16/17 H:23 | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 6 Mart

hoca 2-3 günlük izinler vermediği için sakatlıklar artıyor menajerler istanbula çağırılıyor uyanın artık.
Muslera
Ahmet-Chedjou-Koray
Yasin-Josue-Tolga-Linnes
Sinan-Eren-Bruma

Galatasaray’ın Antalyaspor karşılaşması için kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

[FONT=&quot]Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu. [/FONT]

C6JjdFeXQAAEuvC.jpg

C6JjdGSWQAEYaVI.jpg

C6JjdGpWYAAWJIg.jpg

C6JjdG5XQAADlif.jpg

Muslera

Semih - Chedjou - Hakan - Carole

Tolga - Selçuk - Josue

Yasin - Eren - Bruma

Antalyaspor-Galatasaray maçı için Antalya'ya ulaşan takımımızı havalimanında yaklaşık 100 taraftarımız protesto etti. Yönetim istifaya çağrıldı. (NTV Spor)

Bu macta yarim penaltilik pozisyon olsa hemen verirler bize.

Rizespor ve Beşiktaş maçlarından sonra durum değerlendirmesi yapan Tudor, 'Defansı hallettik. Hücumda çok eksiğimiz var.' dedi. (Hürriyet)

3lü savunmada ısrar etsin,sezon sonuna kadar 3lü oynayalım en azından gelecek sene kalacak isimler buna hazır olsun..bu seneden bir yol olmayacak seneye bari Conte gibi sistemi oturtma şansı olsun...düşünün Chelsea ilk haftalar patatesdi sonra toparladı ama bizde öyle bir kadro olanağı yok bu yüzden gelecek sezona 3lü savunmaya göre transfer yapılsa bari....

tudorun antremanlarına gelemeyen disiplinsiz oyuncularımız, hocayı göndermrk için kalan maçlarda bol bol puan kaybı yapacaktır. buda o maçlardan biri. bugün iki hollandalı olmayacak ama poldi, selçuk gibiler yeter. şu an hocanın arkasında görünen başkanımız ligi 6.sırada bitirdiğimizdede duracakmı bakalım.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski cezali, Selcuk da yaklasik 3,5 senedir futbolcu olarak rahmetine kavustu.

Futbolcular sezonu bitirdiler

Yan pas geri pas ile maci bitiririz

Şaka maka bu maçta yenilirsek 5. liğe doğru düşecez yavaş yavaş

Bizimkiler daha Başakşehir'i desteklesin

Muslera
Linnes Chedjou Ahmet Carole
Tolga
Selçuk
Rodrigues Josue Bruma
Eren

Cenk-Semih-Hakan-Sabri-Cavanda-Sinan-Yasin.

---------Muslera

---Semih--Ched--Ahmet

Garry---Tolga-Josue-Linnes

-----Sinan---Eren---Bruma

gerçekten farkında değiliz ama olası kötü sonuçlarda yavaş yavaş 5.liğe doğru demir atıyor olucaz ...

Su selcuk'un yerine orta sahada Sabri oynasin raziyim.Nefret ediyorum les heriften.

Ahmet - Chedjou yapip gec iste stoperi. Semih Balta bunlarla ugrasmaya gerek yok, biraz da Ahmeti görelim.

Ha Ahmet daha iyi mi? Pek düsünmüyorum, ama Balta ve Semih'in hatalarindan gina geldi artik. Biraz da Ahmet oynasin, kücük bir umut belki daha iyi cikar bu ikiliden.

Rıza hocanın bize karşı Galibiyeti yok diye hatırlıyorum. Genelde hırsını Beşiktaş'tan çıkaran bir hoca bakalım ne olacak.

Rıza hocanın bize karşı Galibiyeti yok diye hatırlıyorum. Genelde hırsını Beşiktaş'tan çıkaran bir hoca bakalım ne olacak.

Var. Hatta Besiktas ve Fener'e göre en cok bize karsi galibiyeti var.

Sirf Eskisehiri calistirirken bile 3 defa mi ne yenmisti.

Geri
Üst Alt