16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

inandik biz sizlere..

cimbom yüzümüzü güldür bu sene,

şampiyonluk şarkısı..

düşmesin dillerden tribünlerde,

haykiriyoruz yine..

tek bir dileğimiz var cimbombom'um,

şampiyon ol!

Son düzenleme:
Yarın sezonun seyirci rekorunu kıracağız gibi ah ulan kayseri maçını alıp rizeyi yensen ayakları titrerdi bu kargaların neyse hayırlısı bakalım..

Trabzon,Kayseri,Başakşehir .Bu 3 tane maça yenildik hemde kendi evimizde.9 puan ya :(

Baya az bilet kalmış yarına maç saatine kadar büyük çoğunluğu da bitecektir kombineliler gelirse seyirci rekoru kırarız ama bu maça gelmeyeceklerse de hiç gelmesinler :D

Maç ta her türlü skor lehimize yarar
Yenersek şampiyonuz
Yenilirsek dursun istifa

Spor Toto Süper Lig’de 27 Şubat Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi 341. randevusu Türk Telekom Arena Stadı’nda gerçekleşecek. İki takım arasında 93 yıllık rekabette bugüne kadar oynanan 340 maçın 120’sinde Galatasaray, 107’sinde Beşiktaş galip gelirken 113 maç ise berabere sonuçlandı.

Oynanan karşılaşmalarda Galatasaray 480 kez, Beşiktaş ise 447 gol sevinci yaşadı. Ligde oynadıkları 117 karşılaşmadan 43’ü sarı kırmızılıların galibiyetiyle sonuçlanırken, siyah beyazlılar 32 maçtan galip ayrıldı.

42 maçta ise ezeli rakipler birbirine üstünlük sağlayamadı.

Hadi inşallah şu maçı alıp ligi domine ederiz Tudor reis ile birlikte. Açıklamalarından çok iyi psikolojik hazırlandığını düşünüyorum takımın. Özellikle bittiğinizi düşündüğünüzde bile yüzde 15-20'lik bir ekstra gücünüz olur demesi beni bile etkiledi. İnşallah yanılmam ve bundan sonraki süreç bizim için iyi olur.

C5qB6_vXQAA4apc.jpg

Semih sağ bek oynayacak diyorlar. Linnes'e neden güvenmiyorlar asla?

oyun içinde formasyon değişebileceği içindir. bek olarak düşünmüyorum ben. Beşiktaşın kapanacağını düşünüp ilerde 1 kişi fazla oynamak adına alınmış bir karar olabilir. Maç içinde zaman zaman 3-4-1-2 ya da 3-4-3 vs deneyecektir bence.

C5lxWNVXMAUvGWX.jpg

bein sports

:crushed:

Geri
Üst Alt