmaz mücadele verdi Galatasaray, ama bu pensumu 90 dakika verecek kadar calismamis bir takim vardi.

Ve bu sezonda inanilmaz fazla öne gectigimiz maclari kaybettik, bu da takimin az calismasindan kaynaklaniyor. Sadece o BJK derbisinde vurup gecsek, BJK belki bu kadar puan toplayamazdi bile. Cünkü BJK sezona Fikret Orman- Senol Günes gerginligi ile basladi. Sezon icerisinde bazi kilit firsatlar gelir, bunlar sampiyonluk icin önemlidir. Biz bu sezon bu firsatlari hep tepdik.

Son düzenleme:
Bu konuda emin degilim... Bundan cok daha eksik bir kadro, cok daha daginik bir kadro Hamzaoglu döneminde sampiyon oldu, hatta ikinci sezon bile zirveye oynayip, en cok gol pozisyonu bulan takimdi ligde. Gecen seneye nazaran ise, bana göre cok daha iyi ve derin bir kadro mevcut.

Sorunsal bu ki... Sezon ortasi hoca degisiklikleri genelde, cok agir negatif etki verir.

Ilk önce Mustafa Denizli gibi yillardir elini etegini cekmis bir hoca geldi, sonra Burak gitti. Bu kadroyu dibe vurdu.

Sonra Riekerink ile yumusak bir hoca geldi. Futbolcularin, yönetimin istediklerini yapti. Iyi yaptigi islerde vardi, ama sampiyonluk icin yeterli degildi. Takimda motor ve enerji eksikti. IBB´nin 35´lok Mossoro´su deli gibi kosarken, bizim 30 üstü oyuncular eli belinde bekliyor.

Tudor konusu. Calisakan, ve hirsli bir hoca. Bir kere bu kombinasyon Galatasaray´da yegane islemis ahenktir. Keske sezon basinda, yada devre arasinda gelseydi. Ilk yari inanilmaz mücadele verdi Galatasaray, ama bu pensumu 90 dakika verecek kadar calismamis bir takim vardi.

Ve bu sezonda inanilmaz fazla öne gectigimiz maclari kaybettik, bu da takimin az calismasindan kaynaklaniyor. Sadece o BJK derbisinde vurup gecsek, BJK belki bu kadar puan toplayamazdi bile. Cünkü BJK sezona Fikret Orman- Senol Günes gerginligi ile basladi. Sezon icerisinde bazi kilit firsatlar gelir, bunlar sampiyonluk icin önemlidir. Biz bu sezon bu firsatlari hep tepdik.

Tam 6 maçta öne geçip puan kaybetmişiz Adem.Dediğin gibi teptiğimiz fırsatlar da ortada.Bence bunlar şampiyon olacak takım istatistiği değil.

okumaktan haz aldigim 1 post

Ve bu sezonda inanilmaz fazla öne gectigimiz maclari kaybettik, bu da takimin az calismasindan kaynaklaniyor. Sadece o BJK derbisinde vurup gecsek, BJK belki bu kadar puan toplayamazdi bile. Cünkü BJK sezona Fikret Orman- Senol Günes gerginligi ile basladi.

Riekerink-Denizli vs hepsi yanlış ve kötü tercihler bu tespitleri doğru buluyorum Tudorun bu takıma oynatmak istediği futbol için minimum 3-4 yeni oyuncu gerekli duruyor Selçuk-Jong-Yasin gibi oyuncularla bu oyunun dikiş tutması zor bence,Kadro meselesine dönersek geçen seneki takım benim 10-11 hariç gördüğüm en kötü takımdı uzak ara bu sezonki hali tabiki daha iyi ama kadro olarak fersah fersah öne geçtiğimizide düşünmüyorum sonuçta aynı defans ve Selçukla oynamaya devam ediyoruz forvet hattımızdada Bruma-Eren ikilisi ile geçen seneden fark yarattık,Tolga-Jong-Garryde fena sayılmazlar,Bjk mevzusu ise bence apayrı bu sezon ligde çok dominant bir halde olduklarını düşünmüyorum ben açıkçası kadro kaliteleri savunmanın bekleri hariç düştü ve Gomez-Sosa ikilisini aradılar ama ligdeki rakiplerinden yinede çok organizeler ve Babel,Cenk,Fabri gibi sıradan adamlar bile gayet rahatça tamamlıyorlar puzzle'ı.Şenol Güneş ise ortalama üstü bir antrenör performansıyla çok fazla iyi görünüyor bu tabloda

---------Derdiyok---
Bruma--Sino----Podolski
-------Josue--De Jong------
Linnes-Ahmet-Ched-Semih
----------Muslera----------

Çıkılması gereken maç.

Tabi Josue yerine Selçuk başlayadabilir ortasahayı tutmak adına ki ben olsam hayatta başlatmam

İlk mesajımdaki soruyu tekrar yönelteyim o zaman bu konuda anlaştığımıza göre.

Sarper başladın yine sorulara. :D

Bugüne kadar gitmek içimden gelmedi, ve evet o olay yüzünden.

