Kenan Ünal
Cezalı
bu oyuncu kadrosunu göz önünde bulundurarak soruyorum kiminle olur?Öldük öldük dirildik. Tudor'la olmayacak.
bu oyuncu kadrosunu göz önünde bulundurarak soruyorum kiminle olur?Öldük öldük dirildik. Tudor'la olmayacak.
Muharrem İnce YAHU Bİ SUS BE ALLAHIN BELASI ADAM - YouTubeÖldük öldük dirildik. Tudor'la olmayacak.
Tudor mükemmel bir hoca
heyya heyya heyya heyya
TUDOR HOCAM TUDOR HOCAM
Tudor sana çok güzel laflar hazırlayacam şimdi az kaldı
ilk penaltıda musleraya güvenmeyen kişi çok azdı heralde. gram stres yoktu bende ciddi ciddi nasılsa muslera var diyordum ama 2. penaltının yarattığı başağrısı halen devam ediyor. büyük kahpelikti.
birde son maçlara göre muslera kornerlerde topu almak için sürekli çıkıyor. savunma kafa vuramayınca çözüm olarak teknik heyet buna sen çık güvenme bu kekolara dediler heralde fakat kimin sorumluluğunda olduğunu tahmin edemediğim şöyle bi durum var.
![]()
burada kornerden gelen topu zorla çizgiden çıkardı muslera tabi topu yine alabilmek için kendiside ileride. ama bu diziliş direğe adam koymama falan biyerde pis patlayacak.
gerçi bu saatten sonra patlasada nolacak şampiyonluk yarışında atı alan uskudarı gectı
Penalti.kararlari doğru ama.bu penaltilari Firat bey Tinercilere Yada sikecilere.calabilecekmiydi ilkini verdi tamam ama.ikinciyi hayatta veremezdi ne,fenere nede besiktasa Birazda bizim taraftarda suc hakemlere hic mi hic baski kuramiyorlar
Ilk yari verilmeyen bir penaltimiz var
Ahmet oguz'un Garry Rodrigues'e yaptigi hareket penalti