Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Hava kotu ,bilet duserse gitmeyen arkadaslardan ipekciden cikista katilabilirim ,saatleri uyuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ben hiç fenerli demedim.Alex sneijder karsilastirirken de fenerli diyordunuz yahu bukalemun muyuz
biz objektif insanlariz velhasil sporseveriz
İpekciden fotolari bekliyoruz o vakitHava kotu ,bilet duserse gitmeyen arkadaslardan ipekciden cikista katilabilirim ,saatleri uyuyor
Hangi stad iyi diyorum sizin ki mi yoksa tt arena mı?Soruyu anlamadim alpercim
Hangi stad iyi diyorum sizin ki mi yoksa tt arena mı?
Ben bu konuda kararsızım boğaz manzarası beni daha çok çekiyo açıkcası ������
TapaTalK
Kaç ülke gezdin?Surekli dunyayi geziyorum , vodafone arena ile kiyaslanmayi hak edecek bir yapi gorursem (stadyum olmasa bile olur) emin olun soylemekten cekinmem
stadyumlar stadyumlar ile karsilastirilir . GS adasi mi bjk san okten tesisleri mi gibi bir soru oldu bu
Kaç ülke gezdin?
Bugüne kadar gittiğin en iyi memleketi söylermisin?
TapaTalK
Özel bi ilgi mi var niye kiBenim iyi kavramima uyan israil
Özel bi ilgi mi var niye ki
TapaTalK
Şimdi Sinan kardeşim geçen futbol için kendimi yemem dedin eyvallah fanatik değilsin sporseverim bölümüne girerAlex sneijder karsilastirirken de fenerli diyordunuz yahu bukalemun muyuz
biz objektif insanlariz velhasil sporseveriz
manzara olarak yer olarak evet ama mimari olarak berbat bir stad. O dış mimari ne öyle kolon boşluk kolon boşluk basit ve sıradan. TT Arenanın çatısı bile o kadar çok ovülen Vodafone Arenanın çatısından daha güzel. Akustik konusunda zaten tt arena ile yarışa bile giremez. Bunun dışında tt arena daha heybetli, daha gösterişli daha stad gibi stad.Surekli dunyayi geziyorum , vodafone arena ile kiyaslanmayi hak edecek bir yapi gorursem (stadyum olmasa bile olur) emin olun soylemekten cekinmem
stadyumlar stadyumlar ile karsilastirilir . GS adasi mi bjk san okten tesisleri mi gibi bir soru oldu bu
Vodafone arenada iyi bir sinerji yakaladılar puan kaybetmiyorlar.
Keşke deplasman maçı olsaydı.
Belki ayagim ugurlu gelir
kaybetse ne yazar puan farki cift haneli ,basaksehiri yensinler benim icin kafi