Futbol dibine kadar siyasette zaten. Albayrak Dürüst Teirm olunca başarımız tesadüf müydü? Saray ziayereti yapıp yalaklanan şampiyon oluyor.

Saçma sapan bir lig için maç izleyemem para verip.

Avrupa maçları bir tek olabilirdi ona da gitmedim daha.

---------Derdiyok---
Bruma--Sino----Podolski
-------Josue--De Jong------
Linnes-Ahmet-Ched-Semih
----------Muslera----------

Çıkılması gereken maç.

Tabi Josue yerine Selçuk başlayadabilir ortasahayı tutmak adına ki ben olsam hayatta başlatmam
sağ taraf altı şeritli otoban olur

Muslera
Linnes - Chedjou - Hakan - Carole
de Jong - Josue
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Podolski​

Riekerink-Denizli vs hepsi yanlış ve kötü tercihler bu tespitleri doğru buluyorum Tudorun bu takıma oynatmak istediği futbol için minimum 3-4 yeni oyuncu gerekli duruyor Selçuk-Jong-Yasin gibi oyuncularla bu oyunun dikiş tutması zor bence,Kadro meselesine dönersek geçen seneki takım benim 10-11 hariç gördüğüm en kötü takımdı uzak ara bu sezonki hali tabiki daha iyi ama kadro olarak fersah fersah öne geçtiğimizide düşünmüyorum sonuçta aynı defans ve Selçukla oynamaya devam ediyoruz forvet hattımızdada Bruma-Eren ikilisi ile geçen seneden fark yarattık,Tolga-Jong-Garryde fena sayılmazlar,Bjk mevzusu ise bence apayrı bu sezon ligde çok dominant bir halde olduklarını düşünmüyorum ben açıkçası kadro kaliteleri savunmanın bekleri hariç düştü ve Gomez-Sosa ikilisini aradılar ama ligdeki rakiplerinden yinede çok organizeler ve Babel,Cenk,Fabri gibi sıradan adamlar bile gayet rahatça tamamlıyorlar puzzle'ı.Şenol Güneş ise ortalama üstü bir antrenör performansıyla çok fazla iyi görünüyor bu tabloda

Senol Günes memnun degildi bu sezon planlamasindan ve yapilan transferlerden. Bir kere takimin banko 4 futbolcusunun gitmesine cok öfkelendi, ve bunu belirtti basin toplantisinda. Cok basarili oynayan takima, yep yeni adamlar monte etmek zorunda kaldi, ve besiktas bunlarin sanjisini cekti. 12/13´de biz mesela sakatliklardan dolayi benzeri bir durum yasamistik.
Bir istikrar tutturamayan Galatasaray ve Fenerbahce, bu durumdan fayda sagliyamadi.

Selcuk oynar tabi, bana göre gizli x ve selcuk hayranligi var taraftarda. x´den kusmam geldi, bir selcukdan yürüyeyim. Tolga´da buna yeni bir örnek, yada Linnes. Rizespor macinda herkes rahatsiz, Tolga´nin bir tane sut iskaladigindan, bir tane hatali pas attigindan, bir tane faul yaptigindan. Bunu ama kimse sormuyor:

- Selcuk en son nezaman ceza sahasi rayinda top ile bulasabildi ?
- Selcuk en son nezaman topu orta sahadan ileriye dogru vertikal bir sekilde tasiyabildi ?
- Selcuk en son nezaman istekli bir sekilde ikili mücadeleye girdi, de hakem faul calmak zorunda kaldi ?
- Selcuk en son nezaman ceza sahasi icine depar atti ?
- Selcuk hayatinda hic pozisyona girdikten sonra, direk geriye dogru kosup, atak kesebildi mi ?

Bir bakmissin, Rizespor macinda takim ölü düsmüsken, sahada tek cabalayan adam kurbanlik koyun olmus. Adam üstelik 5 aydir top oynamamis.

Orta sahanin haline bak. Selcuk ile De jong. Ikisi de 10 metre radius ile top oyniyorlar. Bu takim bu sekilde, nasil ileriye cikacak zaten. Ikisinin temposunu toplasan, tolga nin bitik hali kadar bile pensum vermiyor.

Taraftar okadar secluk düsmani, ama kesilmesine de tahammül edemiyor gibi... Cok karmasik bir durum. Bunlari medya yazinca sezon basinda, herkes medyaya yükleniyordu, bugün aynisi yapiliyor.

Son düzenleme:
Sarper başladın yine sorulara. :D

Bugüne kadar gitmek içimden gelmedi, ve evet o olay yüzünden.

Futbol dibine kadar siyasette zaten. Albayrak Dürüst Teirm olunca başarımız tesadüf müydü? Saray ziayereti yapıp yalaklanan şampiyon oluyor.

Saçma sapan bir lig için maç izleyemem para verip.

Avrupa maçları bir tek olabilirdi ona da gitmedim daha.

O zaman niye burada uzun uzadıya analiz falan kasıyoruz ki,her şey tiyatroysa bize ne,ne oluyorsa olsun.Hayır geriye dönüp 2011-2012 sezonlarını falan da kastediyorsun bunlar iddialı postlar.

Geri
Üst Alt