16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

Sinan Gümüs de makine gibi forvet olabilecek yetenek var, nezaman bunu kullanacagiz, da kac oyuncu sakatlanmasi gerekiyor bilmiyorum. Senol Günes cok cakal bu konuda, hemen forvet olarak kullanmaya baslardi kendisini. Podolski zaten gidici, ve burada bukadar eksik varken, her türlü denenmeli ileri ucta artik.

Katiliyorum. Sinan biraz Podolski'nin genc versiyonu gibi.

Bence kanattan ziyade ileri ucta kullanmaliyiz, orada daha efektif olur cünkü son vuruslari bayagi iyi. Kanat icin cok statik kaliyor.

Kadroda ilk 11 konusunda aslinda tek istegim x´in oynamamasi. Hakan Balta´da oynamaz ise, olumlu bulurum. Ilk 11´de Cavanda, Linnes, Sinan ilk 11´de görsem sevinecegim, ama hic sans bulamayan zatlar. Tudor hoca bakalim Koray olayini nasil cözecek. Hamza Koray iyi calisiyor, onun karsisinda mahcupun, oynatamiyorum diyordu. Yerinde oynattigi bankosu da balta idi. Bu ahmakliga Tudor düsmeyecektir. Koray´a da yine bir göz atilabilir...

Bu sezon elbette ki hedef, kazanabilecegimiz kadar kazanmamiz. Ikinci hedef de Tudor ile yeni sezona hazirlik. Tudor sahanin icinde görmeli, hangi oyuncularin, istedigini uygulayip, kimlerin uygulayamadigi. Kimlerin yüksek tempoyu kaldirabildigi, kimlerin kaldiramadigi.

X değil o SABRİ SABRİ.

Eren'de yoksa Sinan forvet oynasın

Garry-Sinan-Joshua

Cavanda yine sakatlanmış

nasıl olsa bu fasulye deyip antrenmanlarda dalıyorlar mı acaba adama?

Gelecek seneki senaryomuz ne olur sence,bu sene bitti gitti diyelim.

Sezonu CL veya UEFA elemesiyle Temmuz'da acarsak ki fb kupayi alacagindan bence oyle olacak,Fb de Aykut malini hoca yaparsa Senor yine gule oynaya sampiyon olur.

Son düzenleme:
saat 4 oldu hala kadro yok mu , çoktan sızması gerekirdi.

Sezonu CL veya UEFA elemesiyle Temmuz'da acarsak ki fb kupayi alacagindan bence oyle olacak,Fb de Aykut malini hoca yaparsa Senor yine gule oynaya sampiyon olur.

Kim şampiyon olur bilmem de şampiyon olamayacağımız konusunda hemfikirim.Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda ne yapabiliriz peki?

Galatasaray taraftarı bu akşam oynanacak Gençlerbirliği maçında yönetimi protesto edecek. - Ntvspor

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Ümit Özata gıcıklığına bile kazanmamız gereken bi maç bu. Çok çok önemli benim için. Haydi Cimbomum.

Kim şampiyon olur bilmem de şampiyon olamayacağımız konusunda hemfikirim.Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda ne yapabiliriz peki?

The-Godfather.jpg

4509.jpg

Umit özat son 3 mactir 3'lü savunma oynatiyormus

Geri
Üst Alt