16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Orta sahada (arada saç baş yoldursa da) Tolga'nın oynaması gerekiyor. En diri göbek adamımız o. Selçuk ve Jong'lu orta sahanın içinden geçerler.

Muslera

Semih-Chedjou-Ahmet-Linnes

De Jong-Selçuk

Yasin-Sneijder-Bruma

Podolski

Bu oynar. Belki Semih yerine Sabriyi koyar.

giphy.gif

Kabus gördüm maalesef ki.

Futbolculara söylesinler adam gibi oynamayacaklarsa stada giden on binlerce taraftar arasından bir 11 çıkarıp saha öyle çıkalım, ruhsuz mücadele görmek istemiyorum.

Oranların açıldıgı gün söyledim kaybedecegimizi. Kimse boşuna umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugramasın. Bunu GSC'deki dostlarım için söylüyorum kazanma ihtimalimiz yok

mutlaka gol atarız ! yeter ki gene abuk sabuk bir dakikada aptalca gol yemeyelim !! bu konuda stoperlere asla güvenmiyorum onlar mutlaka klasik hatalarını gene yapacaklar muslera olağanüstü oynarsa karga forvetleri topu dağlara taşlara vurursa bu maçı alırız ama şu bir gerçek ki bu maçı alsak bile gene basit bir maçta burada kazandığımız hayati 3 puanı büyük bir zevkle çöpe atacak bir defans hattına sahibiz

Bjk taraftarı yine mal mal konuşmalar yapıyor.Bu maçta bu ipneleri sahaya gömmezsek yazıklar olsun tüm takıma.

Futbolculara söylesinler adam gibi oynamayacaklarsa stada giden on binlerce taraftar arasından bir 11 çıkarıp saha öyle çıkalım, ruhsuz mücadele görmek istemiyorum.
Sanki taraftar stadi dolduruyoda

berabere biter 1-1 diyorum

sonra burdaki mutantlar tudor ve kocasi dursunu yalamaya devam etsin

Geri
Üst Alt