16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Millet kafayı yemiş Eren diyorlar, tek yaptığı kafa vuruşu başka takıma hiçbir artısı yok.

Beşiktaş'ta Atınç oynarsa en az üç atarız!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Antalya ve Trabzon maçlarını kazanacak kıvamda olsak yine sona kadar kovalarız ama şu kondisyonla o 2 maçta da eziliriz.Özellikle Trabzon bizi çok kötü yapabilir

İşte takım hiç umut vermiyor sıkıntı o zaten.Şöyle 6-7 maç seri yapsak 4 puan fark kapanır her türlü,ama 4 maç üst üste alamadık daha bu yıl.

ne yapıp edip bu 8taşı yenmemiz lazım fiko bugün yine coşmuş tineri çekip rakip bile görmüyor artık bizi havalarını söndürmemiz lazım yoksa yandı gülüm keten helva

İşte takım hiç umut vermiyor sıkıntı o zaten.Şöyle 6-7 maç seri yapsak 4 puan fark kapanır her türlü,ama 4 maç üst üste alamadık daha bu yıl.
Bu kondisyonla mümkün değil zaten.Bize herşeyden önce adam gibi kondisyon yükleyecek bir hoca lazım.Tekniği,taktiği geçtim.60'tan sonra havlu atıyor takım

Tudor reis kondisyoneriyle halledecek inş.Bu takımın iyi bir kamp yemesi lazım yazın.
Ersun bile trabzonu adam etti.En azından gol yemiyor öyle kolay kolay.Normalde ersun takımları bol gol yemesiyle bilinir ama kaç maçtır bir gol bile yemedi adamlar.Tesadüf diyemem.Gol yollarında azcık becerileri olsa 40 puan civarı olurdu şuanda.Bizim hocadan beklentimiz de bu.Defans yapmayı öğrensin takım.Yoksa aynı tas aynı hamam olacaksa hocaya gerek yok.Herşey orta sahada bitiyor diyoruz anlatamıyoruz.Onazi-Okay Yokuşlu orta sahası öyle çok ahım şahım değil ama diriler.Defansın önündeki adamların diri olursa defansın da 1-2 kademe yukarıya çıkar.Bizim orta sahanın ayakta duracak dermanı bile yok

-------------------------------muslera--------------------------------
---semih---------chedjou----------------balta-------------carole---
-------------------------de jong---------tolga------------------------
----------------------------------selçuk------------------------------
-----bruma-----------------------------------------------sneijder---
----------------------------eren derdiyok----------------------------

4-3-3 dizilişiyle bu 11 i çıkarmamız lazım diye düşünüyorum. En çok golü kanatlardan açılan ortalarla yiyoruz. Tolga - Balta - Eren gibi adamlarla en azından duran toplarda falan ceza sahasına uzun adamlar yerleştirmiş oluruz. Orta saha daha dirençli olur ayrıca bu 11 le.

Sabri - Linnes gibi isimlerin, Babel ve Quaresma yı durdurabileceğini hiç zannetmiyorum.

Marcelo - Tosic ikilisinin arasında da Podolski kaybolur bence. Bu maçta ereni başlatmak ve ceza sahasına bol bol orta açmak daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
-------------------------------muslera--------------------------------
---semih---------chedjou----------------balta-------------carole---
-------------------------de jong---------tolga------------------------
----------------------------------selçuk------------------------------
-----bruma-----------------------------------------------sneijder---
----------------------------eren derdiyok----------------------------

4-3-3 dizilişiyle bu 11 i çıkarmamız lazım diye düşünüyorum. En çok golü kanatlardan açılan ortalarla yiyoruz. Tolga - Balta - Eren gibi adamlarla en azından duran toplarda falan ceza sahasına uzun adamlar yerleştirmiş oluruz. Orta saha daha dirençli olur ayrıca bu 11 le.

Sabri - Linnes gibi isimlerin, Babel ve Quaresma yı durdurabileceğini hiç zannetmiyorum.

Marcelo - Tosic ikilisinin arasında da Podolski kaybolur bence. Bu maçta ereni başlatmak ve ceza sahasına bol bol orta açmak daha mantıklı geliyor.
Topal-Josef-Ozan kabızlığında bir orta saha olur.3'lü oynayacaksak Josue sol içte oynasın da en azından pas kalitesi az da olsa artabilir.Şu kadro hiç bişey üretemez sadece savunur aynı geçen seneki maçta yaptığımız gibi.İkinci yarıda da pilimiz biter golü yeriz daha da çıkmaz

Bjk simariklasmasaydi herkes derdi ki "adamlar dogru isler yaptilar, paralari carcur etmediler, dogru yonetildiler, fb ile Gs derdine yansin"

mesela gecen sene ,mesela denizli donemindeki sampiyonluklarinda boyleydi , 2003 bugune biraz benziyordu ama bu kadar degildi yine de

bjk bir kumar oynuyor , aziz taktigi yapiyor 2000 lerin ortasindaki

yani silik bir sampiyonluktansa boburlenelim her platformda ,insanlarin zihnine bunu kaziyalim derdindeler

bu eger ki sonuclar istedikleri gibi giderse tutar. Fakat bjk yi yavas yavas nefret skalasinda ust yerlere de koyar, ve karsidakilerde gudulenme yaratir

dogru sonuc verip vermeyecegi bu seneden sonra anlasilacak bu yontemin

Muslera

Semih-Chedjou-Ahmet-Linnes

De Jong-Selçuk

Yasin-Sneijder-Bruma

Podolski

Bu oynar. Belki Semih yerine Sabriyi koyar.

Galatasarayım kazanacaktır bu maçııı. HAYDİ ASLANLARIMM !! BİZLER İNANDIK BE !

kazanırız diyorumda rakibin en büyük iki silahı olan hakem ve chedjoudan tırsıyorum

Dursun Özbek: "Bizim derdimiz Beşiktaş 1 gün fazla dinlendi değil. İsterlerse 1 hafta dinlenip gelsinler."

Vay vay dursun'a bak sen ahahaha ozguvene bak hele ozguvene :D

Dursun Özbek: "Benim canım herkesten fazla acıyor. Camia, taraftar 1 hissediyorsa ben 100 hissediyorum."

Iyi oyuncular alsaydin kimsenin cani acimazdi basgan

Geri
Üst Alt