16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

sanki 2. lig takımını tutuyorlar.Arkalarına dönüp hiç tepkisiz gidiyorlar. Ulan bursaspor taraftarı kadar olamayan çapsızlar sürüsü.

Bjk taraftarı dans etsin diye müzük calınıyor rezalet

Bravo adamları kaç hafta önce şampiyon yaptınız

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas sansina atti. Yoksa biz muthis defans yapiyoruz. Takim cok iyi yolda. Boyle ufak kazalar olur. Haftaya 8 tane defans ile cikalim defansimizi gelistirelim. Ben bu sene sampiyonluk isigini gordum
Zaten bu maca kadar sampiyonlugun en guclu adayıydık her mac beser gol atiyorduk ama bugun defans oynadik atamadik iyi iste sevinmissindir , o degilde merak ediyorum kimi istersin ?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burdaki ultraslan için ölüp bitenler maç sonunda beşiktaş taraftarının sevinç çığlıklarını duyduk ya size yazıklar olsun.

Ultraslan lehine yazdığınız herşeye buraya yazmasamda içimden ana avrat küfür edeceğim size

Bu saat den sonra Şampiyonluk yarısı biter.

Tek isteğim var. Kadro revizyonunun yapacak bir T.D. ve Yönetim.

Galatasaray takımı bir insan olsaydı.
O insan 40 yaşında ve 150kg da olurdu.

Muslera
Transfer Transfer Transfer Transfer
Transfer Transfer
Transfer Sneijder Bruma
Transfer

Yazıklar olsun.
Takıma bak
Bence sneijder'de gitmeli
Bu sezon çoğu maçta kötüydü bu maçtada öyle

Akhisar gibi çöp bi takıma karşı performansı sonra yine göklere çıkartıldı

Bu abartmalar da sırf geçmişte çok iyi oyuncu olduğu için ve dünya yıldızı diye ama geçmişte yaşamamak lazım

Verilen 5 milyon euroya maaş anlamında çok iyi katkı verecek 2-3 kişiye verilecek parayı tek kişiye veriyoruz ama istenilen katkı yok

Sneijder,Selçuk,Podolski falan dahil gitmesi gereken çok fazla oyuncu var

Ben sadece Muslera ve Bruma'yı yollamazdım şu kadroda onun harici alayı gidebilir sıkıntı olmaz

Türkiye Ligi'nde Defansif oyun, sana birşey kazandırmaz.

Galatasaray'da son dakikada kart görüp cezalı duruma düşen Lukas Podolski, önümüzdeki hafta Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

gönderin bunu

12 hafta önceden şampiyon oldu herifler.

Kadrosu güçlü olan şampiyon oluyor.

Zaten bu maca kadar sampiyonlugun en guclu adayıydık her mac beser gol atiyorduk ama bugun defans oynadik atamadik iyi iste sevinmissindir , o degilde merak ediyorum kimi istersin ?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
JOR rizeyi yener bu macada en azindan bu kadar korkak cikmazdi ;)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Geri
Üst Alt