Sinan Ünsal
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2009
- 1.118
- 21
- 1.308
Orta sahada (arada saç baş yoldursa da) Tolga'nın oynaması gerekiyor. En diri göbek adamımız o. Selçuk ve Jong'lu orta sahanın içinden geçerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Semih-Chedjou-Ahmet-Linnes
De Jong-Selçuk
Yasin-Sneijder-Bruma
Podolski
Bu oynar. Belki Semih yerine Sabriyi koyar.
Kazansakta dinleyecegiz kaybetsekte berabere kalsakta. Bu sene bu maci verebilirler ama sampiyonlugu vereceklerini sanmam buradan
Kabus gördüm maalesef ki.
İçimizden mi geçtiler ?
0-2 idi uyandığımda ;(
Kazanırsak bedel ödemen lazım forumda varmısın renktaşOranların açıldıgı gün söyledim kaybedecegimizi. Kimse boşuna umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugramasın. Bunu GSC'deki dostlarım için söylüyorum kazanma ihtimalimiz yok
.Kazanırsak bedel ödemen lazım forumda varmısın renktaş
TapaTalK
Tribündeki yerini alacak mısın Yiğit?Galatasarayım kazanacaktır bu maçııı. HAYDİ ASLANLARIMM !! BİZLER İNANDIK BE !
Hayırlısı.
Soyledıgın durumda puan kaybettıgımızde ödüllendirilmem gerekir, bunu da ben istemem. Gs puan kaybedecegine sağ ayagımı kessınler daha iyi. Ama ne yazık ki kazanma ihtimalimiz yok.
Ben de geçenlerde ciddi ciddi Sabri'nin bu maçta gol attığını gördümKabus gördüm maalesef ki.
Sebeb?Oranların açıldıgı gün söyledim kaybedecegimizi. Kimse boşuna umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugramasın. Bunu GSC'deki dostlarım için söylüyorum kazanma ihtimalimiz yok
.Sebeb?
Sanki taraftar stadi dolduruyodaFutbolculara söylesinler adam gibi oynamayacaklarsa stada giden on binlerce taraftar arasından bir 11 çıkarıp saha öyle çıkalım, ruhsuz mücadele görmek istemiyorum.
Sen Federasyon yüzünden diyorsun doğru mu anladım?.
Öyle abi her şey ayarlı