İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
yok bu tip paylaşımlara kayıtsız kalamıyorumHayırdır düzgün üslubu cezalı forumda mı bıraktın?
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok bu tip paylaşımlara kayıtsız kalamıyorumHayırdır düzgün üslubu cezalı forumda mı bıraktın?
-Tapatalk-
yok bu tip paylaşımlara kayıtsız kalamıyorum
tamam dikkat ederimO zaman biraz daha üslubuna uygun şekilde kayıtsız kalma.
-Tapatalk-
Tamamen katiliyorum, gruplarda hatta Avrupa Ligi ön elemesinde bile takilabilecek durumdayiz ne yazik.
Puan olarak daha kötü olsak da geçen sene hakkaten daha iyiydik çok net.Bu sene Avrupa cezası olmasaydı Avrupa Ligi falan olmasaydı yarıştan çok önce kopmuştuk emin ol.Ben bu bağlamda kararsızım Avrupa Ligi bileti alıp almama konusunda.Tarihimizin en büyük rezilliğini yaşayabiliriz.Ben daha UEFA grubundan çıkamayan bir Galatasaray hatırlamıyorum daha önce.
Böyle birsey de var unutmamak lazim Euro League de kücük takimlar bayagi direncli oluyorlar. Direncli takimlara karsi bizimkiler cok zorlaniyor.
Bakalim ligi nerede bitirecegiz, ilk 4 disinda kalirsak ben acikcasi hic ama hic sasirmam bu milyonluk essekleri gördükce.
Evren Göz @evrengoz
Adalesinde ağrı hisseden Sneijder antrenmanı yarıda bıraktı. Hollandalı oyuncunun durumu MR'dan sonra netlik kazanacak.
Evren Göz @evrengoz
Adalesinde ağrı hisseden Sneijder antrenmanı yarıda bıraktı. Hollandalı oyuncunun durumu MR'dan sonra netlik kazanacak.
rahat koyacagiz musterih olma ekseninde bulusalim
Gsye sike yapar iması yapan serefszlwr hk düşüncen nedir