16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Gecen yilki mac icin soyledim, bu sene neden yatalim ,henuz ikincilik sansimiz varken

gecen sene tercih kullanma sansimiz vardi , avrupa cezasi icin kupa opsiyonu vardi , fener iyice coksun diye biz bu haldeyken sampiyon olmasinlar istedik , normaldir

Geçen yıl Fener'le Bjk kafa kafaya gidiyordu bizim 5. lik dışında hiçbir iddiamız yoktu,o bir nebze olsun anlaşılabilir ancak bu maç için o imayı yapman çok manasız bence.

Geçen yıl Fener'le Bjk kafa kafaya gidiyordu bizim 5. lik dışında hiçbir iddiamız yoktu,o bir nebze olsun anlaşılabilir ancak bu maç için o imayı yapman çok manasız bence.

Gecen seneki mac icin yazdim , cunku alintiladigim kisi gecen seneden bahsetmisti

alinti yapmamisim , gokhan in mesajina destek amacli yazmistim , su an hedefler bitmis degil

tamam uzatmayalim gecen seneki mac acisindan yazdim , bir mesaj ustte golden vs bahsedilmisti , tribunde de bu duygu hakimdi o mac , o yuzden aklima geldi yazdim

fb olacagina bjk olsun mantigi vardi gecen yil

Galatasaray hiç bir maçta yatmaz.
Mac icin hic bi kenetlenme olmadi, derbi maci gibi degildi bence. Kaybedincede bi olay, büyük bi üzüntü falan olmadi diger maclara nazaran. Kaybetmeye oynamadik, en azindan elimizden geleni yaptik ama öyle canla basla cikmadik maci. Su maca cikacagimiz gibi mesela.

Mac icin hic bi kenetlenme olmadi, derbi maci gibi degildi bence. Kaybedincede bi olay, büyük bi üzüntü falan olmadi diger maclara nazaran. Kaybetmeye oynamadik, en azindan elimizden geleni yaptik ama öyle canla basla cikmadik maci. Su maca cikacagimiz gibi mesela.
Motivasyon ayrı da hiç sallamamak hoş olmazdı o maçı da sallayıp kaybettik iyi oldu.

Kazanamazsak Tudor'a yol görünür.
Tabi zaten biz mac başına anlasiyoruz hocalarla ,mesela Riekerink,Mancini,Denizli,Hamza,Prandelli iki mac puan kaybedince kovduk hemen

Allah akil fikir versin meczupluk zor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitmiş denilen Melo çok iş yapardı şu takımda ya.

Geri
Üst Alt