16/17 H:23 | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 6 Mart

Anadolu takimi gibi pazartesi oynuyoruz saçmalık

Fener Türkiye kupası oynadı onu pazartesi oynatın biz niye pazartesi oynuyoruz abv

Tudor; sakat, cezalı ve formsuz oyuncuların yerine Josue, Eren, Tolga ve Rodrigues'e ilk 11'de şans verecek. (Milliyet)

Lig tv'yi iptal edin araplara para yedirmeyin :) Taahhutum yoktu birde yilbasi zam yapmislar :D

c1f001b9ea-44323.png
[/URL][/IMG]

Hamit yerine Gary sayfada yoktu nedense

Son düzenleme:
Ben tudor olsam yarinki maca daha genc bir kadro ile balsarim , Podolski, Yasin, Selcuk, Sabri gibi yaslilari yedekte tutarim.
24074.webp

yine olan penalitiyi vermezler bizimkiler 2 yari kicini kaldiramaz olur biter.
gerci yaristan koptuk bu macta lehimize penalti karari cikabilir, buraya yaziyorum.
birde bugün bursa antep macinda nekadar rahat penalti verdirdi yan hakem pozisyon penaltilik degil gibi,
birde bizim gecen haftaki pozisyona bakiyorum bugünkü pozisyona göre o penaltiyi nasil vermez diyorum.

Bakalim hangi sistemle oynayacak tudor

3 4 3 mu yoksa 4 2 3 1 mi

Bu saatten sonra bolca lehimize hakam hataları görürüz.

Hiçbir beklentim yok.

Kaybedeceksek iki farktan fazla kaybetmemiş olalım yeter.

Yeni sezonu düşünüyorum şu an.

sakatım ayağına yatan 2 hollandalıyı ilk 11 oynat hocam

selçuk,sabri gibilerinide 90 dakika ısındır ve oyuna alma

gerekirse kosmaktan gebereceksiniz
ama isinizi duzgun yaptiginiz icin gebermis oldugunuzdan en azindan haysiyetli gebermis olacaksiniz
burasi club med degil

geçmiş maçlarda koşmayıpta sezonun kalan maçlarında it gibi koşanda ayrıca it oğlu ittir

sabri çözmüş bu durumu,ne zaman sözleşmesinin son senesi olsa son maçlarda koşuyo mücadele ediyo sözleşmeyi kapıyo sonra 2-3 sezon yatış

tudorun antremanlarına gelemeyen disiplinsiz oyuncularımız, hocayı göndermrk için kalan maçlarda bol bol puan kaybı yapacaktır. buda o maçlardan biri. bugün iki hollandalı olmayacak ama poldi, selçuk gibiler yeter. şu an hocanın arkasında görünen başkanımız ligi 6.sırada bitirdiğimizdede duracakmı bakalım.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt