16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Genelde maçlarla ilgili rüya görmem ama gece bu maçı gördüm 4-2 yeniyorduk.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Eren kafa topuna cikiyor. Besiktas baskili oynayan takim. Kornerlerde kose vuruslarinda Eren oldukca ise yarar. Ayrica Eren savunmanin uzaklastirdigi toplari kovalayan bir oyuncu. Ereni cok begendigimden ancak Podolskinin oyuna hicbir etkisi yok.
Nasıl yok? Adam ilerde pas trafiğini iyi yapıyor, bazen gollük paslar çıkarıyor. Bunun dışında bitiriciliği Erenden çok daha iyi.

Erenin Podolskiye göre artısı daha fazla koşup kafa topları. Ancak Eren ilk haftalarda ki mücadelesinden çok uzak ve yapılan ortaların sayısı ve kalitesi malum

Kabus gibi çökeceğiz üstlerine

Zaten bu sezon hangi büyük maçları kazandılar ki hele ki deplasman ?

Tudor'a güveniyorum hazırlamıştır takımını en iyi şekilde

Genelde maçlarla ilgili rüya görmem ama gece bu maçı gördüm 4-2 yeniyorduk.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

aynen ben de pek görmem ama bu maçı gördüm ilk 20 dakika acayip bir baskıyla 2-0 yapıyorduk heralde öyle bitiyordu maç sonu turgay demir şaşkındı :D garry atıyordu gollerden birini sulu kar yağıyordu :red:

Twitter admini takımdan daha iyi golcü

Galatasaray SK@GalatasaraySK 12 dk.
Gerçekleriniz Bizim İçin RETRO !#FarkınFarkındayız http://goo.gl/jp0liJ

C5gxl3JXMAAUG1P.jpg

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında sakatlık geçiren Necip Uysal, sahalardan 1 hafta uzak kalacak.

bjknin takım boyu çok uzun

açık tobcularıyla bekleri arasındaki devasa alanları bruma ile kullanabilirsek
inönüdeki maçın aynı olur

tek fark orada gs 2-0 öne geçince sahaya sinek sıçsa bjk lehine faul çalan bir hakem vardı bakalım bu maç nasıl olacak

haa bizim defans da çöp tabiyki. 20 gol yemiş 12si hava topu/yan top

ilk 30 dakika 2 serbest vuruştan 2 gol yer de geri düşeriz ona bir şey diyemem o yüzden

Tinerciler yine coştular
İçimizden geçerlermiş 3-4-5 falan atarız diyenleri var

Eğer bizim milyonluk eşekler bu şerefsizleri yenemezlerse,yazıklar olsun hepsine

Bu gerizekalıları konuşturmamak lazım

Josue tolga ciğerci senijder 3 lüsüyle oynamamiz lazim bence. Elimizdekinin en iyi orta sahasi bu. Selçuk ve Dejong'un ömürleri bitmiş küflenmiş kaşar gibiler

Keşke bugün olsaydı ya kuşlara koymayalı çok oldu

Bu ezik karga sürüsü bizi pazartesi yenince bile hiçbir şey degismeyecek. Eziksiniz rakibimiz degilsiniz

K023-E75430_211_on_small.jpg

Bu arada indirime girmiş 70 tl, çok güzel fırsat harika forma. Ben siparis verdim sizlere de tavsiye ederim

Bence de Tolga-Hosue-Sneijder uclusu iyi olur.

Tolga-Josue-Sneijder 3lüsü ile daha güçlü bir Galatasaray için ben de varım

Geri
Üst Alt