16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Tolga-Josue-Sneijder 3lüsü ile daha güçlü bir Galatasaray için ben de varım
60ee696c2e454618c0590da576e2f944.jpg

tamam lan tamam gidiyoruz

Samuel Eto'o bu hafta gördüğü sarı kart ile haftaya Galatasaray karşısında cezalı duruma düştü.

Forza Beşiktaş - 27 Şubat Pazartesi - 20.00 | Facebook

heriflerin resmi taraftar sayfalarında bile buram buram eziklik ve kompleks var :D
Bu bjk kadar ezik bir camia ben ne gördüm ne duydum arkadaş :D Resmi twitter hesabımızın "Gerçekleriniz bizim için Retro" paylaşımı konusuna ekşi'de neler neler yazmışlar. O dört yıldızın iki tanesi fetöymüş öyle diyorlar. Mahkeme kararı ile olmayan 2 şampiyonluk alan kulübün taraftarları diyor bunu yanlış olmasın :D

Sezonun bağı bu maç. Sağlam düğüm. Çözelim goturelim.

Bu bjk kadar ezik bir camia ben ne gördüm ne duydum arkadaş :D Resmi twitter hesabımızın "Gerçekleriniz bizim için Retro" paylaşımı konusuna ekşi'de neler neler yazmışlar. O dört yıldızın iki tanesi fetöymüş öyle diyorlar. Mahkeme kararı ile olmayan 2 şampiyonluk alan kulübün taraftarları diyor bunu yanlış olmasın :D

Şimdi baktım ekşiye 8taşlıların pek sesi çıkmamış, işin ilginç yanı fenerlilerde begenmiş bu paylasımı:D

bjk antalya adana trabzon galibiyet serisi yakalarsak şampiyon oluruz bjknin eli ayağına dolaşır

Bugünkü antrenmanda ilk 11 şu isimlerden oluştu: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Carole, Yasin, De Jong, Selçuk, Bruma, Sneijder, Podolski.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Jong-selcuk ikilisine lanet olsun

Tarihimiz boyunca önemli maçları boş geçmeyen bi yapımız var..

Aslında böyle maçlarda uğurlu formamız var ( beyaz ağırlıklı )

Koyup geçeriz ama sonrası hepimizi malumu hüsran olacak biliyoruz...

Ortada bence mevcut formuyla Tolga kesinlikle oynamamalı. İlk dönemlerinde yeteneklerinin farkında çok koşan rakibe basan basit oynayan adam gibi görünüyodu ama sakatlıktan döndükten sonra presi bırakıp daha çok pozisyon almaya yönelik durağan bi oyuna döndü. Yeteneklerinin ne olduğunu bilmeden paso şut vurması da üstüne tüy dikiyo. Kendisi gevşek Donk'u andırmaya başladı sanki. Yerine Josue ve ya ölü haldeki Selçuk'u tercih ederim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu satılması gereken bi 10 futbolcu var rahat eğer ki bu macı kaybedersek farklı kadrolar denemek lazım gelecek seneye hazırlık için, son maç kaybedersek

aspor da 2 yildizli formamizla ilgili elestirel yorumlar olunca buradan resmi paylasilan bizim puan durumunda yildizsiz logomuz kullanilma olayini gonderdim ,kismen patladik , resmi bjk twitter hesabi degilmis ama vodafone arena nin twitter iymis neyse ki

gundeme getirdiler sagolsunlar

nesini eleştirmişler anlamadm

kesin turgay demirin zoruna gitmiştir

bence hoş atışmalar bunlar

kaldıkı ilk kaşınan bjk oldu resmi twitter hesaplarında yıldızsız armamızı ilk onlar kullandı

Geri
Üst Alt