16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

Hani bir şey iyi giderken hemen azarlayıp kötüyü düşündüren insanlar olur ya söver sayarsın böyle. Tam olarak o sensin hıyar herif

-Tapatalk-

olabilir. tudor'dan bekledigim agresif-ofansif oyunu gördüm. yatan adamlarin sakatlanmasindan belli oluyor zaten birseylerin degistigi.

bjk macinda oynamayan josue 2 haftadir gayet iyi mesela.

Alakasi yok.

Cavanda, Chedjou (baslarda severdim kendisini), Josue gibi adamlari övdügümü gördün mü hic, onlar da beyinsiz adamlarin teki.

Cavanda ile Josue ligden geldi ondan yabancı sayılmaz.

Chedjou'yu da Hakan Delikanlı dışında kimse sevmiyor neredeyse. :D

Takılıyorum yav,senin böyle yorumlarını görünce yerli sevicilik yapasım geliyor. :asd:

Yasin baya çabalıyor bu akşam. Tudor'un sisteminin jokeri oldu Yasin.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

İyi oynuyoruz şu takımı dahada iyi bir şekilde oturtabiliriz
_____________Muslera________________
_____Ahmet___Chedjou___Carole_______
Linnes_____Tolga____Josue______Garry
____Yasin____Poldi/Eren____Bruma____
Selçuğa tekmük Wes i bilemiyorum

24733ECB-5598-4DEE-845F-753DC453D09B_zpsxis6stw5.jpg
Dursun sucukmu dagitiyo gene

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Cavanda ile Josue ligden geldi ondan yabancı sayılmaz.

Chedjou'yu da Hakan Delikanlı dışında kimse sevmiyor neredeyse. :D

Takılıyorum yav,senin böyle yorumlarını görünce yerli sevicilik yapasım geliyor. :asd:

Baltayi severim Semihi de severim ama futbolcu olarak berbat adamlar bunlar. Carole da cok kötü bu sezon ama onu da seviyorum ben.

Muslera haric kimseden lafimi esirgememeye calisiyorum :D

Tudorun sistemi uzun donemde basarili olur. Ancak

2 stoper, 2 dinamik orta saha, 1 tane right wing back , bir tane de hem kuvvetli hem de ayagi iyi santrafor( Dzeko tarzi) . Bu transferleri Dursun yonetimi yapamayacagi icin isimiz cok zor.

yalnız g.birliği de hayvan gibi basıyor ona rağmen bu mücadeleci futbolumuz tudorun eseri

Golü tam zamanında yemişiz sonradan yesek problem olabilirdi iyi gidiyoruz bakalım 1-2 gol daha bulursak güzel olur

Umit Ozat ayisi feneri one gecirmek icin elinden geleni ardina koymuyor,volkandan once fenerin ayisi buydu zaten

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kahır başladı.

Issah, Muriqi out Uğur, Rantie in.

Geri
Üst Alt