16/17 H:24 | Beşiktaş 2-2 Kayserispor | MS | 12 Mart

Hava kotu ,bilet duserse gitmeyen arkadaslardan ipekciden cikista katilabilirim ,saatleri uyuyor

Skor ne olur bilmem de Bjk kaybetmez.

400fe202b2ec5cd0f662ec0afde5504d.jpg

Hangi stad iyi diyorum sizin ki mi yoksa tt arena mı?

Ben bu konuda kararsızım boğaz manzarası beni daha çok çekiyo açıkcası ������

TapaTalK

Surekli dunyayi geziyorum , vodafone arena ile kiyaslanmayi hak edecek bir yapi gorursem (stadyum olmasa bile olur) emin olun soylemekten cekinmem

stadyumlar stadyumlar ile karsilastirilir . GS adasi mi bjk san okten tesisleri mi gibi bir soru oldu bu

Surekli dunyayi geziyorum , vodafone arena ile kiyaslanmayi hak edecek bir yapi gorursem (stadyum olmasa bile olur) emin olun soylemekten cekinmem

stadyumlar stadyumlar ile karsilastirilir . GS adasi mi bjk san okten tesisleri mi gibi bir soru oldu bu
Kaç ülke gezdin?
Bugüne kadar gittiğin en iyi memleketi söylermisin?

TapaTalK

tt arenadaki presi uygulasın kayseri ilk 20 dakika , en az 1 gol bulacaktır andreas beck veyahut tosic ikramıyla

lawal-samba-rotman orta sahası yorgun atibayı bozacaktır şüphesiz

Alex sneijder karsilastirirken de fenerli diyordunuz yahu bukalemun muyuz

biz objektif insanlariz velhasil sporseveriz
Şimdi Sinan kardeşim geçen futbol için kendimi yemem dedin eyvallah fanatik değilsin sporseverim bölümüne girer

Gerçi fanatik olmayı bazı holiganlar yüzünden insanlar yanlış biliyor orasıda ayrı bir konu

Ama kara kartallar bu Objektiflik değil. Objektiflik en fazla seni hak ederek mağlup etmiş yada hak ederek şampiyon olmuş rakibini tebrik etmektir ama tabi o rakip bunu gerçekten hak ediyorsa. Beşiktaşın lehine yapılanlar ortada, bize karşı davranışları söyledikleri ortada yani ne objektif olunacak nede tebrik edilecek bir camia.

manzara olarak yer olarak evet ama mimari olarak berbat bir stad. O dış mimari ne öyle kolon boşluk kolon boşluk basit ve sıradan. TT Arenanın çatısı bile o kadar çok ovülen Vodafone Arenanın çatısından daha güzel. Akustik konusunda zaten tt arena ile yarışa bile giremez. Bunun dışında tt arena daha heybetli, daha gösterişli daha stad gibi stad.

Son düzenleme:
Vodafone arenada iyi bir sinerji yakaladılar puan kaybetmiyorlar.

Keşke deplasman maçı olsaydı.

Maç öncesi puan durumu;

Beşiktaş 53
Başakşehir 52
Galatasaray 46

Puan kaybı olursa süper olacak. Şimdi baktım da haftaya da Antalya deplasmanına gidiyorlar Oly maçı sonrası stresle o maçta da saçmalamaları mümkün.

Beşiktaş cidden iyi top oynamıyor da, 2015 sezonunda bizim yaptığımız gibi karambol galibiyetler alıyorlar.

2015'de bizde bok gibi top oynayıp şans eseri şampiyon olduk.

BJK'nın 2 sene üst üste şampiyon olacak olmasının tek açıklaması ise Demirören ve alacağı 100 milyonluk borç

Kısaca Türk futbolu her sene başka bir kirli tezgaha hizmet ediyor.

Geri
Üst Alt