Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Tolga-Josue-Sneijder 3lüsü ile daha güçlü bir Galatasaray için ben de varım
tamam lan tamam gidiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga-Josue-Sneijder 3lüsü ile daha güçlü bir Galatasaray için ben de varım
Sadece normalden fazla uyudum.kaloriferler çalışıyor muydu ya da üstün örtülü müydü?
bak, ona göre bejekelilere saracağım renktaş,rezil etme beni
Bu bjk kadar ezik bir camia ben ne gördüm ne duydum arkadaşForza Beşiktaş - 27 Şubat Pazartesi - 20.00 | Facebook
heriflerin resmi taraftar sayfalarında bile buram buram eziklik ve kompleks var![]()
Bu bjk kadar ezik bir camia ben ne gördüm ne duydum arkadaşResmi twitter hesabımızın "Gerçekleriniz bizim için Retro" paylaşımı konusuna ekşi'de neler neler yazmışlar. O dört yıldızın iki tanesi fetöymüş öyle diyorlar. Mahkeme kararı ile olmayan 2 şampiyonluk alan kulübün taraftarları diyor bunu yanlış olmasın
![]()
bunlara karşı iyi bir galibiyet alıp, Antalya dan galibiyet ile dönersek, ondan sonra ki hafta bişeyler olabilir çünkü beşiktaş kayseriye karşı oynayacak o haftabjk antalya adana trabzon galibiyet serisi yakalarsak şampiyon oluruz bjknin eli ayağına dolaşır
Selçuk pfffBugünkü antrenmanda ilk 11 şu isimlerden oluştu: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Carole, Yasin, De Jong, Selçuk, Bruma, Sneijder, Podolski.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sergen yatar bjk'ye ümitlenmeyin.bunlara karşı iyi bir galibiyet alıp, Antalya dan galibiyet ile dönersek, ondan sonra ki hafta bişeyler olabilir çünkü beşiktaş kayseriye karşı oynayacak o hafta
aspor da 2 yildizli formamizla ilgili elestirel yorumlar olunca buradan resmi paylasilan bizim puan durumunda yildizsiz logomuz kullanilma olayini gonderdim ,kismen patladik , resmi bjk twitter hesabi degilmis ama vodafone arena nin twitter iymis neyse ki
gundeme getirdiler sagolsunlar
nesini eleştirmişler anlamadm
kesin turgay demirin zoruna gitmiştir
bence hoş atışmalar bunlar
kaldıkı ilk kaşınan bjk oldu resmi twitter hesaplarında yıldızsız armamızı ilk onlar kullandı