16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

nevzatdindar 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Wesley, De Jong, Semih derken Eren Derdiyok da adale sakatlığı!!! Bu takım yazın çalışmamış yatmış.. Riekerink'e tazminat davası açılmalı!!

Chedjou yok ise böyle olmali:

Muslera
Semih Ahmet Carole
Yasin Tolga Selcuk Linnes
Sinan Josue
Podolski

Kadroyu yazarken aglayasim geldi. Bok gibi kadromuz var.

gelecek sezon kaçmak isteyen çok olur böyle giderse Tudor iyi yapıyor,takıma az sakatlanan it gibi koşacak adamlar lazım

080744fb2a14a28e3bbc9d968963aa0c.jpg

Tudor'un aşırı bir antrenman temposu uyguladığını sanmıyorum ancak takımın fizik kalitesizliğine uygun şekilde antrenman yaptırmalı, taktik antrenmanlara ağırlık vermeli. Yazın günde 3 idman mı yaptırır ne yapar bilemem de şu anda zorlamaması lazım. Sakatlıklar haricinde kart sınırında oyuncular da var ve böyle giderse 18 kişilik kadro çıkaramayacak gelecek haftalarda.

milletin üzülmesinden zevk alıyor bu nevzat.haberi verdin işte daha ne yorumluyon

Bu sezon kaçıncı olursak olalım, yeterki milyonluk herifler şimdiden başlasın eşek gibi çalışmaya diyorsanız, Tudor'un yaptığı doğru.

Yok eğer ikinciliği kovalamalıyız diyorsanız, ağır idmanlar gelecek sezon başı kampına kadar askıya alınmalı, Tudor hatalı o zaman.

herkes sakat takımda hocanın sansına

Tudor'un aşırı bir antrenman temposu uyguladığını sanmıyorum ancak takımın fizik kalitesizliğine uygun şekilde antrenman yaptırmalı, taktik antrenmanlara ağırlık vermeli. Yazın günde 3 idman mı yaptırır ne yapar bilemem de şu anda zorlamaması lazım. Sakatlıklar haricinde kart sınırında oyuncular da var ve böyle giderse 18 kişilik kadro çıkaramayacak gelecek haftalarda.

ihtiyarlarla ve kendini begenmis cöplerle dolu kadroda kalanlar bizimdir. bay tudorun temposuna ayak uydurmak istemeyenler tekme tokat gönderilmelidir @Arda Sadi Hayri P. Cund katilacaktir.

Tudor hocam 3 puan hocam.

Dün ben bile sakatlandım, bileğim incindi.Helal olsun hocaya, taraftarı bile hizaya sokuyor.

Yüksek ihtimal Carole sol stoper görebiliriz sol bek olmasına rağmen sol stoper de daha başarılı olabilir carole oraya kayınca da Linnes işin forma şansı doğuyor bi podolski konusunda emin değilim gene orta sahaya top almaya gelirse işimiz zor ama tudor kafasına vura vura yarın adam gibi oynatacaktır
24338.jpg

hoca antrenmanlardaki tempoyu arttırmalı

YORGUNLUKTAN BAYILMA HABERLERİ İSTİYORUM

Rodriguesi dikkatle izleyelim

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Sinan oynasin bari forvette

Eli belinde gezen,kafada Galatasaray'i bitirmis podolski oynamasin

Geri
Üst Alt