16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Maça,kötü giden bir sezonda alınacak teselli olarak bakın.Şampiyonluk trenini Kayseri maçında kaçırdık biz.Bu maçtan sonra gaza gelmemek lazım.

Gökhan-Marcelo-Atınç-Adriano olarak çksın varya Bjk maça Bruma-Garry-Yasin hatta Sinan filan paramparça eder bu bjk defansını

Bir tane kesin atariz bir tane de kesin yeriz bence.

Burada önemli olan yedigimizden fazla atabilmek. 2-1 aliriz diyorum ben.

Arkadaş Linnes hariç Carole-Sarbi-Cavanda filan hiçbiri kadroya alınmaması gerekiyor zaten

Linnes'de şimdiye kadar belki hiçbir zaman uçup kaçmadı adam ama klasik avrupalı oyn aklı var çalışma disiplini var önlü arkalı işleyebiliyor orayı en azından

Yan top ve korner sıkıntımız beni korkutuyor.

H.Balta tecrubesiyle oynuyor, ama havadan ve yerden toplarda çok agır, iyi sıcrayamıyor, oyuncusunu kacırıyor.

Tudor yerinde ben olsam Balta yerine Ahmet'i oynatırım.

Biletler ne durumda, seyirci rekoru gelir mi bu sene için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

riekerink gibi sakin adamin tek itip kaktigi adam linnesti , tek sansi riekerink ten farkli davranmak olan , karakteri neredeyse tam zit olan tudor da linnesi 18 e bile almiyorsa burada kalkip antrenmanlari yasayan sanki bizmisiz gibi tum antrenorler haksiz linnes hakli tavrina girmemek lazim

hic bir antrenor , hele hele de cok sey ispatlamak zorunda olan riekerink ve tudor gibi adamlar islerine yarayacak bir oyuncuyu oynatmamazlik etmezler

Ne yapsın Galatasaray taraftarı. İç sahada bir derbi maçı öncesi BJK süper, uçuyor kaçıyor, kesin yeniliriz mi desin?!
öyle bişey mi dedim. takımın hali ortadayken kesin yeneriz, fark atarız, dağıtırız demek nekadar doğru . kayseri maçı öncesi de aynı şey oldu. takıma uğursuzluk getirmekten başka bişeye yaramıyor bu laflar

Tudor'un yapması gerek mücadele eden bir takım kurması
Dakika 60'dan sonra takım ölmesin
Şu hava topu yantop meselesini halletsin reis

öyle bişey mi dedim. takımın hali ortadayken kesin yeneriz, fark atarız, dağıtırız demek nekadar doğru . kayseri maçı öncesi de aynı şey oldu. takıma uğursuzluk getirmekten başka bişeye yaramıyor bu laflar

ugur a ugursuzluga inanmam ama konu GS ve bjk maci degil de takimlar barcelona real madrid olsa ne konusacaktiysa bir insan taraftari oldugu takimla ilgili konusurken de bire bir ayni objektif yorumlari yapmasi gerekir

bakiyorum burada herkes GS kazanir nagralari atiyor , 5 senede 1 tane galibiyeti olan bjk liler de kesin biz kazaniriz diyorlar ,boyle yorum mu olur

sari kirmzi , siyah beyaz gozlukleri cikararak sahadaki futbolu yorumlamaktir esas olan

Geri
Üst Alt