16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

bu canerin ayağı kopmuştu en son hangi ara iyileşti birde formunu yukselttı yav.

1 gun girmedık fbli ilan edılmısız ama ne mutlu bize bjkli ilan edilmemisiz

O zaman niye burada uzun uzadıya analiz falan kasıyoruz ki,her şey tiyatroysa bize ne,ne oluyorsa olsun.Hayır geriye dönüp 2011-2012 sezonlarını falan da kastediyorsun bunlar iddialı postlar.

Şike yok ama hakem, şartlar vs tam uygun oluyor birileri için.

2011 de şike skandalı patladı sartlar bize yaradı.

2013-2014 de Aysal popülizm kasıp hükümeti kızdırdı Terim'i ve yönetimi yollayıp beyaz türklerden kurulu bir yönetim getirdi, Fenerbahçe saray'a çıktı şampiyon oldu.

2014-2015 de Albayrak-Yarsuvat (şeker dağıtarak şike yoktur vs dedi) , Albayrak takımı saraya getirdi sezon sonu şampiyon olduk.

Şampiyon olduk birileri işaret etti Dursun'u ve diyetini ödedik. 2 senedir sürünüyoruz bu sefer sn. Cumhurbaşkanım diyen Fikret Orman'ın takımı yürüyor, biz doğranıyoruz sus payı olarak Fener'de kötü gidiyor tıpkı Polat dönemi gibi.

Şike yok ama hakem, şartlar vs tam uygun oluyor birileri için.

2011 de şike skandalı patladı sartlar bize yaradı.

2013-2014 de Aysal popülizm kasıp hükümeti kızdırdı Terim'i ve yönetimi yollayıp beyaz türklerden kurulu bir yönetim getirdi, Fenerbahçe saray'a çıktı şampiyon oldu.

2014-2015 de Albayrak-Yarsuvat (şeker dağıtarak şike yoktur vs dedi) , Albayrak takımı saraya getirdi sezon sonu şampiyon olduk.

Şampiyon olduk birileri işaret etti Dursun'u ve diyetini ödedik. 2 senedir sürünüyoruz bu sefer sn. Cumhurbaşkanım diyen Fikret Orman'ın takımı yürüyor, biz doğranıyoruz sus payı olarak Fener'de kötü gidiyor tıpkı Polat dönemi gibi.

2013-2014'te Fener ne zaman saraya çıktı ki onu hatırlamıyorum.

Zaten şampiyon olan takım,bazı şeyler lehine gitmiş olan takımlar değil midir kendisinden bağımsız olarak?Her şey aleyhine olursa doğal olarak şampiyon olamazsın.Bence birileri şampiyon yapılmak istense de eninde sonunda sahada bitiyor her şey.Albayrak'ın takımı saraya çıkarması da tamamen kendi işgüzarlığı,şampiyonluk vs. konuşulduğunu onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.Camiadan bayağı tepki geldi zaten o olaya.Ha 2 yönetimdir bayağı yandaşlık yapıyoruz ona ben de katılırım,bunun sebebini de tahmin edebiliyorum sadece kesin bir bilgim yok.

O zaman niye burada uzun uzadıya analiz falan kasıyoruz ki,her şey tiyatroysa bize ne,ne oluyorsa olsun.Hayır geriye dönüp 2011-2012 sezonlarını falan da kastediyorsun bunlar iddialı postlar.

Cok samimiyim, imkanim olsa ve Istanbul da yasasam her sezon kombine alirim maclar icin.

