16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Muslera
Sağ bek-stoper-Stoper-Sol bek
De Jong-Tolga
Bruma-Sneijder-Pol
Eren

Veya

Muslera
Sağ bek-stoper-Stoper-Sol bek
De Jong
Bruma-Sneijder-Rod
Eren-Pold

C5kbXWeWQAUyPWi.jpg

Çoğu gazetenin muhtemel kadrosunda defans hattı semih chedjou hakan carole'den oluşuyor. Bu Ahmet ne diye alındı acaba?

Çıkabilecek en iyi kadro..

Muslera
Linnesk-Hakan-Ahmet-Carole
De Jong-Selçuk
Bruma-Sneijder-Rod
Pold

3-1

Quaresma da kırmızı kart görecekmiş gibi hissediyorum, hayırlısı. Antalyaspor'da haftaya Etoo yok. Gene bütün şartlar bizden yana. Fırsatları elimizle tepmesek bari.

Sadece Hirs istiyorum yenmek yenilmek onemli degil bu saatten sonra sampiyon olamayiz zaten sadece hirs ve guzel oyun haydi aslanlar

Son düzenleme:
Sneijder-Podolski olduğu sürece Conte taktiği falan olmaz,ya ikisine göre şuanki sistem devam edecek ya da ikisini de gönderip sistem değişecek...Selçuk,Sabri ile falan herhangi bir sistem olmaz bu yüzden onları katmadım

Tudor son idmanda, Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Carole, Yasin, De Jong, Selçuk, Bruma, Sneijder ve Podolski ilk 11'ini denedi. (Gamaspor)

ah o tribünde karilar kizlar
simdi sakso zamani disi kartallar

Hay başlayacam sağ bekte Semihe Stoperde Hakana Linnes hatta Sabri oynasa daha iyi

Linnesi kesmez inşallah. 10 numara top oynuyor bu takıma göre. Antrenmanı bilmem ama sahada yaptıklarıyla yedek kalması üzücü olur. Hakan greyderinin yerine oynasın Carole daha faideli olur %99

Geri
Üst Alt