Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
eren ile cikacagini sanmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banko oynayacaklar,hiç şüphem yokTudor selçuk ve semihi oynatması halinde eksilere düşmeye devam eder
Kazansakta dinleyecegiz kaybetsekte berabere kalsakta. Bu sene bu maci verebilirler ama sampiyonlugu vereceklerini sanmam buradan
Antalya ve Trabzon maçlarını kazanacak kıvamda olsak yine sona kadar kovalarız ama şu kondisyonla o 2 maçta da eziliriz.Özellikle Trabzon bizi çok kötü yapabilirAynen öyle.Bu maç maksimum 2 gün konuşulur.Şampiyonluğu almak çok daha tatlı olur ama alamayız o ayrı konu.
Antalya ve Trabzon maçlarını kazanacak kıvamda olsak yine sona kadar kovalarız ama şu kondisyonla o 2 maçta da eziliriz.Özellikle Trabzon bizi çok kötü yapabilir
Bu kondisyonla mümkün değil zaten.Bize herşeyden önce adam gibi kondisyon yükleyecek bir hoca lazım.Tekniği,taktiği geçtim.60'tan sonra havlu atıyor takımİşte takım hiç umut vermiyor sıkıntı o zaten.Şöyle 6-7 maç seri yapsak 4 puan fark kapanır her türlü,ama 4 maç üst üste alamadık daha bu yıl.
Bu kondisyonla mümkün değil zaten.Bize herşeyden önce adam gibi kondisyon yükleyecek bir hoca lazım.Tekniği,taktiği geçtim.60'tan sonra havlu atıyor takım
Ersun bile trabzonu adam etti.En azından gol yemiyor öyle kolay kolay.Normalde ersun takımları bol gol yemesiyle bilinir ama kaç maçtır bir gol bile yemedi adamlar.Tesadüf diyemem.Gol yollarında azcık becerileri olsa 40 puan civarı olurdu şuanda.Bizim hocadan beklentimiz de bu.Defans yapmayı öğrensin takım.Yoksa aynı tas aynı hamam olacaksa hocaya gerek yok.Herşey orta sahada bitiyor diyoruz anlatamıyoruz.Onazi-Okay Yokuşlu orta sahası öyle çok ahım şahım değil ama diriler.Defansın önündeki adamların diri olursa defansın da 1-2 kademe yukarıya çıkar.Bizim orta sahanın ayakta duracak dermanı bile yokTudor reis kondisyoneriyle halledecek inş.Bu takımın iyi bir kamp yemesi lazım yazın.
Topal-Josef-Ozan kabızlığında bir orta saha olur.3'lü oynayacaksak Josue sol içte oynasın da en azından pas kalitesi az da olsa artabilir.Şu kadro hiç bişey üretemez sadece savunur aynı geçen seneki maçta yaptığımız gibi.İkinci yarıda da pilimiz biter golü yeriz daha da çıkmaz-------------------------------muslera--------------------------------
---semih---------chedjou----------------balta-------------carole---
-------------------------de jong---------tolga------------------------
----------------------------------selçuk------------------------------
-----bruma-----------------------------------------------sneijder---
----------------------------eren derdiyok----------------------------
4-3-3 dizilişiyle bu 11 i çıkarmamız lazım diye düşünüyorum. En çok golü kanatlardan açılan ortalarla yiyoruz. Tolga - Balta - Eren gibi adamlarla en azından duran toplarda falan ceza sahasına uzun adamlar yerleştirmiş oluruz. Orta saha daha dirençli olur ayrıca bu 11 le.
Sabri - Linnes gibi isimlerin, Babel ve Quaresma yı durdurabileceğini hiç zannetmiyorum.
Marcelo - Tosic ikilisinin arasında da Podolski kaybolur bence. Bu maçta ereni başlatmak ve ceza sahasına bol bol orta açmak daha mantıklı geliyor.
Muslera
Semih-Chedjou-Ahmet-Linnes
De Jong-Selçuk
Yasin-Sneijder-Bruma
Podolski
Bu oynar. Belki Semih yerine Sabriyi koyar.