- 27 Ocak 2010
- 59.638
- 31.171
- 3.523
bu canerin ayağı kopmuştu en son hangi ara iyileşti birde formunu yukselttı yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman niye burada uzun uzadıya analiz falan kasıyoruz ki,her şey tiyatroysa bize ne,ne oluyorsa olsun.Hayır geriye dönüp 2011-2012 sezonlarını falan da kastediyorsun bunlar iddialı postlar.
Şike yok ama hakem, şartlar vs tam uygun oluyor birileri için.
2011 de şike skandalı patladı sartlar bize yaradı.
2013-2014 de Aysal popülizm kasıp hükümeti kızdırdı Terim'i ve yönetimi yollayıp beyaz türklerden kurulu bir yönetim getirdi, Fenerbahçe saray'a çıktı şampiyon oldu.
2014-2015 de Albayrak-Yarsuvat (şeker dağıtarak şike yoktur vs dedi) , Albayrak takımı saraya getirdi sezon sonu şampiyon olduk.
Şampiyon olduk birileri işaret etti Dursun'u ve diyetini ödedik. 2 senedir sürünüyoruz bu sefer sn. Cumhurbaşkanım diyen Fikret Orman'ın takımı yürüyor, biz doğranıyoruz sus payı olarak Fener'de kötü gidiyor tıpkı Polat dönemi gibi.
O zaman niye burada uzun uzadıya analiz falan kasıyoruz ki,her şey tiyatroysa bize ne,ne oluyorsa olsun.Hayır geriye dönüp 2011-2012 sezonlarını falan da kastediyorsun bunlar iddialı postlar.
Cok samimiyim, imkanim olsa ve Istanbul da yasasam her sezon kombine alirim maclar icin.
Kadikoyde 3 fener macina gittim 3 unude kazanamadilar bunu biliyormuydun?Aynen ben de.Cimbom'u ne olursa olsun sahada görmek bi başka.
hoaydaaa yoksa biz Sergeni boşuna mı uğursuz diye suçladıkKadikoyde 3 fener macina gittim 3 unude kazanamadilar bunu biliyormuydun?
Cok ozledim yigenimi ?hoaydaaa yoksa biz Sergeni boşuna mı uğursuz diye suçladık
hoaydaaa yoksa biz Sergeni boşuna mı uğursuz diye suçladık
Kadikoyde 3 fener macina gittim 3 unude kazanamadilar bunu biliyormuydun?
Ben en azından ziyarete gittim Serkan ile Arda düşünsünlersergenin sana mesacı var kenancıgım
[h=3]"Kurt bu kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz"[/h]