16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

Evet itiyor orada rakip normalde foul bu tabi ki, ama sen ilk önce sacmasapan bir pas atip sonra da ayagindaki topu böyle kaybedersen orada hakem foul calmadi diye kendini savunamazsin. (Chedjou icin konusuyorum).

Resmen s.cti batirdi orada. Semih'e de güvenemiyorum ben. Cok ama cok kötü stoperlerimiz var gercekten. Hepsi birbirinden daha beter.
güven konusunda katılıyorum Semihin iyi niyetiyle oynadığını ama Şapşik olduğunu düşünüyorum aynı şapşiklik yasinde de var:D

Rakip artık zayıf bir rakip oldu özat iti sayesinde. Değerlendirelim kazanalım.

güven konusunda katılıyorum Semihin iyi niyetiyle oynadığını ama Şapşik olduğunu düşünüyorum aynı şapşiklik yasinde de var:D

stoperlerimiz hep kahraman olma peşinde, ama buna yetenekleri yetmiyor

sadece işlerini yapsalar sıkıntı çekmeyeceğiz

umit_kral_1.jpg

bjk bizdeki virüs girmiş gibi çok kaliteli oyuncular kendilerini pek sıkmamaya başladılar bir atıp yatıyorlar gibi eski akışkanlıkları yok yıpranmışda olabilirler işler kötü gitmeye başladımı tepetaklak olabilir
şuan durumları belirsiz geçici bir olay mı yoksa rahatlık virüs mü

Semih-Chedjou-Ahmad
Linnes------Tolga-Josue-----Carole
Yasin---Eren---Garry

Sneijder yok, Bruma yok. Iki adamin ayagina bakiyor koskoca takim.

Bu macta birisinin sapkadan tavsan cikarmasi gerekecek, o adam Yasin olacak bence.

Iddia ediyorum ki milli mac arasi oncesi bjk ile puan farkimiz 5 ' e dusecektir. Bu puan farki kalan maclarda sampiyon olmamiza yardimci olurmu bilmiyorum ama eminim tinercileri strese sokacaktir. Biz 2 de 2 yaparken(gencler,trabzon) bjk kayseriyle avrupa sonrasi berabere kalip, antalyaya ise yenilecektir. :)

işte aradığım bakış açısı

Garry Rodrigues-Linnes ikilisi oynarsa çok iyi şeyler bekliyorum onlardan
+ olarak Eren-Yasin gol atabilir

Muslera
Semih
Chedjou
Ahmet
Linnes
Yasin
Selçuk
Tolga
Josue
Eren
Rodrigues

Evet itiyor orada rakip normalde foul bu tabi ki, ama sen ilk önce sacmasapan bir pas atip sonra da ayagindaki topu böyle kaybedersen orada hakem foul calmadi diye kendini savunamazsin. (Chedjou icin konusuyorum).

Resmen s.cti batirdi orada. Semih'e de güvenemiyorum ben. Cok ama cok kötü stoperlerimiz var gercekten. Hepsi birbirinden daha beter.

Elimizde ki en iyi stoperin muzmin sakat Serdar olması tam facia.

Sakat olmasa Muslera ve Bruma ile birlikte 11 yazılacak 3 kişiden biri.

Elimizde ki en iyi stoperin muzmin sakat Serdar olması tam facia.

Sakat olmasa Muslera ve Bruma ile birlikte 11 yazılacak 3 kişiden biri.
Bence o da kazmanın teki. Normal şartlarda Chedjou derdim ama adamın hiç birşey umrunda değil, bir futbolcu bu kadar vurdumduymaz olmaz hele hele stoper iken.

Bu kadar rahat ve gevşek stoper görmedim ben hayatımda. Ha bir de anlamadığım birşey var bu adam rakip ceza sahasında ofansta kafa toplarında daha etkili kendi ceza sahamızda defansa göre. Normalde tam tersi olmalı ama bu adamın neyi doğru ki bu da doğru olsun.

Bize acilen 2 tane yeni ve taş gibi stoper lazım. Chedjou ve Baltayı yolla, Ahmet kalabilir maliyeti düşük yedek otursun. Semih de daha az paraya kontrat yenileyip o da kalabilir yedek olarak. Serdarın bize faydası dokunmaz artık, böyle sık sık sakatlık geçiren adam sakatlıklara daha meyilli olduğu için her an yine patlak verebilir ileride.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

selçuk ched ve semih oynamasın yeter benim için
Bunlar oynamazsa Raad koyarız

Bence o da kazmanın teki. Normal şartlarda Chedjou derdim ama adamın hiç birşey umrunda değil, bir futbolcu bu kadar vurdumduymaz olmaz hele hele stoper iken.

Bu kadar rahat ve gevşek stoper görmedim ben hayatımda. Ha bir de anlamadığım birşey var bu adam rakip ceza sahasında ofansta kafa toplarında daha etkili kendi ceza sahamızda defansa göre. Normalde tam tersi olmalı ama bu adamın neyi doğru ki bu da doğru olsun.

Bize acilen 2 tane yeni ve taş gibi stoper lazım. Chedjou ve Baltayı yolla, Ahmet kalabilir maliyeti düşük yedek otursun. Semih de daha az paraya kontrat yenileyip o da kalabilir yedek olarak. Serdarın bize faydası dokunmaz artık, böyle sık sık sakatlık geçiren adam sakatlıklara daha meyilli olduğu için her an yine patlak verebilir ileride.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Yetenek olarak tabi ki iyi değil ama stoper olarak en sağlam duranı o diye söyledim.

Chedjou teknik biri ama aşırı derecede konsantrasyon problemi olan bir futbolcu.

Stoperde teknik + puandır ama ondan önce, öncelikli görevini sağlam biçimde yapıyor mu diye de bakmak lazım.

podolski ileri 3lünün solunda oynasın brumanın yerine

bence iş yapacaktır , sağda yine josue

yer yer eren-podolski yanyana josue arkalarında şeklinde pozisyon alabilirler hem

Podolski gözümden kat ve kat düştü o yüzden yedek kalabilir bundan sonra son 10 dk girsin madem japon oldu şimdi 11 de oynamaya hakkı yok

Zaten gram koşmuyor, mücadele yok. Hadi diyosun bu adam Podolski ayağına gelir gol olur ama ayağına da geliyor son bjk maçında olduğu gibi. Kariyerinde hep gol yaptığı yerde müsait pozisyonda dağlara taşlara vuruyor.

serdar olmayan kariyeri boyunca 20 macın üzerine cıkamamıs bir adam onu uzun vadeli kadrolara yazanlar ne iciyor acaba

iyi stoper o ayrı konu ama bu adam 30unu göremeden bırakır futbolu

Geri
Üst Alt