16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Pek umudum yok ama inşallah şunlara koyarız. Bir tarafları çok fena kalkmış durumda.

*Yıldızlarımızı silmişler :D

51df40b65806693953f03ab448337fa7.png

------------------- Podolski------------------

Bruma ------------ Sneijder ------------- Yasin

----- De Jong (2. y Tolga)---------- Josue ------------

Linnes -------- Ahmet ---- x ------------ Semih

-------------------------- Muslera -----------------------​

Chedjou Rize'ye karşı iyi oynadı lakin son Beşiktaş maçındaki yaptığı kritik hataları da unutmuş değilim.

Son düzenleme:
Beşiktaş hangi büyük maçı kazanmış ulan ?

Kesin favori uzay takımı geleni gideni yeniyo denildiği 5.hafta vodafone arena'da josue ve chedjou malının yüzünden 2 puan bıraktık.

Süper kupada ellerine verdik

Türkiye Kupasında fener karşısında ne yapacaklarını bilemediler fener geçirdi

Başakşehir maçını kazanamadılar

Tamam bizde takıma sövüyoruz ediyoruz da Büyük takım forması görünce eli ayağına dolaşan beşiktaş'ı başımıza barcelona yaptınız.

Başka bir maç olsa kazanamayacağımızı söylerim Antalya vb. takımlar ama Beşiktaş maçları bana hep kolay geliyor ki yakın tarihte gerçekleşen maçlardaki skorlar da bunu gösteriyor ben yine kazanacağımız düşüncesindeyim. Galiba taraftarın da son kez stadyuma gideceği maç olur aynı zamanda.

Hâlâ şampiyonluk ümidi taşıyanlar var.Fikstür afedersiniz ama boru gibi.

oluruz veya olmayız önce su macı alalımda gerisi Allah kerim 13 haftada ne olacağı belli olmaz
tamam bjk favori lakin derbi galibiyetiyle arkamıza rüzgarı alabiliriz.
çıkmadık candan ümit kesilmez.
hele su çakma barcelonayı arenaya bir gömelimde sonraki haftalar nelere gebe olacak hep beraber göreceğiz.

Son düzenleme:
son 5 macin 4 unu kazanamamisiz , kupadan elenmis , ligde 8 puan kaybetmisiz , adamlari yensek bile 4 puan gerilerinde kaliyoruz ,bence ileriye yetismek icin degil de arkadakiler yetismesin diye kazanmamiz gerekiyor

hic gercekcilik kalmamis diye kendime kiziyordum da herkes benim gibiymis .

besiktas elbette juventus degil ama oynanan futbola , bireysel kalitelere , form duzeyi kondusyona vs baktiginda , uzerine hakem seyirci faktorlerini eklediginde kalkip bjk yi yenip sonra 4 puan daha az kaybetmek filan size mantikli geliyor mu ?

illa sampiyon olamayacagimizi kabullenmek icin 20 puan geride kalmamiz gerekiyor ? yok iste , bu sene olmayacak ama gercekci hedef olarak 2 inciligi koyabiliriz

rahat kazanırız demek için girdim konuya ama bir ümitsizlik kaplayarak çıkıyorum konudan. Forumda herkes rahat kazanırız demiş. genelde ters çıkıyor tahminler

Sneijder yoksa izlemeye bile degmez, yenemeyiz cunku.

Geri
Üst Alt