16/17 H:23 | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 6 Mart

Tamamen katiliyorum, gruplarda hatta Avrupa Ligi ön elemesinde bile takilabilecek durumdayiz ne yazik.

Puan olarak daha kötü olsak da geçen sene hakkaten daha iyiydik çok net.Bu sene Avrupa cezası olmasaydı Avrupa Ligi falan olmasaydı yarıştan çok önce kopmuştuk emin ol.Ben bu bağlamda kararsızım Avrupa Ligi bileti alıp almama konusunda.Tarihimizin en büyük rezilliğini yaşayabiliriz.Ben daha UEFA grubundan çıkamayan bir Galatasaray hatırlamıyorum daha önce.

Puan olarak daha kötü olsak da geçen sene hakkaten daha iyiydik çok net.Bu sene Avrupa cezası olmasaydı Avrupa Ligi falan olmasaydı yarıştan çok önce kopmuştuk emin ol.Ben bu bağlamda kararsızım Avrupa Ligi bileti alıp almama konusunda.Tarihimizin en büyük rezilliğini yaşayabiliriz.Ben daha UEFA grubundan çıkamayan bir Galatasaray hatırlamıyorum daha önce.

Böyle birsey de var unutmamak lazim Euro League de kücük takimlar bayagi direncli oluyorlar. Direncli takimlara karsi bizimkiler cok zorlaniyor.

Bakalim ligi nerede bitirecegiz, ilk 4 disinda kalirsak ben acikcasi hic ama hic sasirmam bu milyonluk essekleri gördükce.

Böyle birsey de var unutmamak lazim Euro League de kücük takimlar bayagi direncli oluyorlar. Direncli takimlara karsi bizimkiler cok zorlaniyor.

Bakalim ligi nerede bitirecegiz, ilk 4 disinda kalirsak ben acikcasi hic ama hic sasirmam bu milyonluk essekleri gördükce.

Diyorum ya zaten Can,bu takımın ciddi ciddi Avrupa Ligi grubundan çıkamama riski var.Bu kadro yapılanmasının varacağı en son nokta o.

Ben de şaşırmam.Çok derin pragmatizmde boğulmamak lazım,gelecek sezonu da en hafif hasarla atlatırsak iyidir.Avrupa Ligi'ne gitmeyi daha fazla Avrupa'dan uzak kalmamak adına istiyorum.Yoksa gitsek ne olacak,gruplar 6 maç 2. tur 2 maç toplam 8 maç Avrupa maçı oynamış olacağız o kadar.Bundan sonra bu sezon için tek isteğim,Tudor zevkli futbol oynatsın çöpleri kessin yeter.

Dursun Mayıs 2018'de gidiyor.Ondan sonra yine ayağa kalkacağımız günler başlayacak.Yeter ki bundan kötü bir enkaz bırakmasın.

Evren Göz@evrengoz
Adalesinde ağrı hisseden Sneijder antrenmanı yarıda bıraktı. Hollandalı oyuncunun durumu MR'dan sonra netlik kazanacak.

C57S1MiVAAAmy4O.jpg

Bu iki oyuncu bi zahmet artik yedek kulubesini isitsinlar

----------Muslera

---Semih---Ched---Balta

Yasin-Selcuk-Tolga-Carole

------Garry------Bruma

-------------Eren

Sneijder sakatligindan dolayi oynayamazsa böyle cikariz

Etoo ve elkabir yokmus bir deniz kadah kaldi bize gol atabilecek..sanssiz gol yeme limitimizi son 2 macta doldurduk cok rahat bir galibiyet bekliyorum.tudorun balta semih selcuk yasin gibi omur torpulerinden arindilirilmis bir kadro çıkaracağını da hissediyorum.podolski olmayinca da 11 kişi oynayacağız buda güzel..bütün veriler 0-3 galibiyetimizi işaret ediyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol yemekten ziyade gol atma sorunu var

Bakalım bu maçta kaç tane gol atabileceğiz

Süper lig şampiyonluğu.
UEFA Kupası
UEFA Süper Kupa
Türkiye kupasını aldığımız zirve 2000 sezonunda Antalyaspor'u 5-3 yenip kupayı almıştık. Hep o maç aklıma geliyor Antalyaspor deyince aklıma :(

rahat koyacagiz musterih olma ekseninde bulusalim

Selçuk,Balta,Sabri,De Jong oynamasın mümkünse.Geriye kalanlardan anca bu çıkıyor.Sinan'ın kondisyonu iyiyse Garry yerine başlasın.
24005.jpg

Geri
Üst Alt