Riekerink-Denizli vs hepsi yanlış ve kötü tercihler bu tespitleri doğru buluyorum Tudorun bu takıma oynatmak istediği futbol için minimum 3-4 yeni oyuncu gerekli duruyor Selçuk-Jong-Yasin gibi oyuncularla bu oyunun dikiş tutması zor bence,Kadro meselesine dönersek geçen seneki takım benim 10-11 hariç gördüğüm en kötü takımdı uzak ara bu sezonki hali tabiki daha iyi ama kadro olarak fersah fersah öne geçtiğimizide düşünmüyorum sonuçta aynı defans ve Selçukla oynamaya devam ediyoruz forvet hattımızdada Bruma-Eren ikilisi ile geçen seneden fark yarattık,Tolga-Jong-Garryde fena sayılmazlar,Bjk mevzusu ise bence apayrı bu sezon ligde çok dominant bir halde olduklarını düşünmüyorum ben açıkçası kadro kaliteleri savunmanın bekleri hariç düştü ve Gomez-Sosa ikilisini aradılar ama ligdeki rakiplerinden yinede çok organizeler ve Babel,Cenk,Fabri gibi sıradan adamlar bile gayet rahatça tamamlıyorlar puzzle'ı.Şenol Güneş ise ortalama üstü bir antrenör performansıyla çok fazla iyi görünüyor bu tabloda
Senol Günes memnun degildi bu sezon planlamasindan ve yapilan transferlerden. Bir kere takimin banko 4 futbolcusunun gitmesine cok öfkelendi, ve bunu belirtti basin toplantisinda. Cok basarili oynayan takima, yep yeni adamlar monte etmek zorunda kaldi, ve besiktas bunlarin sanjisini cekti. 12/13´de biz mesela sakatliklardan dolayi benzeri bir durum yasamistik.
Bir istikrar tutturamayan Galatasaray ve Fenerbahce, bu durumdan fayda sagliyamadi.
Selcuk oynar tabi, bana göre gizli x ve selcuk hayranligi var taraftarda. x´den kusmam geldi, bir selcukdan yürüyeyim. Tolga´da buna yeni bir örnek, yada Linnes. Rizespor macinda herkes rahatsiz, Tolga´nin bir tane sut iskaladigindan, bir tane hatali pas attigindan, bir tane faul yaptigindan. Bunu ama kimse sormuyor:
- Selcuk en son nezaman ceza sahasi rayinda top ile bulasabildi ?
- Selcuk en son nezaman topu orta sahadan ileriye dogru vertikal bir sekilde tasiyabildi ?
- Selcuk en son nezaman istekli bir sekilde ikili mücadeleye girdi, de hakem faul calmak zorunda kaldi ?
- Selcuk en son nezaman ceza sahasi icine depar atti ?
- Selcuk hayatinda hic pozisyona girdikten sonra, direk geriye dogru kosup, atak kesebildi mi ?
Bir bakmissin, Rizespor macinda takim ölü düsmüsken, sahada tek cabalayan adam kurbanlik koyun olmus. Adam üstelik 5 aydir top oynamamis.
Orta sahanin haline bak. Selcuk ile De jong. Ikisi de 10 metre radius ile top oyniyorlar. Bu takim bu sekilde, nasil ileriye cikacak zaten. Ikisinin temposunu toplasan, tolga nin bitik hali kadar bile pensum vermiyor.
Taraftar okadar secluk düsmani, ama kesilmesine de tahammül edemiyor gibi... Cok karmasik bir durum. Bunlari medya yazinca sezon basinda, herkes medyaya yükleniyordu, bugün aynisi yapiliyor.