16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

C5KooAIWIAAJf0a.jpg

Muslera
Linnes Chedjou Ahmet Carole
Tolga Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Podolski

Hayır bizimkini çıkarmışlar hadi,kendilerininki ve Fener'inki niye duruyor o daha da saçma.

hep uyeler vs deniyor ,haklilik payi var ,dursun secildi diye degil cunku aday yoktu ama baska aday cikaramayan bir kurul basarisizdir , diger bir yandan seyirci ,yani daha da bagimsiz olmasi gereken topluluk da buyuk test asamasinda

ben iki sey goruyorum , bir kangal sucugun tadina bakanlar grubu , yani 10 sn danisikli dovus istifa demeyi 20 hafta sonra akil edenler ,bir de "e ben izmirdeyim , ben kirikkaledeyim ,imkanim olsa statta bagiririm , bagimsiz seyirciler toplanmali" gibi laflarda iyi eylemde sifir olanlar

burada yonetim ,futbolcu ve teknik ekipler kadar kongre uyeleri , seyirciler , ua lar ,herkes teste tabi tutuluyor aslinda

eger kotu bir sonuc alinirsa bakalim kangal sucugunun etkisini bastiracak bir ekip olacak mi tribunlerde , yok eger olamiyorsa benim GS seyircisi bitmistir tezim de dogrulanacaktir

bjk maci bu acidan da bir test aslinda

Rize maçında ikinci yarı kendi sahamıza çekildik çünkü yorulduk bjk maçında da bunun olma ihtimali var Tudor bunun üzerine çalışmalı

2 tane haybeye yildiz kriterine sampiyon eklenmesiyle 13 sampiyonluga yapay sekilde cikarilan besiktas ,hadi gecen sene hak ettiler diyelim ,bu sene de hakem armagani ile 3 e tamamlayip 3 uncu yildizi takacak gibi gorunuyor

hadi eski aglamalarinin diyeti olarak , "hakem hatalari hep bjk aleyhine oluyor" duduk makarnasi lafinin karsiligini aldilar .

insallah gelecek sezondan itibaren bu tiyatro biter de herkes gucu nispetinde , sansi nispetinde ,oyunu nispetinde hakkini alir

büyük ihtimalle şenol seneye bunlardan gidecegi icin bırakın sampiyonlugu şerefli 3.lüklerine şükredecekler

götüm götüm korkuyor hepsi ya şenol giderse diye !

Geri
Üst Alt