AL2WdL.png

insan yapı olarak unutkan ve nankördür bu ortalamaya vursak yüzde 95 orana tekabül eder..
ama insanlar aynaya bakıp kendilerini görünce bu sıfatı yakıştıramayıp kedileri nankörlükle suçladı hatta üstüne nankör kedi diye hit bir şarkı yapıp gelecek kuşakların hafızalarına da kazıdılar bu doğru olmayan algıyı..
unutkanlık ve nankörlük hayatın içinden futbola en çok akan duygu bana göre..
unuttuğumuz kısım şu:
bizim aleyhimize yapılan 4-5 maçın skorunu direkt etkileyen hakem hataları + beşiktaşın lehine 4-5 maçın skoruna direkt etki edecek hakem hataları
ortalama kaybı 1.5 olarak alsak 5 maçta 7,5 puanımız gasp edildi keza aynı şekilde rakimizin olan beşiktaşa ise 7.5 puan ilave edildi
kötü olan çok kötü olan koşmayan kasmayan mücadele etmeyen eli belinde dolaşan pozisyon üretemeyen GSARAY "adil bir hakem yönetimi performansıyla" çok iyi süper harika muhteşem akan kaçan hırpalayan parçalayan ısıran beşiktaşın 5-7 puan puan önünde olurdu..
önceki sayfalarda yapılan beşiktaş övgülerine hiçbirşekilde katılmıyorum bu yüzden..
eşit şartlarda bir yarışta biz puan ve moral olarak önde çıkmalıydık pazartesi günü oynatılan derbiye..
taraftar olarak hem klavye başında hem sosyal medyada beşiktaşın haram puanlarını konuştuk paylaştık ama derbi konusunda hakemin h sini konuşan yok..
analizi hakemdir bu maçın..
maçın başından sonuna geride kalan 21 haftanın belkide 22 dir rakamlar çok önemli değil intikamını aldıracak bir baskı ortamı terörist bir yaklaşım her türlü pislik çirkeflik yapmalıyız..
sadece 3 puan kazanıp 4 puana indirmek değil şenolu fikreti çıldırtacak sütten yoğurttan konuşturacak skandallar yaşatmak için herşeyi mübah görmeliyiz..
işi sadece sahadaki futbolculara bırakmamak, morallerini bozacak hertürlü detayı atlamadan kart görmeye müsait oğuzhan guverazma marcelo gibi adamları attırmaya çalışmak ana taktiğimiz olmalı..
3 puanın dışında sinir özgüven neleri varsa alt üst etmeliyiz..
bu derbi dostluk mostluk hikaye olduğu önemli bir hesaplaşma ve isim olarak "mağdurun intikam günü" diye aklıma gelen bir savaştır..
safı belli olanlar saflık yapmayıp bu çapsız hadsiz kargalara o stadı dar edecek eylemlerin teker teker kahramanları olmaya adamalıdır stada gelirken..
saflık yapıp barıştan kardeşlikten sözedenlerin işi olmamalıdır arenada..
sahada futbol değil hengame görme umudu taşıdığım için pazartesi günü oynanacak değil oynatılacak olan bu kavgada kargaları asgari 2 farkla yeneceğimizi öngörüyorum..
safı belli olup saflık yapmayacak 50 bin kişi çok şeyi becerecektir..inşallah..
unutkanlık ve nankörlük demiştim başlarken unutkanlığı işledik nankörlüğe zaman kalmadı başka zaman..

Son düzenleme:
Mehmet Demirkol: "Beşiktaş bu sezon tepedeki rakiplerini yenemedi. Bunun sebebi hücum planının geçen seneden daha az çeşitli olması. Quaresma'ya bağlı bir hücum planı var, rakipler de buna çözüm üretebiliyor. Tudor, Rize'yi nasıl yeneceğini bilmiyordu belki ama Beşiktaş'ı nasıl yeneceğini biliyor. Ona karşı bir planı var. O planı uyguladığında da kimse ona 'Neden bu kadar defansifsin?' diye sormaz. Derbi dinamiği farklıdır."

Buradaki yorumların yüzde 70 80 i hemen hemen aynı görüşte. Bu noktada anlaşalım. Ama düşünmeyinki bütün Gs taraftarı maçları 90 dk izliyor. 15-20 milyon taraftarın yarısından fazlası maçları özetleriyle yada golleriyle izliyor. Ve bu kesim için tabikide selçuk sabri vs gibiler kral oluyor. Selçuk 2 frikik atıyor diye adam tapıyor resmen. ToZ kondurmuyor.

Bilet fiyatlarını minimum 100 TL yapıp taraftar gitmesin istiyor şerefsiz karaktersizler

-Tapatalk-

Bilet fiyatları en ucuz 40 lira olsa dolar o stad.

Geri
Üst Alt