16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

kızıyoruz sövüyoruz filanda tarafsız sekilde bizim oyuncuların tamamına bakın leventin dedigi gibi yaslada alakası yok kosacak pres adam yok bizde

takımdaki tek pres adamı müzmin sakat tolga

Gençlerbirliği XI: Hopf, Oğuz, Claro, Palitevich, Anıl, Serdar, Selçuk, Khalili, Issah, Aydın, Muriqi.

Genclerin kadrosu da Gsc 11 ini anca ikinci yari cozer denecek gucte

mac sonunda atacagimiz gol sayisi icin tek el yetmeyebilir

Can sIkIntisindan 92 yilinda oynanan ikinci tur Frankfurt-Galatasaray macina baktim,canli izlemistim 92de,ozaman Frankfurt bayernden sonra en kaliteli takimdi bundesligada,bizim takimda iki yabanci stoper(Götz-stumpf),okan 18,Mustafa 18,Hakan 20,Bülent 23,tugay 21 yasinda,bugünlerde üc büyük kulüp taraftarinin yere göge sigdiramadiklari furbolcularin cogu o takimda oynayamaz

Alinan oyunculari kim aldi babam mi

aynen alınan oyuncuların tamamını koca kafa ve özbek aldı riekerinke o konuda kızmıyorum riekerink erenin ahmetin yok efendim tolganın adını dahi duymamıstır keza serdar

fakat tudor kırık bir adam yaz sonu kendi istedigi adamlar alınmazda biz bunları alıyoruz olayını kabul etmez

Josue yerine Sneijder Rodrigues yerine Bruma geldiğinde ideal 11 bu olur zaten.

Hadi bakalım GALATASARAYIMMMM !!! İnandık kazanacağız.

stad müthis görünüyor rahat rahat futbolcuların seslerini birbirlerine sövmelerini duyabiliriz

Eksiklerimiz cok

En önemli eksigimiz hocamiz,tribunden de olsa sesini duyuracaktir insallah

Galatasaray SKOnaylanmış hesap @GalatasaraySK 2 dk.
Minik aslan Selenay’ın hayali gerçek olacak. Seremonide Muslera ile sahaya çıkacak.
C6paW7qVAAEJWUT.jpg

Geri
Üst Alt