16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

Poldi, hazır gidiyorum yakında bir iki döveyim bu ipneleri kafasında

alnitak alnilam mintaka

Podolskiden o hareketin rovansini almaya calisip atilmasi muhtemeldir birinin

1.dakikada gol yemek nasil bir serefsizliktir?

Haydi aslanlarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu 3-5-2 midir nedir kardeşim ne oynadığımız belli değil ayrıca takım resmen ne yapacağını bilmiyor..

Ahmet Çalık çok vasat bir stoper nasıl vurdurur topa. Serdar Aziz kronik sakat yoksa arada çok kalite farkı var

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'nın gol yememe bonusu almaması için sürekli gol yemeyi sürdüren koca yürekli oyuncular.

Fırat da motivasyonum yüksek, bu maçı temiz bitiririm havasında ama 10 dakikada bir muallak penaltı çaldı bir de kırmızı atladı.
Maşallahı var.

alnitak alnilam mintaka

Fırat da motivasyonum yüksek, bu maçı temiz bitiririm havasında ama 10 dakikada bir muallak penaltı çaldı bir de kırmızı atladı.
Maşallahı var.

alnitak alnilam mintaka
Kardes seni antuya alalim hadi canim eger penalti muallak ise yemisim.muallagini keske haksiz olsaydi yenilen haklarimiz yerine ama degil

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
5 10 kisi yönetim istifa diyor

Heyya heyya heyya

Yönetim istifa sesleri var da stad da 250 kişi olduğu için anca o kadar ses çıkıyor

uA mallar eslik edin istifaya

Oha Umit Ozatmis bunlarin hocasi. En az 3 tane atip da yenmezsek butun takim serefsizdir (Muslera haric)

Ua denen grup artik bir felsefe olarak tum stada yayilmis olmaktan cikip kuzey alt ortada tek bir bloktaki 150 kisiye indirgenmis

o yuzden sesi yorulunca yedekleyecek eleman da yok , tezahuratlar ondan kisa suruyor

Geri
Üst Alt